2-års dagen.

Igår hade vi 2 år tillsammans, jag och älsklingen! =) Han överraskade mig med helt underbara blommor när han kom hem ifrån jobbet + världens sötaste kort till. Men vad ska en tjej hitta på till en så söt kille? Mja, jag får helt enkelt bjuda honom på något i stan under veckan, kanske en mysig restaurangmiddag eller ett biobesök.
Oavsett vilket så är jag bara så otroligt glad och tacksam över att jag har en sådan som Thomas vid min sida i vått och torrt. Kärlek är en underbar känsla, speciellt när man bara känner att den växer mer och mer för varje dag.




Förkylning på G.

Igår kväll när jag hade käkat efter match så fick jag ont i halsen och slängde i mig en massa honungste, och idag har jag bara varit allmänt seg, dåsig i huvudet, trött i kroppen och allt annat som hör en förkylning till. Typiskt nu när det är dags för ny träningsvecka igen. Ska försöka masa mig till gymmet tidigt imorn så man får det avklarat och på tisdag ska jag med Camilla på tjejstyrkan (oavsett hur jag mår!) för nu har jag sett fram emot den en vecka =)

Veckans träning:


Måndag: Vila
Tisdag: crosstrainer 20 min + styrketränat bröst och mage
Onsdag: crosstrainer 20 min + styrketränat rygg och axlar + simmat 26 längder
Torsdag: Styrka- och konditionspass 1½ h
Fredag: Vila
Lördag: Fotbollsmatch 60 min
Söndag: Vila

Blev inte lika mycket styrketräning som vanligt...däremot blev det lite mer kondition, och det är ju egentligen först och främst den som behövs byggas upp.. men ack så mycket tråkigare det är ;P


Imorgon har vi bestämt oss för en tripp till IKEA. Nu när hösten har kommit behövs fler gott doftande värmeljus! Och på kvällen är det dags för ytterligare en Färjestadsmatch! Weeeii!

Säsongens sista (och troligen mitt livs sista) match avklarad.

Jag och Jessica kom dit med inställningen att vi faktiskt skulle kunna ta hem det här. Man kan säga att vi var ganska så laddade. Med oss som stöd och åskådare hade vi Thomas och Henka.
Tyvärr började inte matchen på bästa sätt, vår målvakt Malin fick spark på fingret så det blev ett djupt hack (hon fick till och med åka och sy några stygn), så vår anda Malin fick ta över hennes plats i målet. Jag vet inte om hon spelat några matcher som målvakt tidigare (isf bara någon), men hon skötte sig så otroligt bra! Jag blev riktigt jäkla imponerad över henne alltså! Och till på köpet hade hon fått en spark i huvudet tidigt i matchen och var yr, men klarade av allt fint ändå. Tyvärr blev inte resultatet lika vackert som Malins målvaktsspel då vi slutligen förlorade med 7-0, men det hade ju mest med vi utespelares prestation att göra. Jag kan själv säga att jag inte alls kände mig på hugget så fort jag kom ut på planen. Jag kan erkänna att jag inte tyckte jag gjorde någon bra match, kanske hade det lite med att göra att jag fick spela bla mittfält, där jag inte trivs alls.
Mot sista halvan av matchen fick jag gå ned som back och då tyckte jag att jag fick mer grepp om spelet. Även om vi inte hade så många målchanser utan mest fick ligga på försvar så tyckte jag trots allt att vi skötte oss skapligt. Visst kunde vi gjort vissa saker bättre, men kanske var många trötta efter matchen i förrgår också.
Vi kan ju iaf säga som så att vi hamnade ju inte sist i tabellen, och det var ju skönt. Men som det ser ut nu så verkar det här tyvärr ha varit Värmskogs damlags sista säsong på ett tag.

och förresten...

Eftersom jag sett att du läst inlägget "Innebandy för hela slanten" så kanske du missat HELT hur himla mycket credit jag ger killarna för matchen mot Arvika, men det hoppade du tydligen över direkt och sket i det positiva jag skrev. Skrev även utförligt att laget var nytt och att det krävdes tid innan laget lärt känna varandra och fått ihop bra spel. Men jaja, vissa ser bara det som de tycker är negativt, fast det inte alls är nåt negativt med det jag skrivit.

Måste bara säga..

..att den som skriver kommentarer i min blogg och inte kan stå för dem med namn, det är riktigt fegt. Sedan får jag ha mina åsikter lika mycket som någon annan. Gillar jag det inte, så gillar jag det inte och är det någon som tycker annorlunda så visst. Men ta det med namn istället, och stå för vad du säger. Jag kan redan gissa ett namn som ligger högt i högen som jag vet läser här... Och isf har du mitt nr så ta det med mig personligen tack.

För det första anklagade jag inte någon för att ansvara mer eller mindre för om det ska vara bra stämning eller inte i laget, eller gjorde jag det? Jag tycker hela laget ska försöka bidra med detta och har inte sagt eller ens tänkt på någon individuell person.
För det andra är det klart att träning behövs, men jag tycker att förra veckans träning var extrem, och det håller säkert jättemånga med om. Visst ska man bli bättre men det är ingen elitserie de spelar, och självklart kanske inte alla orkar spela två matcher till max när de tränat hela veckan. Och det är MIN åsikt.
Och för det tredje har jag inte heller glömt att laget är nytt. Jag skrev som du kanske missade: "Kanske är det fortfarande tester de kör, eller så är det så här de ska spela, inte vet jag?" Jag sa INTE att det är så här spelet ska vara i fortsättningen.

Jag uttryckte här med bara min åsikt, och gick inte på några som helst personangrepp (vilket jag tycker du istället lutar mot)

Jag förstår inte vad som händer.

Förra året tyckte jag det var bättre. Nu vet jag inte vad jag tycker om någonting.
För det första var det mycket roligare att titta på förra året, snabbare, snyggare framspel. I år går bara allt så fruktansvärt drygt! Jag klarar inte av de där backpassningarna som håller på i en evighet. Och många enmansshower. Det känns som ordningen inte funnit sig alls än.. kanske är det för att det bara är olika tester än så länge..eller så är det för att det ska vara så här?
Mja, oavsett vilket så gillar jag det inte. Stämningen har kanske inte varit den allra bästa hittills heller, kanske har det med saken att göra? Time will tell...I don't know.

Framskjuten resa.

