3-års dagen med älsklingen!

Spenderades i Karlstad där det tittades i affärer, shoppades jämt lite granna och käkade på underbart goda Mongolian. :) Solen sken från en klarblå himmel...kunde inte bli så mycket bättre faktiskt :)

Jag och svärmora! :)

 

Laddade och klara i Löfbergs Lila Arena!

Dock loosade FBK denna gång mot Linköping, men vi tar dem nästa gång ;) Hejade rejält gjorde vi iaf!

Bort med AIK fansen!

Jag tycker att sådana lag som AIK ska bojkottas ifrån Elitserien. Även om de kvalade upp till den så borde de bli diskade. AIKs fans gör mer onytta än nytta, de skämmer ut klubben och ställer till med problem för spelarna. Hockey borde inte gå ut på att man ska slåss med bortafansen som kommer in i arenan, men i AIKs fall så verkar det vara det enda som fansen är ute efter. Visst finns det andra klubbar som också har dåliga fans, till och med Färjestad, men inte i sådan stor utsträckning som AIK har.
Illa att det ska behövas 200 vakter för att hålla ordning i arenan... och inte ens det verkar hjälpa tydligen... matchen är redan nu förskjuten femton minuter... skulle inte förvåna mig om det blir mer också... Jäkla Stockholmare!

Makeover.

Jag pratade ju på att vi skulle göra om och ta ett städryck i garderoben, men efter att ha tittat i IKEA katalogen igår blev jag sugen på andra saker. Insåg att hyllan som vi har inne på badrummet verkligen inte är snygg där och bestämde mig därför för att en ny behövdes inhandlas, och så fick det bli! Vi tog oss en tur till stan förut och köpte ny hylla, plus förvaringskartonger som fick ta plats på hyllplanen. Ser mindre rörigt ut så, och så har man bättre koll på grejerna! Tapeterna i badrummet är inget vidare, men det är inget som vi kan göra så mycket åt just nu, man får istället göra det bästa utav situationen... och den hyllan....den gjorde badrummet snäppet bättre! Riktigt nöjd blev jag faktiskt, som att gå in i ett nytt badrum ;P

Imorgon ska vi ta tag i garderoben istället. Hyllor ska flyttas och saker ska stuvas ned i kartonger. Allt ska vara på sin plats och jag tror även denna makeover kommer bli till det bättre. Ska bli spännande att se :)

Andra planer för morgondagen blir Däckboa (hann aldrig åka dit med mitt däck idag), promenad i vackert solsken, besök utav mamma och pappa som ville se på lite nya inhandlade grejer, och sist men inte minst så får dagen nog avrundas med att kolla derbymatchen mellan DIF och AIK. Kan nog bli riktigt spännande :)
Eftersom FBK inte spelat en enda tisdagsmatch de första tre veckorna hinner man ju få lite abstinens, så hockeylängtan får dämpas med lite andra matcher så länge!

Punka, arbete och trötthet.

Då var min arbetshelg på bruket klar för denna gång. Tråkigt nog vet jag faktiskt inte om det blir någon mer heller.. Min arbetsledare är SÅ duktig på sitt jobb så hon meddelar aldrig för varken oss vikarier eller ordinarie personal hur saker och ting ska vara. Skickade sms till henne för någon dag sedan och frågade hur det skulle bli med helgerna framöver (har bara anställningsavtal fram tills nu) och inte svarar hon på det... Sedan har jag fått höra via rykten att hon hade velat haft endast två vikarier som skulle då ta varannan helg, dock ville inte dessa vikarier jobba helg så ofta. Så det är väl planer på att ta in en tredje åtminstone, men om det är jag eller inte, det har jag ingen aning om. Tycker egentligen det borde vara jag om man ser till vilka som varit inne mest och jobbat, men med arbetsledaren vet man aldrig någonting säkert. Häromdagen hade hon till exempel tagit in en tjej som typ aldrig brukar vara inne istället för mig... lite surt det där faktiskt... inget den tjejen kan göra, men usch för ledaren asså.
Tycker det är så jäkla dåligt när man arbetat där som vikarie i ett år nu och hoppat in under hela vinterhalvåret och ställt upp då hon ringt mig tidigt på mornarna och så kan hon inte ens meddela mig nu om hur min framtid inom ISS ser ut! Irriterad man kan bli..
Efter att ha gått upp tidigt dessa mornarna känner jag iaf hur tröttheten smyger sig på något enormt. Jag har ingen energi över till någonting känns det som, förutom möjligtvis hockeyn på tv:n då ;P La mig och sov lite förut när jag kom hem från jobbet för att komma igång sen igen när jag vaknade...men tror faktiskt inte att det funkade ;P Jag och Thomas har iaf pratat om att möblera om lite i garderoben senare idag när han kommer hem.. så det ska jag allt försöka ladda batterierna till. Vi har lite planer på hur vi ska stuva om allt för att få bättre plats i vår walk-in-closet ;)

Ah jo, förresten... nice överraskning jag fick på fredagseftermiddagen.. Gick ut till parkeringen, jag och Thomas skulle ta Saaben till affären och handla, och när jag går förbi Forden så upptäckte jag en mindre rolig sak... SMYGPUNKA. Typiskt att det skulle upptäckas just en fredag så man är tvungen att vänta under hela helgen på att få det fixat... Men imorn får det bli en tur till Cebia eller Däckboa och se om de kan fixa det!

