Avslutar veckan med en härlig höstpromenad!

Nyss hemkommen efter en två timmars lång promenad med Camilla! Det känns verkligen att hösten närmar sig måste jag säga! Jag hade på mig en kortärmad stickad tröja och trodde att jag skulle klara mig finfint, och visst, vissa stunder var det ganska behagligt (som när vi vände borta vid Karlberg tex och fick solen i ansiktet) men vissa stunder var det KALLT! Blåste och kände faktiskt någon droppe som föll från himlen, men som tur var blev det inget mer med det!
Var så kul att ses iaf, tack för att du finns där och lyssnar tjejen! Kändes som vi båda behövde snacka ut om det ena och det andra tror jag. :) När man går runt och pratar om allt så glömmer man bort tid och rum och helt plötsligt har man gått bra mycket längre än vad man ifrån början hade tänkt sig! Ifrån Camilla, ner till fotbollsplanerna vid Karlberg, centrum hemåt och upp vid Tomtebacken... det blir ganska långt det! Måste varit 4-5 km iaf? :)
Men som sagt, tack för sällskapet! Vi får försöka att ta för vana att promenera lite när du kommer hem tycker jag, vilket jag hoppas att du gör så ofta du kan. Självklart är det viktigt att vara kvar i Örebro och lära känna allt folk där också, men för det får du inte glömma bort Karlstad och lilla Grums ;) Det finns alltid kvar i hjärtat du vet ;D


Dagens planer.

Efter jobbet och gymmet idag blir det en tur till Karlstad för att träffa Cherie! Kommer bli så kul att träffa henne igen för nu var det bra längesedan som vi sågs! Känner jag oss rätt så blir det troligtvis fem-sex timmars rännande med lite shopping och en god lunch någonstans ;)

One Tree Hill

Har småtittat på några avsnitt av One Tree Hill nu under eftermiddagarna, och varje gång jag kollar på det så fastnar jag något så otroligt för det. För något år sedan kollade jag lite under en period och blev då lika förtjust. Bestämde mig därför för att börja om från början nu och drog hem första avsnitten på episod 1. Jisses säger jag bara! Två avsnitt avklarade för dagen och jag vill bara ha mer och mer!
Och Chad Michael Murray asså.. Jisses igen!

Fix och trix.

Inte varit kry de senaste dagarna... tråkigt men sant. Extra tråkigt när det var dags för jobb imorse och man fick pina sig igenom timme för timme innan det var dags att åka hem. Blir jag inte bättre under dagen får det nog bli en sjukanmälan för morgondagen.

Fått ordning i lägenheten lite mer nu förresten. Vi har äntligen köpt oss det efterlängtade vitrinskåpet (det som jag tölat om att jag velat haft ända sedan vi flyttade in ungefär) och igår satte vi ihop det! Tycker det är så snyggt med belysning innuti så det har vi självklart fixat. Nu är det bara lite dricka som behöver inhandlas för att det ska se sådär snyggt och påfyllt ut!
Förut passade dessutom Thomas på att sätta upp nya gardinstången till vardagsrummet medans jag fixade käk här hemma. Skapligt mycket snyggare måste jag säga!


Trevlig lördag på er alla!

Ballt.

Fått reda på att två utav mina gamla ex har gått och gift sig! Ganska paff blev jag, men självklart glad för deras skull! Så vad tusan... kanske dags för mig också snart då? Eller vad säger du, babe? ;)  hihih...

Plånbok på äventyr.

