Innebandy för hela slanten.

Ja, både igår och idag. Innebandy. Igår hemma, idag borta i Arvika. Igår vinst, idag förlust.
Men det känns skönt att det har börjat igen - säsongen då all inomhussport drar igång! Till veckan skulle Thomas a-lag egentligen haft sin första seriematch men den har tydligen blivit förflyttad. Och imorgon gott folk - då spelar FBK sin första seriematch mot Skellefteå! Ska bli så jävla roligt. Thomas jobbar eftermiddag och gissa om jag har retat honom för detta. Men nu har han planer på att se om han kan gå hem lite tidigare så han också får möjlighet att se premiären!


Men iaf...innebandyn.
Igår hade de träningsmatch hemma mot Sommaro, och då vann de med 5-0. Något annat skulle de inte gjort då deras lag ligger i division sex, medan Grums ligger i fyran. Matchen de spelade förra veckan var också mot ett lag i division sex, och då vann Grums med 10-0. Så statistiken överlag är ju väldigt bra med 15 i målskillnad. Dock syns det att laget är nytt, med nya spelare och en spelform som inte riktigt ligger på 100%. Men det blir väl bättre allteftersom, de måste ju lära känna varandras spelstil först innan de kan spela ihop sig som ett fungerande lag.

Idag spelade de istället mot ett lag som ligger i division tre, ett lag som hamnade tvåa och nästan tog sig upp i andra divisionen - Arvika. Vi visste redan ifrån början att vinst inte var att tänka på, så lite paff blev man när det faktiskt gick så bra som det gjorde. Efter första perioden stod det bara 3-0, efter andra 4-1 och efter tredje rasade det in lite mer (som jag hade anat), så matchen slutade med 9-1. Arvika blev väldigt frustrerade på slutet. Men det var ändå en väldigt godkänd match. Grums kom till Arvika med bara två kedjor då Arvika hade tre. Vi ställde upp med många små juniorer medan Arvika inte hade en enda under 20, som det verkade. Så kämparinsatsen för Grums var skitbra, speciellt med tanke på att de har haft en intensiv vecka med träning på träning. Bara onsdagen som de har vilat, annars har träningar varit inbokade alla andra dagar. Och då i två timmar varje gång! Igår hade de till och med träning efter match! Dock gick inte Thomas på den...lite måtta får det allt vara. Förstår mig inte riktigt på vad som är bra med att köra så intensivt, det är inget elitserielag. Alla borde väl veta att man måste ha vila för att orka.. men jaja, var väl bara denna vecka. Sedan får vi hoppas på att träningarna blir något "vänligare".





Kommentarer
Anonym

man måste tyvärr träna hårt för att komma nånstans här i livet...denna säsong i gibk är ingen bollkul längre. har man tränigshelg så har man oavsett vad som händer under veckan....

2009-09-26 @ 22:04:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0