Äntligen sommar!

Snacka om att det var tufft att jobba på hotellet idag! Inte för att det var mer att göra än vanligt, utan för att frestelserna runtom var GANSKA stora.
Att städa hotellrum som ligger vid poolområdet är mysigt.. man hör musiken ifrån området och man hör alla glädjeskrik ifrån barnen. Men när man inser att man är instängd på hotellrummet och städar åt andra medan de ligger vid poolen och glassar, dricker öl och käkar god mat så blir man lite bitter. Inte bitter så man blir sur, men ändå, lite bitter ;) Sedan gjordes ju inte saken bättre av att maten luktade godomligt gott!


Strax innan sex-tiden idag tog jag med mig Felicia till Trulsen och vi tog oss årets första dopp. Felicia tycker det var jättekul att skutta runt som en liten nakenfis där vid vattenkanten och jag hade suktat efter det där doppet hela dagen. Faktiskt så var det inte så kallt som det var härom dagen! Det gjorde väldigt mycket att solen sken och det var 25 grader i luften! :) Efteråt var hon så trött så hon höll på att somna när jag bar henne till bilen, sötnosa!


De sista timmarna på dygnet har jag tillbringat tillsammans med Camilla. Vi satt ute hela tiden och njöt av värmen och passade även på att fika och då smaka mina hembakta bullar. Hon var så go och hade med födelsedagspresenter till både mig och lillan! Sa till henne att så här nära varandra har vi aldrig fyllt år tidigare ;) Felicia hade tyvärr somnat, men hon kommer bli desto gladare till morgonen då hon vaknar upp och får riva upp det spännande paketet! :) Tack för en fin kväll vännen och för att du finns! :)

Nu blir det sängen. Räknar med att Felicia öppnar sina bruna ögon runt 6.30 till morgonen :/
RSS 2.0