Hoppas ni haft en fin helg!

Min älskling.

Kan man vara mer stolt över sin älskling än vad jag är just nu tro....? ..... Neeee!
Under en veckas tid har han fått hem två guldskivor och en platinaskiva! Han har slitit så hårt för att få dem och ingen förtjänar dem bättre än vad han gör!
Det får nog bli till att sluta köpa tavlor och annan vägginredning för min del tror jag... måste ju ha plats för skivorna ;)


Lasse Stefanz platinaskiva och guldskiva!


Guldskiva ifrån Norge med artisten Fröya!

Rondo - here we come!

Jag och Thomas var med i en utlottning med Pappers avd.96 facket om en resa till Göteborg och till Robert Gustafssons show, och vi lyckades vara några utav de lyckliga som fick åka med på resan :)
Eftersom Thomas är medlem i Pappers så skulle vi få resan ned dit, frukost vid Brålanda, inträde och middag på showen, övernattning på hotell och fika i Brålanda på hemresan för 500:- Det kan ju inte bli bättre! Kollade i GV-Nytt och där kostade det 2500:- om man åkte med vanliga bussresor.. det kallar jag skillnad :)
Resan äger rum 9-10 Oktober och ser fram emot den mycket, Robert Gustafsson är ju kung! :)
Det enda dumma är att FBK möter DIF hemma den lördagen, men det är smällar som man får ta ;)

Nu är snart valet 2010 äntligen över!

Usch vad mycket skriverier det blir varje gång det är val! Alla partier ska yttra sig och lova hit och dit... och sedan, när något utav partierna till slut blivit valda så är löftena som borta.
"Du ska rösta!" "Det är din plikt!" "Usch för alla lata människor som inte röstar!"
Men om man inte tycker att det finns något att rösta på då? Om man inte är intresserad? Ska jag gå och rösta bara för att? Ska jag välja ett parti som SD bara för att JAG SKA rösta? Som det är med de flesta partierna så tycker jag att vissa saker de säger är bra, medan andra saker de säger är dåliga. Och om jag sedan inte tycker något verkar bättre än det andra, då avstår jag hellre. Varför åka dit och rösta blankt? Vad är meningen med det? Jag gör ju ändå inte min röst hörd... då har jag ju ingenting att säga.
Ni andra som tycker att man SKA rösta... vill ni hellre se mig rösta på SD bara för att, än att jag hellre stannar hemma och ger blanka tusan i det?

Idag börjar Elitserien för FBK!




Gött som FAAN det!

Red it is.

Kom på att jag lovade att lägga upp bild på den nya vinterjackan! Längtar så tills jag får börja använda den.. så mjuk, varm och skön! Nu är jag redo för ännu en kall vinter iaf! :) Färgen blev väl inte helt rätt på bild och ni kan bortse från min dumma min, men annars så... ;P

Idag...

...har det varit en UNDERBAR dag! :)

Nya färgen och klippningen!

Vad passar inte bättre än att slinga håret lite mörkare nu när hösten närmar sig! :)

Tandläkaren och Karlstad.

Nu har jag varit till tandläkaren och borrat och nu väntar ingen ny tid förrän om ett år! Thank you god! Inte för att det är så illa att gå till tandläkaren som jag tycker alla säger men det är ganska skönt att inte behöva gå dit på ett tag ändå. Det värsta just nu är bedövningen som inte vill släppa. Som vanligt fick jag ta en dubbeldos så det lär nog sitta i ett tag till. Det värsta är ju att det blir svårt att äta... sitter och funderar på vad jag kan ta och inte kan ta, något som är enkelt att få ned trots att halva tungan är borta ;P

Jaja, hoppas det är över tills senare iaf. Då ska babe med mig in till stan. Jag ska köpa en vinterjacka som jag såg att de hade cluberbjudande på inne på Intersport igår. Den var ganska läcker faktiskt och varför inte passa på när de har ett fint erbjudande! Bild kommer när den är inhandlad och klar! :) Samtidigt ska Thomas sälja sin Mac mini till en kille som hörde av sig från Blocket som bodde i stan. Smidigt värre :)

Hösten.

På ett vis ser jag faktiskt fram emot hösten. Det är mysigt när löven byter färg och vindarna blir lite kyliga. När solen tittar fram kan det vara hur skönt som helst att sitta i solväggen, och att få klä på sig lite skönt stickat är alltid trevligt. Skinnjackan kommer fram ifrån den dunkla garderoben igen och fötterna får prydas utav snygga stövlar. Självklart är det underbart när vintern är över och sommaren kommer och man får klä sig i så lite kläder som möjligt igen, men när sommaren ändå är över och man känner att det är nog för detta året, då välkomnar man faktiskt hösten.
Att Elitserien drar igång igen och att man får sitta inne och njuta utav matcherna bredvid levande ljus gör inte hösten mindre spännande! Och att sedan få komma in i LLA några gånger under säsongen gör dagarna verkligen inte sämre.

Så ja... när sommaren sakta börjar gå mot sitt slut kan det vara lite deprimerande, men så fort som man inser att värmen är borta och hösten är på ingång så brukar det faktiskt inte göra så mycket!
Nästa år ska jag försöka tänka i dessa banor under sommaren. Tveksamt dock om jag kommer tycka då att hösten är välkommen, men förr eller senare kommer jag inse att det faktiskt är så! :)

RSS 2.0