Som jag berättat tidigare hade vi planer på att dra till Spanien i november, men vi har nu bestämt oss för att flytta fram resan. Detta beslutade vi efter att ha insett att tidpunkten inte är den bästa, mycket som kommer ivägen.
* Mitt arbete (som just nu inte är mycket att jubla över). En resa behöver pengar som jag börjar bli kort om.
* Svininfluensan går. Själv är jag inte så orolig för den, men varför chansa och dra när de befarar att den ska vara som värst på hösten? Vi tänkte ju åka med mamma och pappa, och både Thomas och pappa är skeptiska medan jag och mamma inte bryr oss så mycket. Men för att lugna deras nerver så visst, då kan vi vänta.
*  Planeringen känns bara så fel. Känns som varken jag eller Thomas varit inställd på att vi verkligen skulle åka på hösten, så nu kan vi lika gärna vänta. Annars känns det som allt blir så hastigt helt plötsligt.
Och plusen med att åka i februari som vi nu planerat:
* Mamma fyller ändå år då, hela 60! Så vad passar inte bättre än att åka då för att fira hennes födelsedag!?
* Priset ligger nån tusing lägre, och det är ju inte helt fel.

Just nu känns det ändå som att jag tycker det är skönt att hösten kommer, gör inte så mycket att vara kvar i Sverige. Det är ju faktiskt först efter jul och nyår varit som man vill bort, då är allt det roliga med vintern över. Själv är jag ju ingen som älskar snö eller tycker om/kan åka skidor, slalom osv, så enligt mig finns det inte så mycket med vintern att gilla. Det är mysigt att kolla ut genom fönstret och se snön falla, och att tända ljusen i adventsljusstaken, men annars finns det inte så mycket mer. Så därför är det perfekt att åka bort till värmen i februari när man är trött på all kyla! Mmm, längtar redan! =)



Träning hela dagen lång.

Ja, idag har det varit en intensiv dag. Inte nog med att man städat och plockat här hemma - man har varit på två träningspass också. Först var mamma med mig på ett styrkepass blandat med lite crosstrainer. Vi körde på för full rulle. En timme blev det där allt som allt. Sedan blev det snabbt in på Ica för att handla, hem till mamma och byta kläder, för att sedan dra tillbaka till badhuset igen en halvtimme senare för att sola och simma med Camilla. Skönt som tusan med solning..kändes dock som tiden gick så fort tyvärr.
Eftersom kroppen var seg efter gårdagens bröstträning och efter dagens pass så orkade jag inte hålla samma simtempo som Camilla. För mig fick det räcka med 26 längder idag jämfört med hennes 40! Men jag gjorde trots allt 6 fler än vad jag hade tänkt ifrån början ;D
Så nu får det faktiskt bli en liten lugn stund i soffan framför Idol, sedan ska jag göra varma tonfisksmackor!

Utringd imorse.

Blev utringd imorse för några timmar borta på Backvägen. Tror jag aldrig blivit så glad över att få gå och jobba! Det känns faktiskt bra skönt att komma upp i tid på morgonen och veta att det är något man ansvarar för, ett jobb som man måste utföra..som man måste gå till. Fredag blir det ännu en sväng dit på fem timmar. Nu kan man bara hoppas på att det fortsätter så här. Vore inte helt fel om fler timmar rasade in.. Hittills har jag alltså sju timmar denna månad, inga vidare stora pengar att hurra över ;P

Var med mamma, pappa och bror in till stan en sväng förut. Hade inget bättre för mig så kunde lika gärna haka på dem. Gissa om det blev svårt att hålla mitt shoppingstopp! Men det gick! Fick istället ägna mig åt att hitta kläder till mamma som jag tyckte hon kunde köpa istället. Hon köpte en ny vinterkappa och till det visade jag henne en scarf som jag tyckte passade alla tiders till! Och hon litade på mig så klart och köpte den också. Jag måste säga att jag längtar bra länge till 10:e oktober då jag bestämt mig för att jag får börja shoppa igen. En ny träningsväska ska bli det allra första inköpet, sedan ska jag även försöka hitta mig nya träningsskor och träningsbyxor också. *längtar*

Och nu har elitserien dragit igång, och den har börjat så bra som det bara går. 3-0 efter första perioden mot Skellefteå. HEJA FBK!

Förra veckans träning:

Måndag: Medelgympa 1h
Tisdag: Promenerat 2.5 km + fotbollsmatch 70 min
Onsdag: Crosstrainer 20 min, styrketränat axlar och mage
Torsdag: Promenerat 2.5 km, styrketränat rygg, bröst och rumpa
Fredag: Styrketränat biceps, triceps och mage + (vaxat bil)
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Pinsam ensam mamma

Jag förstår inte hur man kan ställa upp i tv och vara så fruktansvärt pinsam. Ensam mamma Helena är ju barnsligare än tonåringarna! Man kan inte göra annat än att vara glad över att ens egna mamma aldrig ställt upp på något liknande. Det som gör henne så pinsam är hennes sätt att prata och uttrycka sig. Hur kan en som snart är 40 år vara så ytlig och bara gå på utseende och kroppar? Det är det enda hon tölar om i hela serien. Att hon sedan väljer killar som är 22 och 25 som ska flytta in hos henne gör det inte mindre pinsamt. Barnen hennes vädjar till henne att inte välja dem för att de är så nära deras egna ålder, men hon gör det ändå. Skulle hon vilja dejta sin egna son också? Skiljer ju bara fem år mellan honom och den yngsta. Nej, har bara ett ord som beskriver henne - patetisk.
En sådan i hennes ålder ska väl iaf försöka hitta någon mogen person att bygga upp ett liv på, som man ser en framtid med. Det trodde iaf jag var hennes mål med att ställa upp i programmet, men så var tydligen inte fallet.

Gulleplutt.

Har ni sett den lilla söta saken i reklamen för Verum hälsofil/yoghurt!? Så jävla söt!



Förresten.. för er som undrar hur det går med mitt shoppinglöfte.. det går kanon! Jag har inte shoppat någonting än utöver den vardagliga mathandlingen! Så jag är jättestolt över mig själv. Iofs har det bara gått tio dagar..men ändå.

Innebandy för hela slanten.

Ja, både igår och idag. Innebandy. Igår hemma, idag borta i Arvika. Igår vinst, idag förlust.
Men det känns skönt att det har börjat igen - säsongen då all inomhussport drar igång! Till veckan skulle Thomas a-lag egentligen haft sin första seriematch men den har tydligen blivit förflyttad. Och imorgon gott folk - då spelar FBK sin första seriematch mot Skellefteå! Ska bli så jävla roligt. Thomas jobbar eftermiddag och gissa om jag har retat honom för detta. Men nu har han planer på att se om han kan gå hem lite tidigare så han också får möjlighet att se premiären!


