Veckan som gått.

Vi har haft ganska mycket problem med nätet på sistone så det är en liten anledning till varför jag varit dålig på att blogga. Det är så segt och går inte lägga upp bilder, och då är det inte lika kul att skriva tycker jag! :/

MEN! Nu ska jag göra en liten uppdatering! Snor Annas upplägg i hennes senaste inlägg och skriver veckovis!

Måndag:
Svägerskan Helenes födelsedag! Denna firades dock dagen innan så inget kalas blev det idag! Hon var den 4:e i Berglund-skaran att fylla år i juni, Thomas tur på söndag! Vad är det med dem och juni månad alltså? ;P
Annars var måndagen en ganska lugn dag. Den regnade i princip bort och jag påbörjade min första sommarjobbsvecka för kommunen. Dock bara 4h/dag så kan inte säga att jag slet ut mig värst mycket!

Tisdag:
Träffade Madde under morgontimmarna. Det blev en liten promenad med Felicia innan vi satte oss i solen på baksidan med en kopp kaffe och hjälpte Felicia kasta leksaker i hennes pool. Senare gick jag och lillan upp till Floran där vi härjade med mormor och morfar medan Thomas satt i studion och skrev nya hits!

Onsdag:
Eftersom Thomas jobbat natt måndag - onsdag så har inte jag kunnat åka iväg och arbeta förrän han har vaknat på dagen, ca 12.30-13.00 där nån gång. Idag var det ganska mycket jobb jag hade framför mig så jag ägnade stor del av eftermiddagen runt på de olika arbetsställena i kommunen. När jag väl kom hem kom Paula och Rebecka och hälsade på mig. Käkade lite jordgubbar och drog sedan med barnen till lekparken där Felicia kastade grus, medan Rebecka käkade det! ;P På kvällen tittade vi på fotbollen här hemma.

Torsdag:
Morgonpromenad med Felicia. Ganska fin och solig dag så efter jag hade arbetat åkte jag och mina två älsklingar bort och köpte oss mjukglass! Mmm :) Denna avnjöts hemma hos min mamma och pappa där vi sedan lämnade Felicia för att dra och spela fotboll med gänget. Tyvärr började vi spela senare än vi brukar så hann inte spela riktigt så länge som jag hade velat, men kul hade vi! Massor med energi kvar i kroppen när jag kom hem så när lillan somnat blev det sit-ups, plankan och sedan gräsklippning. Kan säga att jag var ganska trött på kvällen sen.

Fredag:
Efter jag hade jobbat åkte vi till Säffle där bilen skulle besiktigas. Den gick igenom utan anmärkning så det var bara att åka tillbaka nöjda och glada! :) Efter vi hade käkat mat så fick Thomas besök av några killar i bandet Extas och då gick jag upp till mamma och höll henne sällskap då pappa jobbade eftermiddag. Under dagen blev Felicia snorig och när kvällen kom ville hon inte sova, så man kan säga att vi fick en tidig kväll..

Lördag:
Älsklingens födelsedag! Dock kunde den ju börjat bättre då Felicia inte sov något alls under natten. Hon var vaken mellan 10 -04 för att hon inte kunde andas pga näsan och så hade hon lite feber. Kan säga att vi var HELT slut när hon sedan ville upp 06.30, så Thomas ringde hit svärmor så hon kom och passade henne 07.30-10.30 så vi fick sova ut några timmar. Ganska seg trots denna kan jag säga och det planerade kalaset blev inställt. Felicia var ju som sagt snorig, jag har blivit förkyld och vill inte smitta gästerna (absolut inte de äldre) och vi var trötta som as.
Trots detta var det ju ändå Thomas födelsedag så vi bestämde oss för att göra någonting. Blev en tur till stan där vi köpte tapeter till Felicias fondvägg (som ska komma upp någon gång framöver) och under tiden fick Felicias sova av sig lite av sin förkylning i bilen. Nu är det bara att hoppas på att hon får sova under natten. Inte alls kul för varken henne eller oss när det blir så här. Imorse kändes det som jag hade varit ute och supit hela natten. Det snurrade i huvudet, magen kändes tom och kroppen var totalt slö. Imorgon är det dags för ett jobbpass inne på Förding för min del också så hoppas verkligen att jag får sova lite i natt, annars blir det tufft! Håll tummarna mina kära vänner!

Cute little moments!

Vår underbara lilla ögonsten har börjat gå! Riktigt ordentligt också! Och gud så fort det har gått!
Det var för typ bara två veckor sedan som hon tog sina första steg själv och varje dag sedan dess så har hon gjort framsteg. Det var bara några dagar sedan som hon tog tre - fyra kliv och sedan satte sig ned, och nu vill hon inte göra annat än att gå!

Och hur sött är det inte?!?! :D

Hon är så söt! Lite ostadigt är det för det mesta men framåt går det! Över leksaker, gossedjur och allt annat som ligger på golvet (och vad ligger inte på golvet nu för tiden liksom...) Ute älskar hon att vara och hade hon fått bestämma hade hon knatat runt i trädgården hela dagarna.

Nej alltså, det finns inget sötare än när de små liven börjar gå!

Gustaf Fröding!

Numer är jag lokalvårdare på deltid på Gustaf Fröding hotell!
Skrev på anställningspappren igår och åkte sedan upp till hotellet för info och introduktion! I receptionen stötte jag på fyra härliga tjejer som även de kommer arbeta på hotellet och att samarbeta med dem tror jag kommer bli kanon!
Det är inte självaste Fröding som anställer oss utan det är via Uniflex som vi kommer in på hotellet. De har nu anställt runt 20 personer som kommer gå runt som extrapersonal preis som mig. Om jag inte arbetar med någon utav de här fyra tjejerna så kommer det finnas andra tjejer runt om som man kommer arbeta med. Förr eller senare lär man väl känna allihop! :) Det är lokalvårdare det handlar om då, för er som inte redan hört det!

Efter introduktionen kändes det riktigt bra, lite rörigt, men ändå bra. Det svåra är inte städningen utan det är väl egentligen alla papper man ska ha koll på.. När man ska städa vilket rum, vilket som är utcheckat eller inte osv. Men man kommer väl in i det.
Det som känns väldigt bra är att när Uniflex ringer ut mig så vet jag att det är Fröding jag ska till.. inte som via kommunen där jag kan hamna lite var som helst, ibland på städ ibland på kök osv.. Det känns lite tryggt att ha sin speciella plats att åka till!

Eftersom Felicia inte är på dagis förrän till hösten så kan jag inte ta något annat än utringningsjobb, men nu när jag ändå har två utringningsjobb så är iaf mina förhoppningar om att jag kommer få lite mer arbetstillfällen iaf! Under juli/augusti kommer de ringa ut minst 10 pers från uniflex per dag, och om de anställt cirka 20 känns det ju som man har ganska god chans att vara en av de tio några gånger i veckan! Det bådar ju gott då jag, till skillnad mot typ alla andra som det verkar som :(.... har en skatt att betala in istället för att få tillbaka! Surt :(

Men det ser bra ut än så länge iaf, jag ser ljust på framtiden ;)
På söndag är min första arbetsdag och då kommer jag arbeta med två utav de fyra tjejerna som var med igår, så det kommer nog bli kanon!

Innan dess så är det vin, fotboll, pyssel i lillans rum och ett besök på Mongolian Steakhouse som gäller! :)
RSS 2.0