Jisses, fick ett sms imorse som jag inte alls var beredd på... någon som frågade mig om jag hade tappat bort min plånbok. Vadå, tänkte jag... inte vad jag vet... eller?
Började leta som en blådåre här hemma och insåg sedan att denna någon som skickade smset måste ha haft rätt! Plånboken fanns inte någonstans... Började tänka på vart jag sist hade haft den och efter inte alls så lång tid kom jag på att jag hade den när jag tankade! Pucko jag hade satt i kortet och när jag slagit koden och skulle börja tanka var jag tvungen att lägga ifrån mig plånboken för att kunna hålla i bensinslangen. La därför plånboken på biltaket.... Och vad gör jag sedan? JO! Vi sätter oss i bilen och åker därifrån med plånboken kvar på taket!
Tjejen jag pratade med hade sedan hittat den utanför rödljusen vid Gruvökorset! På väg mot Slottsbron! Hon hade stannat och skickat ut hennes dotter i vägen när ingen bil kom för att hämta den... sedan hade hon letat upp mig på nätet på en massa olika vis och till slut fått tag i mitt nummer!
Tack gode Gud att det finns ärliga människor här i världen! Gav henne ett stort tack och ska nu, när jag kunnat ta ut pengar, skicka ett tackbrev till henne med en liten hittelön. Jag menar... vem tusan brukar stanna mitt på landsvägen för att ta upp en plånbok och lämna tillbaka? De människorna kan man nog räkna på fingrarna tror jag..

Shit... inte dåligt att plånboken låg kvar på taket så länge trots allt ;P

Fullspäckad sensommarvecka!

Shit vad sommaren har gått fort! Det är visserligen två-tre veckor kvar på den men så som vädret är nu så känns det som den varit slut för länge sedan. Nog visste jag att det var för bra för att vara sant då vi hade tropisk hetta någon vecka i juni/juli. Att det skulle hålla i sig sommaren ut visste jag var en omöjlighet även om jag faktiskt hoppades. Men nu är det som sagt bara några veckor kvar och det är mycket som man vill hinna med att göra. Tyvärr ser jag ingen ljusning i långtidsprognosen för den kommande veckan och många saker utav de man vill göra blir därför ganska svåra att genomföra ifall regnet bara öser ned.
Oavsett är det iallafall ganska så skönt att "ha semester" och vara ledig tillsammans med sambon. En kusten-resa ska vi försöka oss på, men det blir troligen bara över dagen, kanske tillsammans med mamma och pappa. Hade gärna stannat en natt, men då känns det som man är ganska väderberoende båda de dagarna... och så som det känns nu är inte chansen så stor att solen ska skina klart två dagar i rad.
Annars då denna vecka så är schemat fullspäckat. Tror inte jag kommer hinna med alla saker som jag tänkt mig, vi får helt enkelt se hur tiden räcker till.
Imorgon har de spått skapligt väder så då får vi försöka oss på en fisketur. Däremellan ska vi hinna med ett besök upp till endra Gulli eller Mona och Sten är det tänkt. Övriga dagar ska jag: Träffa Cherie, träffa Camilla, hälsa på Ronnie och Charlotta, åka till kusten, hjälpa mamma att städa hemma hos farmor och farfar.... Ja, med andra ord fullspäckat! Känns ganska skönt att jag idag har en slappardag med älsklingen och Plutten och softar i softan efter att ha slängt i sig en god middag!
Vem är det egentligen som sagt att man under semestern ska vila upp sig? ;P

Härlig helg i Sunne!

Sunne och Kolsnäs var ett måste denna helg, och att övernatta hos Rebecka fick det bli. Dock kanske man ska tala tyst om att jag och Thomas fick gå ut och fortsätta sova i bilen när klockan slagit fyra. ;PRebecka laddar upp med fyra olika varianter! ;)


Jag och Becca i köket där Sangria gjordes iordning!


Framme på Kolsnäs camping, på väg till Thomas musikkontakter. Becca, Kim och Henka.


Låtskrivarna samlade. Thomas ihop med Marcus Persson.


Marcus två polare vid deras tält + Becca m. kille och Patrik. Han som sitter ned i blårutig skjorta bjöd upp mig på bugg, och visst fasen gick det bra! :D


Toabesök nr.1


Toabesök nr.2


Becca dansar loss när Date spelar.


Thomas tillsammans med Barbados-Peter. Snyggingar! ;)


Barbados spelar

Tack Becca för boende och alla härliga danser som vi dansade! Helskön kväll och jag hade det kanon! Och ett stort tack till min älskling som blev den som körde oss hem dagen efteråt... Jag var inte bakis och hade säkert klarat det själv, men ack så skönt det var att luta sig tillbaka och vila lite granna =)
RSS 2.0