Men iaf...innebandyn.
Igår hade de träningsmatch hemma mot Sommaro, och då vann de med 5-0. Något annat skulle de inte gjort då deras lag ligger i division sex, medan Grums ligger i fyran. Matchen de spelade förra veckan var också mot ett lag i division sex, och då vann Grums med 10-0. Så statistiken överlag är ju väldigt bra med 15 i målskillnad. Dock syns det att laget är nytt, med nya spelare och en spelform som inte riktigt ligger på 100%. Men det blir väl bättre allteftersom, de måste ju lära känna varandras spelstil först innan de kan spela ihop sig som ett fungerande lag.

Idag spelade de istället mot ett lag som ligger i division tre, ett lag som hamnade tvåa och nästan tog sig upp i andra divisionen - Arvika. Vi visste redan ifrån början att vinst inte var att tänka på, så lite paff blev man när det faktiskt gick så bra som det gjorde. Efter första perioden stod det bara 3-0, efter andra 4-1 och efter tredje rasade det in lite mer (som jag hade anat), så matchen slutade med 9-1. Arvika blev väldigt frustrerade på slutet. Men det var ändå en väldigt godkänd match. Grums kom till Arvika med bara två kedjor då Arvika hade tre. Vi ställde upp med många små juniorer medan Arvika inte hade en enda under 20, som det verkade. Så kämparinsatsen för Grums var skitbra, speciellt med tanke på att de har haft en intensiv vecka med träning på träning. Bara onsdagen som de har vilat, annars har träningar varit inbokade alla andra dagar. Och då i två timmar varje gång! Igår hade de till och med träning efter match! Dock gick inte Thomas på den...lite måtta får det allt vara. Förstår mig inte riktigt på vad som är bra med att köra så intensivt, det är inget elitserielag. Alla borde väl veta att man måste ha vila för att orka.. men jaja, var väl bara denna vecka. Sedan får vi hoppas på att träningarna blir något "vänligare".



Ökat chansen till att få arbeta ytterligare

Står redan nu skriven som vikarie på kommunen. Eva har lovat ringa ut mig så fort de behöver någon. Det känns ju ganska bra, även om hoppet sviker och tryter allt mer när jag nu gått utan arbete i tre veckor. Dagarna bara flyger förbi.. tre veckor redan..snart en månad...usch!
Men idag pratade mamma med sin chef och frågade om de behövde sjukvikarier. Självklart var det alltid bra att ha sade hon då hon nu har två stycken som verkar ha förhinder från tid till tid. En utav dem skulle kanske börja plugga. Så jag hoppas på att chansen är stor. Hon fick mitt nummer iaf så vi får väl se vad som händer. Här kan det även vara helgjobb som gäller, och då är det bara fem timmar, så det är ju skönt! Gruvön is the shit, för den som undrar, fast vikariatet blir isf utav firman ISS. Håll tummarna för moi!

Seg dag med ett litet ryck.

Usch, har inte känt mig så här seg på lääänge! Hela dagen har jag tillbringat inomhus känns det som, förutom när Thomas följde med mig på en liten promenad tidigare idag. Jag blir så fruktansvärt seg och trött i huvudet om jag bara sitter inne, speciellt med tv:n på i bakgrunden hela tiden. Hjärnan måste koppla av från all elektronik ibland (något som min sambo aldrig förstår sig på) ;P
Jag blev bara så trött på mig själv, på att jag satt inne en sådan här fin dag (om än kylig). Så halv sju masade jag mig iväg till badhuset trots allt och körde ett styrkepass på en timme. Mina benhinnor är ömma sedan matchen i tisdags så visste att jag inte skulle klara av styrke- och konditionspasset som var, och bara för att inte känna mig lat drog jag och körde lite egna övningar.
Så nej, ett uppryck blev det allt under dagen, kanske t.o.m två om man räknar med promenaden i den sköna höstluften tidigare! ( Nu har hösten verkligen kommit, man känner det så väl. Ganska mysigt ändå..)

Den stora resan.

Jäklar vilket skönt program alltså! Sådant efterlyses mer från min sida!
Missade andra avsnittet på tv förut men kollade nyss på reprisen på nätet. Så himla kul att se hur folk lever i helt andra kulturer till skillnad mot vår egna. Har ni egentligen tänkt på hur fruktansvärt bortskämda vi är? Här tölar jag om att jag ska ha shoppingförbud i en månad och nere i Afrika och borta vid Indonesiska ö-riket vet de knappt vad kläder är. Det enda de har på sig om dagarna är ett skynke som skymmer könet, allt annat visas, även brösten. Tänk vilken enorm omställning det skulle bli att komma och bo med dem i tre veckor som  de här familjerna gör! Jag som är väldigt intresserad av andra kulturer + gillar att resa skulle gärna kunna tänka mig att delta i något liknande. Tänk på hur mycket man kan lära sig! Och hur kul är det inte att försöka att kommunicera trots att man inte förstår varandras språk!
När jag tidigare år varit nere i Spanien och försökt prata med folk har jag insett att alla inte är riktigt så duktiga på engelska som de flesta här i Sverige faktiskt är. Och då det inte funkat att försöka förklara ens de lättaste glosorna på engelska för dem så har man behövt använda sig utav rörelser och symboler i sanden. Och det är skitkul! Och även ganska givande. Dessutom känner man sig ganska duktig på engelska själv också.
En sak till som är roligt att se i "Den stora resan" är hur glada de olika befolkningarna är. De pratar, skrattar och är kramgoa..till skillnad mot oss svenskar (som jag förövrigt tycker är ganska tråkiga, liksom stela och blyga). Tänk om vi också var så glada mot varandra!
Däremot är jag dock väldigt glad och tacksam över vissa saker som jag faktiskt kan njuta av som spec kvinnorna på andra ställen inte kan göra.. tex:
*Ta mig en dusch när jag vill
*Sova tillsammans med min sambo
*Borsta tänderna
*Äta från min egna tallrik och inte ur en skål där alla andra tar ned sina händer
*Slippa plocka kokosnötter eller stycka apor eller getter

Kanske är jag ganska bekväm av mig ändå..men det vore ändå jäkligt roligt att pröva på att leva deras liv, om än för ett litet tag! Och gud vilken upplevelse!



Lite av allt möjligt.

Usch, läste i tidningen hemma hos mamma förut hur en katt hade blivit ihjälgrillad i en torktummlare! Hur fan kan folk vara så grymma? Ägaren till katten var ju helt förstörd när hon fick reda på detta, tänk själva om era egna små djur fick lida så enormt? Kom genast att tänka på vår lilla Snuttis och blev helt förskräckt. Det hade varit klösmärken på gummit vid tumlardörren och bara inävlor kvar, usch vilket lidande!! Illamående man blir när man tänker på att det verkligen finns sådant folk..

..Samma sak med de där idioterna som man läser om som går runt och skär upp hästarna! Vad sjuka de är!! Och att de innan också ger sig på hästarna och "våldtar" dem. Nej usch fan va vidrigt. Vad har de för sjuka tankar i sina huvuden då de tänder på djursex?

Kom att tänka på bilskolläraren jag hade när jag övningskörde..Helge hette han.. Gissa om han distraherade mig något när han började töla om va sjuka folk var som tände på djursex..lätt det var att koncentrera sig på bilkörningen då liksom... Mja, kom bara att tänka på han nu helt enkelt.

Och appropå bil - Nattis tog körkort idag! Grattis tjejen! Aningen paff jag blev när jag fick ett sms om detta imorse =) träffade henne inne på Ica Orrby förut t.o.m så jag kunde gratta henne personligen. Där är hon aldrig annars..har detta med bilkörandet att göra tro? ;P


Tittade förövrigt på Svenska Hollywoodfruar härom dagen.. Shit alltså vad ytliga människor det finns! Anna Anka..ja, shit alltså, vilket slöseri på människoliv. Hon tyckte alla andra utom hon själv var så vidriga och äckliga, och hade inte hon varit gift med Paul Anka hade inte hon varit större eller bättre än någon annan. De andra är ju iaf lite fräna, om än fisförnäma, men de är iaf inte till hälften så odräglia som Anna är..

Nee usch..
Nu blir det Idol, så får vi se om jag hittar nåt annat att störa mig på ;P

Tragisk match, tragisk bortgång!

Blev förlust idag på dagens fotbollsmatch. Räknade dock inte med annat då Arvika som vi mötte låg på tredje plats. Men tyckte ändå vi kämpade på ganska bra. Efter första halvlek stod det bara 4-2. Bara det var ju en stor grej.. Sedan halkade vi väl efter i andra..släppte in ytterligare fyra och gjorde inget framåt så matchen slutade 8-2. Andra halvlek bestod inte av så mycket mer än försvarsspel. Så fort vi fick tag i bollen sparkade vi den framåt, och då det typ aldrig fanns någon där så fick Arvika tag i bollen igen och gjorde nytt anfall. I princip så var hela andra.
Pratade med Jessica i bilen på väg mot match och då sa hon att hon inte var så taggad, och det kan jag säga att jag inte heller var. Bara det att det var ca 2½ vecka sedan man rörde i en boll gjorde ju inte så man kände sig proffsigare direkt. Och detta är inte pga att jag hoppat träningar o matcher, utan det är helt enkelt pga att det inte varit några.
Kändes bara som att jag inte hängde med i matchen. Solen i ögonen hela tiden så man aldrig såg bollen, kände mig helt felplacerad på planen då jag typ hela tiden spelade som mittfält, och inte van de tjejerna som man fick spela med då det var några nya jag aldrig träffat tidigare. Så nej, det var helt enkelt inte min dag. Jag kan gott erkänna att jag inte tyckte jag gjorde någon kanonbra insats.. men jag hoppas att jag har mer GO! i mig inför nästa.


Förutom denna match måste även nämnas att en utav mina favoritskådisar har gått bort. Patrick Swayze kunde inte stå emot cancern längre som han kämpat emot sedan mars förra året. Så himla synd på en så bra - och snygg - skådespelare.. Vilka tjejer kan ärligt säga att de missat honom i Dirty Dancing - en utav tidernas bästa film!? Endast 57 år gammal blev han..

Närmsta månadens löfte!

Varje gång jag har varit i stan och kommer hem med några kassar i handen ser jag Thomas blick. Han tittar först aningen lustigt på mig och sedan ler han och frågar om jag aldrig får nog - ja, av shopping alltså! Men nej, jag får aldrig nog, och det är alltid lika svårt att inte slänga ut lite pengar på saker som kan piffa upp min garderob!
Så sist jag var i stan - i torsdags - så handlade jag fast jag hade sagt innan jag drog att jag inte skulle köpa ett dugg! (fan.. var det i torsdags bara... att dagarna kan gå så segt ibland.. )
Nu har jag då iaf gett Thomas ett löfte, jag ska INTE shoppa kläder under en hel månad, och då menar jag inga kläder alls, inte ens ett par strumpor eller trosor! Ingenting! Ärligt talat tror jag faktiskt att jag kommer få otroligt svårt att hålla detta löfte, men jag ska göra allt som står i min makt, bara för att visa att jag verkligen kan om jag vill! Dessutom behövs det verkligen för min ekonomi då den knappt stiger nu för tiden utan bara sjunker.. Sista lönen kommer i slutet på denna månad, sedan kanske jag inte får lön på flera månader. Sådant vet man ju tyvärr aldrig då man står listad som vikarie.
So, wish me luck and don't bring me down to town!

Träningen i veckan som var

Måndag: Medelgympa 1h
Tisdag: Crosstrainer 20 min, styrketränat mage, bröst och axlar
Onsdag: Simmat 40 längder
Torsdag: Styrka- och konditionspass 1½h
Fredag: Styrketränat mage, ben och rumpa
Lördag: Vila
Söndag: Vila

More news!

Hann ju inte uppdatera färdigt tidigare idag då Thomas hann hoppa ut från duschen och säga åt mig att vi skulle dra bort till pappsen!
Under tidiga eftermiddagen var jag upp till badhuset och kollade på Thomas första träningsmatch med innebandyn, mot Åsmyra som typ hamnade sist i div 6. Jag trodde att det skulle bli en jättestor seger med säkert minst 15 mål, men det var mest bara i första perioden som killarna i Grums orkade hålla tempot. De räknade nog inte med att de gamla gubbarna i andra laget skulle pressa så pass mycket som de gjorde i andra och tredje perioden. Men totalt slutade matchen med 10-0 så det blev väl hyffsat resultat iaf.. Fattar dock inte varför vissa killar ska ta träningsmatchen på så stort allvar och istället för att sköta sig där ute skämma ut sig istället.. Men men, det är deras val, om än ganska pinsamt.

Senare blev det kalas för pappa också! Nu fick han äntligen presenten som jag bara väntat på att ge honom (var så nyfiken på att se hans min). För de som inte vet så var jag inne på Extrafilm.se och beställde en mugg med en gammal bild med han och mamma på, från typ ibörjan av deras förhållande. (var in på fujidirekt.se först men de vägrade fixa iordning en pga dålig upplösningen på bilden, men extrafilm.se klagade då aldrig ;P) Han tyckte den var frän iaf. Jag tänkte att han dricker ju te så ofta så varför inte ha en mugg med sin egna lilla prägel på =)
Smörgåstårta blev det, en massa, då vi inte fixade iordning någon riktigt mat här hemma idag.


Imorgon är det en ny vecka, med ny träning på schemat. Förhoppningsvis något jobbtillfälle också om man har tur..man vet ju aldrig liksom..

Wonderful days

Hade en helskön kväll i Karlstad igår.
Jag och Thomas kom  fram till Veronika och hennes 35-års fest klockan åtta. Ifrån början hade vi tänkt att bara vara där en timme så Thomas fick spela de låtar han hade tänkt sig och sedan skulle vi dra, men vi blev kvar lite längre än vad det var tänkt. Det var ju egentligen en tjejkväll som hon hade så Thomas hade väl inte sådär jätteskoj bland allt tjejtjatter om män och barn. Till och med jag kände mig ganska bortkommen när det blev en massa prat om barn och bebisar, om hur de sov och hur de åt. Vad har jag att säga om det liksom? ;P
Anledningen till att vi blev så länge var att de inte hade käkat när vi kom dit, och Veronika insisterade på att vi också skulle ta. Så utan något vidare val så fick vi slå oss ned så fint bredvid alla andra och hugga in på det som bjöds.
Sedan var det då Thomas tur att glänsa en halvtimme då han spelade lite låtar och de njöt av livemusiken (samtidigt som de tölade på som vanligt, som alla tjejer gör ;P)

Efteråt drog vi in mot stan då jag och Thomas hade bestämt att vi skulle ha en liten myskväll och spela biljard. Med oss i bilen in hade vi två skålar med glass som Veronika tvingade med oss. Gott som tusan var det, och jag blev mättare än mättast.
Biljard blev det som sagt, och jag slog Thomas med 2-1 i matcher. Gissa vem som var glad då? =) Sedan satte vi oss även och spelade lite Jack Vegas (hur kul är inte det när man fastnar i det!?) Extra kul blir det när man hade den turen som mig, att man fick bonusspel efter bonusspel! Yuipppiiee! =)

Nej, nu måste vi dra till pappa på kalas, får uppdatera mer sen!

En jäkla massa slit!

Dagen igår - shit vad mycket jag hade att göra!
Vaknade klockan nio, låg och drog mig i sängen, gick uppp och käka frukost och väntade på att killen ifrån Cebia skulle ringa ang. min bil. Till slut fick jag ringa då jag insåg att de aldrig hörde av sig..
Så klockan elva kom pappa hit och körde mig bort så jag kunde hämta upp bilen. Blev aningen dyrare än vad jag hade trott.. - 2550:-, men nu är den iaf lagad och jag kan bromsa igen! Tråkigt dock att sånt här ska hända när man för en gångs skull inte har nåt jobb.
Drog direkt från Cebia bort till badhuset så jag fick min dagliga dos träning. Direkt därefter bar det av till affären för helghandling. Kom hem runt klockan ett och då var det tvättid som gällde. Så slängde i två maskiner direkt innan jag började med maten som skulle vara färdig till Thomas kom hem strax innan två. Prövade mig på lite kalopps, som kanske inte blev helt extremt lyckat.. men Thomas åt och var glad iaf, och det var väl huvudsaken ;P
Två tvättar senare drog jag mig bort till mamma och pappa där jag tvättade och vaxade bilen. Det tog sin lilla tid - bort mot 2½ h - innan jag var klar med detta. Det är verkligen en evighetsgöra! Men blank och fin blev den och nu väntar bara sprayfärgningen på min skada, så blir den lite snyggare sen. Kanske inte så himla snyggt att köra runt med en silvertejpbit på kofångaren i evigheter ;P
När klockan var sju var jag återigen hemma. Thomas hade tagit hand om den sista tvätten så då var det bara för mig att lägga in all min rena tvätt på rätt plats. (han har blivit tillsagd av mig att inte lägga in mitt då det känns som jag alltid har lika svårt att hitta det sen, så lika bra att göra det själv) =)

Helt slut efter allt slit somnade jag i sängen med Pirates of the Carribean på i bakgrunden!


Idag blir det en liten utgång till stan. Thomas ska spela på Hoffes flickväns 35års fest. Där kommer vi dock inte vara kvar sådär jättelänge då hon egentligen har tjejkväll och det inte är några killar alls närvarande. Någon timme med spelande och prat blir det nog innan vi drar vidare in mot centrum för något annat skoj, kanske lite bowling, biljard eller mat =)
Iordninggjord och allt är jag..bara väntar på att klockan ska bli mer så vi kan åka!


Får passa på att säga grattis till både pappa och Sofia som fyller år denna dag med!
Pappa ville gärna till Torsby marknaden så det blir inget firande utav honom idag utan vi tar det imorn istället, efter Thomas innebandymatch!


Kvällens outfit!

Shopping och fika med Cherie!

Yes, igår drog jag in till Karlstad direkt efter att jag hade lämnat in bilen på verkstan (som förövrigt inte hanns med att bli klar innan de stängde så ska dit och hämta den sen). Var längesedan nu som jag och Cherie setts, mycket pga alla hennes strålbehandlingar och mycket också beroende på att hon haft noll i immunförsvar och inte kunnat träffa folk, absolut inte kunnat vara i stan och så.
När jag satt i bilen på väg in hade jag bestämt mig för att inte shoppa något - ingenting alls! Och det gick ju faktiskt ganska bra under första timmen, men sen så small det när jag kom in på BikBok (som jag inte varit inne i på år och dag). Hittade så coola och snygga leggings som jag bara var tvungen att ha, och jag behövde faktiskt ett par oavsett. Och när jag sedan såg en lång, snygg, stickad tröja så kunde jag inte stå emot.. de matchade så bra med leggingsen! Så där rök det genast en femhundring *suck* och mitt konto börjar tömmas bra fort nu alltså.
Inne på H&M hade de rea på knee high strumpor och hur bra passar inte det nu när det är höst och snart vinter? Så kunde inte stå emot att köpa två par sådana heller, men de kostade ju bara en tjuga styck så det gjorde ju inget ;D
*Anna har blivit snålis* =D

Mot slutet innan jag skulle dra mig tillbaka hem igen och innan Cherie skulle till tandläkaren så tog vi oss en fika på uteserveringen vid Royal. Solen sken så himla skönt, trots att jag hade den rakt i ögonen, men det var verkligen perfekt. Så som det ska vara. Den lilla tiden som solen finns kvar och värmer nu innan vintern vill jag njuta av! =)

Vi bestämde oss iaf för att ses snart igen, och det kommer bli lika kul då som nu!


På kvällen blev det ett pass styrka- och kondition igen. Körde på riktigt hårt denna gång så jag blev helt slut. Ser redan fram emot nästa veckas pass!
Just nu försöker jag bara hitta motivationen till att dra till gymmet denna morgon. Vet att det brukar vara smockfullt med pensionärer där på fredagsmornarna och för det första tar de upp alla maskiner och för det andra är de så fruktansvärt långdragna på dem. Känns som de aldrig blir lediga, och då får man träna en massa andra grejer som man egentligen inte kanske har lust med, bara för att inget annat finns ledigt.
Men nej, ska nog försöka masa mig dit sen ändå.. för gör jag det har jag varit till badhuset varje dag denna vecka =)

Är det bara jag...?

...som är trög och inte förstår mig på varken skånska eller norrländska? I programmet Grannfejden är det allt som oftast det ena eller andra med där och jag fattar aldrig vad de säger! Man får ha högsta volym och undvika äta något under tiden så det inte knastrar så mycket i huvudet. Består hela Sverige av skåningar eller norrlänningar, eller är det bara så att de tycker om att bråka mycket?

Plattmatch

Sverige hade allt bra tur som fick in ett mål där på slutet - och det var självmål utav Malta också på köpet!
Det var nog bara bra att jag missade första halvlek då jag istället var bort på badhuset och solade och simmade med Camilla och hade det skönt. Annars hade jag nog bara varit dubbelt så frustrerad!
MEN..de lyckades ta tre poäng iaf och det var det som var huvudsaken! Men spelar de så här i fortsättningen blir det svårt att ta sig till VM.

Imorgon ska jag upp tidigt och göra mig iordning. Ska åka och lämna in bilen innan tio och så fort det är gjort ska jag ta Thomas bil in till stan och träffa Cherie! =) Ska bli riktigt roligt! På kvällen får det allt bli att masa sig till badhuset igen också och köra ett low muskel pass.

Vad bilberoende man är egentligen!

Ja...lämnade ju in bilen min imorse och trodde att jag skulle få den fixad innan dagens slut. Tyvärr hade jag fel. Tydligen var det inte så lätt att fixa som jag hade trott. Röret med bromsvätska hade gått sönder och han var tvungen att sätta på nytt. Problemet vi kommer till då är att det bildas luft i röret som i sin tur måste tas ut för att bromsarna ska funka som de ska.. Till detta behöver man då en "nippel" tror jag det hette som brukar sitta på bilen och som hjälper till att tömma bort luften. Nu var då problemet att min nippel var sönderrostad och det bidrog till mer arbete. Nu var han tvungen att byta nån cylinder eller nåt för att det skulle funka.. Som jag sagt tidigare är jag inte så hajj på bilar, men jag fattade faktiskt det mesta av det han sa.
Tyvärr hade han inte tid att fixa detta förrän torsdag så jag får vara billös två dagar till. Har inte fått svar från Cherie än men kanske skulle vi dra in till stan på torsdag.. Får helt enkelt försöka få Thomas till att gå till jobbet då så jag kan ta hans bil bort, annars blir det svårt detta.. Och så får jag försöka charma in mig hos han så jag kan ta den till fotbollsträningen imorn med!
Tänk vad beroende man är utav bilen egentligen!

Förövrigt idag så har jag haft med mig moder på lite träning. Först körde vi ett kort pass med crosstrainer och sedan lite styrka. Första gången för henne sedan uppehållet under sommaren så träningsvärken kommer hon nog känna utav imorgon! Men det är gött det! Så det ska va! Då känner man att man gjort något =)

Förra veckan blev det ingen fotboll för mig överhuvudtaget då planen var för blöt hela tiden, så jag kommer nog själv uppleva lite träningsvärk efter morgondagen då det var ett tag sedan jag rörde mig som  man gör på de träningarna!


Förra veckans träning:
Måndag: Styrketränat mage, rygg och biceps
Tisdag: Styrketränat ben och bröst
Onsdag: Vila
Torsdag: Promenerat 2.5 km + styrka- & konditionspass 1½h
Fredag: Styrketränat triceps, mage och bröst
Lördag: Vila
Söndag: Promenerat runt 4 km

Jag måste ju säga att jag lugnt utnyttjar mitt gymkort iaf! =)

Bilfixardag!

Min bil betedde sig konstigt igår när jag och Thomas skulle köra hem från skogen då vi plockade svamp. Varningslampan/ handbromslampan lös hela tiden trots att handbromsen inte var i. Kom på ganska fort att det nog var bromsvätskan som behövdes fyllas på då Thomas (som körde) sa att bromsarna tog väldigt dåligt.
Så när vi var hem till mamma o pappa och lämnade av lite kantareller passade vi på att fylla på lite vätska.. Nu är då problemet att det är läckage någonstans. Märkte när vi körde in på parkeringen här att det var droppar på backen och under bilen såg vi sedan en pöl. Mamma ringde sedan och sa att det fanns en hemma vid dem också...
Så ja, nu blir det att försöka kolla upp detta. Själv är jag inget hajj alls på bilar så ska låta brorsan och pappa kolla på det sen. Och när det är gjort ska jag försöka tvätta av bilen och styla till den lite.. Har nämligen beställt lite grejer som jag fick i postlådan imorse som jag ska hotta upp den med, förhoppningsvis blir det coolt.
Finns ju inte så mycket jag kan göra åt den gamla Forden, men någonting ska man väl kunna hitta på för att få den att se lite mer annorlunda ut iaf.. men det blir inga påbyggnationer för er som tror det... Sånt proffs är jag ej!
Bildupdate kommer troligtvis senare!

Två små skogsmullar och en söt unge!

Min fotbollsmatch blev inställd idag, för stora lerpölar lite överallt på plan.
Då fick jag och Thomas försöka slå våra kloka huvuden ihop och fundera ut vad vi skulle hitta på istället denna dag. Och Thomas kom med en strålande idé! -"Vi plockar svamp!"

Så ut i skogen bar det, först mot Lassehall och Brånkedal. Där hittades lite granna, men de var ganska små och ynkliga. Tror att allt för många känner till det stället för att det ska vara bra. Och mygg till förbannelse var det också på köpet. Känns som jag har tusen myggbett fördelat över hela kroppen, fast som det verkar nu, turligt nog ingen fästing! Men man vet aldrig, de jävlarna brukar synas först dygnet senare då de har sugit riktigt mkt blod och blivit stora!
Men iaf, vi nöjde oss inte med småttingarna vid mina hemtrakter utan begav oss senare istället mot Thomas trakter, bort mot hans stuga. Där hittade vi massor! Det var gult överallt, och stora var de =) Vi blev helt enkelt två små muppiga och glada skogsmullar som vandrade omkring där.

Vi var ute i 3½ timme totalt och det slutade med en hel ICA kasse! Alldeles för mycket för bara oss två, så först drog vi oss bort till mamma och lämnade 1/5 till henne kanske..Sedan hem en sväng för att fixa iordning ris och kycklinggratäng (vi var SÅ enormt hungriga) innan vi åkte bort till Mona och Sten med ytterligare lite svamp. Egentligen var det bara tänkt att bli ett snabbstopp, men det blev ganska mycket längre. Thomas kusin Ronny med familj kom strax efter oss så vi blev sittandes allihop och tölade och blev bjudna på fika.

Måste bara säga det - GUUD vilken söt unge de har - Thomas kusin alltså. Adam heter han. Han måste vara bland de sötaste barnen som finns. Har inte träffat honom så många ggr men de ggr jag gjort det är han alltid glad och skrattar och är go! 2 år är han för den som undrar, fyllde tydligen idag =)
Nej gud, funderar man någon gång på att skaffa unge så vill man det inte mindre nu måste jag säga! Tänk om man bara kunde få en unge bara sådär, utan att behöva pluppa ut den själv...vilken dröm! =D

Nu är vi då iaf äntligen hemma och ska kolla lite film. Svampen är rensad och nedfryst (får nog bli några varma mackor imorn med kantareller på och mysa)! Och nyduschade och rena är vi! (skrubbade oss som idioter inne i duschen med rädsla för fästingarna och annan skit, där hade vi stor användning för min skrubbhandske!)

Nej, puss på er!

The impossible made possible!

Jag brukar alltid klaga på Zlatan, är nästan lite av en anti-människa när det gäller honom, men idag gjorde han faktiskt det som han ska göra - han gjorde MÅL!.. och det i sista sekunden kan man säga.

Matchen slutade som den skulle, Ungern hade inte förtjänat att få ett oavgjort resultat mot Sverige då vi stod för målchans efter målchans. Att de fick in sitt 1-1 var ju bara ren flyt då Elm oturligt nog lyckades ge dem en straff. Annars var de knappt i närheten utav mål under hela matchen.

Skapligt grinigt blev det här hemma då både jag och Thomas buade ut resultatet och då och då även domaren. Med dryga tio minuter kvar trodde man aldrig att Sverige skulle ha en chans att vinna... men då kommer han - ZLATAN!

Kommentatorerna:
-Nu måste bollen upp till Zlatan, och det fort!
-Och han fick den! Zlatan har bollen, Zlatan kan skjuta! ZLATAN! ZLATAN! ZLAAATAAAANNN!
-Han gör mål! Zlatan gör MÅÅÅÅL!

På övertid dessutom!
Matchen hade 3 tilläggsminuter och Zlatans mål gled in kanske 5-10 sek efter dessa var förbrukade.. ibland är det allt bra skönt att domaren brukar avstå att blåsa av matchen om han ser att ett utav lagen har kontringsmöjlighet eller målchans!

Så nu är Sverige ett steg närmre VM nästa år - nästa match väntas på onsdag emot Malta, och den ska inte göras annat än att vinnas! Annat vore katastrof!

Sjunger:
"Ingen kickar fotboll som han, Zlatan, jag säger Zlatan..."


Fotbollskväll!

Yes, nu blir det snart en drink eller två..eller kanske t.o.m tre... =) ... framför fotbollen på tv. Heja Sverige!
Simon och Åslund kommer över vilken sekund som helst också och hjälper oss heja vidare Sverige till nästa års VM. Hoppas hoppas!

Jag och Sofia flippar ut!




På väg som ett akutfall, eller på väg mot förlossningen? =D


Jag med Sofias ökända gästbok


Dagens brudar..


..som skrattar


och styggar sig ;P

En tur hem till Sofia!

Efter att jag kört mitt vanliga styrkepass och handlat inför helgen satte jag mig i bilen och åkte in till Sofia.
Irrade runt som en dåre med bilen vid hennes lägenhet och försökte hitta lediga p-platser, och det visade sig vara lika svårt som sist. Finns typ inga platser som inte är privata. Till slut så ställde jag mig vid parkeringen vid sjukhuset ;P

Sofia mötte mig vid ingången till trapphuset och så gick vi sedan in och käkade hennes hemlagade rabarberpaj och tölade ikapp om allt - och då menar jag verkligen ALLT - som vi missat. Jag fick för mig att vi sågs förra hösten, men tydligen går tiden så fort så det var hösten för två år sedan. Bevis på detta hade hon i sin gästbok som alla hennes besökare SKA skriva i ;P Där fanns ett litet inlägg från mig (eller ja, ganska långt faktiskt) som jag skrivit i oktober 2007. Ganska illa faktiskt, har inte setts ordentligt sedan dess. Bara några pratstunder på stan och såna saker.
Hon hade iallafall bildbevis på det mesta hon gjort det senaste året så jag kunde lätt sätta mig in i allt hon varit med om. Självklart fick vi ju föreviga dagens ögonblick också, och tog lite foton =)

En liten promenad hanns med också då jag var tvungen att flytta bilen för min parkeringsbiljett gick ut. Hade inga fler mynt på mig så fick åka runt vid henne igen och hittade faktiskt en som var gratis. Tänkte försöka mig på en fickparkering först men det är verkligen inte min starka sida så hoppade den chansen ;p, istället hamnade jag vid parkeringarna borta vid skolan som finns där.

Lite mer prat blev det och en väldans massa skratt (Gud vad många minnen som pluppar upp när man pratar med henne - hon kommer ihåg allting som vi varit med om på gymnasiet medan jag faktiskt glömt det mesta).
Fattar inte hur jag kan vara så glömsk egentligen, så längesedan var det ju faktiskt inte. Lärarna tex...kommer inte ihåg ett enda namn på dem, kommer inte ens ihåg vilka vi hade som klassföreståndare, varken namn eller hur de såg ut. Tänker jag på min naturvetenskapslärare kommer jag bara att tänka på Boris som jag hade i fysiken på högstadiet. Asså, ni som läser min blogg som gick i samma klass som mig... Hjälp mig! Vilka hade vi som klassföreståndare?
Jo, en kommer jag ihåg, en som både jag och Matilda tyckte SÅÅ mycket om - vår franskalärare. Henne minns jag minnsann, men ingen mer. Stackars lärare, vilka dåliga intryck de måste gjort på mig ;P

Men iaf, stannade hos Sofia tills klockan blev åtta. Då drog jag mig hemåt igen mot ett mörkt och regningt Grums.

Sugen någon?

På att festa loss? Jag känner mig taggad lagom till lördag.. - kanske? ;D

Säsongens första styrka- & konditionspass avklarat!

Det var kämpigt, och det var tufft, men nu är det avklarat och nu ska jag komma in i det ordentligt (ja snart iaf...har lite med fotbollen kvar innan jag kan satsa allt).
Camilla hängde med som en peppad träningsbrud och vi körde hårt hela passet igenom. Jag hoppas hon tyckte det var såpass kul så hon kanske följer med mig några fler gånger, fast hon redan har gymkort på SATS ;P
Kommer garanterat vara stel i kroppen imorgon men kör jag detta passet nu hela hösten så kommer det gå så lätt sedan =)

Måste bara säga det att jag är så fruktansvärt glad (och stolt) över att jag tog tag i mitt liv ordentligt för några år sedan och började träna, på riktigt. Känns inte som det varit så länge, men nu påbörjar jag faktiskt mitt fjärde år med intensiv träning, mestadels styrka då. Då har det vanligtvis varit minst tre gånger i veckan om jag inte varit sjuk eller haft något annat fel. I vissa fall har jag tränat varenda vardag. Så faktiskt är jag riktigt stolt.

Till er som funderar på att träna kan jag bara säga en sak - gör det! Ni tjänar så otroligt mycket på det i längden. Förutom att man kämpar till sig en snygg och fit kropp så motverkar det en massa ålderstecken framöver. Ibland på gympassen ser man äldre tanter (ibland långt över pensionsåldern) och man kan inte mer än att tycka de är så goa och härliga när man ser dem kämpa - på pass som till och med jag har svårt för. Många utav dessa har troligen tränat hela sitt liv, och det syns verkligen skillnad på dem mot de som inte tränar. De ser så mycket yngre och piggare ut. Motverkar sina kramper gör de också!
Och ett bra argument för yngre att träna är att det är himla bra att bygga upp kroppen inför en framtida graviditet tex. Förhoppningsvis får man mindre problem med ryggen om man satsar på en bra träning på de musklerna och dessutom underlättar det att ha en tränad kropp vid förlossningen.

Så ja, varför tveka till att träna? Dra igång nu vettja! Och dra med en polare eller nåt om det är svårt, då brukar det gå lättare! Om inte annat känner man sig säkrare att ha en vän med då man går in i ett gym för första gången =)

Oh, glorious morning

Då har man nyss tagit sig en promenad så här på morgonen/eftermiddagskvisten. Skönt promenadväder ute med mestadels moln men ändå runt 18 grader. Me like.
Senare idag ska Camilla hänga med på styrka- och konditionspasset och svettas lite =) Jag har inte varit på det sedan Ingrid drog igång med det nu efter sommaren, pga mina ben som jag får ont i efter onsdagsträningarna med fotbollen. Men eftersom jag inte drog dit igår ska jag nu passa på att utnyttja tillfället att gå på passet idag =)
Wish me luck - kommer ha garanterat ont i hela kroppen imorgon!

Extremt sugen..

..på en chokladig, kaloririk och dödligt god Daimstrut!! Men jag SKA motstå den... Jag SKAAAA!

Ska man orka vila idag tro?

Jo, jag tror ta mig tusan att jag ska göra det! I två dagar nu har jag kämpat mig upp tidigt till gymmet för att pröva träna lite men det har varken varit kul eller gått bra p.g.a en mage som ställer till problem. Därför är jag nu värd att få vara hemma och vila och hoppa fotbollsträningen som jag egentligen har kl 18.30 ikväll.

Vad ska man göra istället då tro? Egentligen skulle jag ha städat eller nåt, men pysslade lite med det igår.. Byta gardiner skulle jag kunna göra också men än vill jag inte utesluta ljuset som kommer in genom de ljusa gardinerna. Mörker kommer vi få i över ett halvår nu, så varför skynda på den processen ytterligare?
Nej, de gamla får allt hänga kvar ett tag till, trots att jag är äckligt sugen på att hänga upp de nya mörka.

Varför blir det alltid så att man alltid i slutet av sommaren längtar efter hösten fast man annars egentligen avskyr när den kommer? Kanske har det med den lockande soffan och dess filt att göra, eller med de mysiga ljusen man börjar tända framför en mysig middag eller film? Oavsett vilket så börjar jag faktiskt längta. Kanske har det också lite med att hockey- och innebandysäsongen drar igång igen? =)

Höstdag nummer ett!

1:a September idag och dagen är bland de finaste på länge. Nu känns det mer som sommar än vad det gjort under hela tiden som det skulle varit sommar. Suttit och värmt magen i solen lite för att den värsta värken ska gå över, och lite bättre har det faktiskt känts.. men så fort som man reser sig för att göra något vettigt så slutar det braiga tyvärr.


Sitter och håller på att fixa födelsedagspresent till pappa. Svårt att komma på något vettigt till en som redan har allt. Men kollade runt lite på Fujidirekt.se och hittade en del roliga tips där som jag säkert kan göra något vettigt med. Har en skitbra bild på han och mamma som jag kan använda mig utav. Men vad det blir får ni inte veta nu, man vet aldrig vad dessa nissarna på Gruvön kan sitta och kolla på på nätet under arbetstid ;P kanske är min blogg intressant?

Den nedrans värken är här..

Jajjemän, då sitter man här och hatar denna tisdag som man alltid gör sisådär var fjärde vecka. Eftersom den nu är så hatad av mig har den blivit uppskjuten gång på gång nu under sommaren, men tyckte att nu var det väl ändå dags att pinas lite. Om inte annat kanske kroppen behöver det - mitt huvud och mitt humör behöver det då verkligen inte!

Kanske har inte ni andra lika stora besvär som mig (själv har jag inte haft det tidigare i livet heller) men det känns så inni nordens tråkigt att skjuta upp planer bara för detta. Först var det ju egentligen tänkt att jag skulle dra in till stan och träffa Sofia idag..fika lite och så.. men inte orkar jag sätta mig i en bil in till stan när det hugger till enormt i magen och hela området kring det stup i kvarten. Sedan frågade även Camilla mig nyss om jag ville med på ett spinningpass ikväll, men det orkar jag ju inte heller =/

Nej, så för min del får det helt enkelt fortsätta bli soffan, värmedynan, tvn och förhoppningsvis en sambo som kan skämma bort mig när han kommer hem från jobbet senare idag =)
RSS 2.0