Gonna miss you!

 
Imorgon drar denna goa brutta till andra sidan jorden och blir borta nästan ända fram till sommaren!
Det kommer bli tomt utan dig och vi alla kommer sakna dig, men njut av livet allt du kan där borta! Du kommer nog ha "the time of your life!"
Blogga, instagrama, facebooka och Skypea är vad som gäller för dig nu Camilla! Vi vill veta allt! :)
 
Ha det bäst, så drar vi och solar och badar när du kommer hem! <3

Long time no see...!

Längesedan nu igen, sorry!
 
Ang. farmor så gick operationen bra och hon fick komma hem fem dagar innan jul! Det hade man inte trott när man hörde läkarna prata första gången. Visst tycker hon att allt är väldigt jobbigt nu, det är inte lätt att använda en arm när man är van två.. Och har hon tyckt att det varit tråkigt att sitta inne tidigare så blir det ju inte direkt bättre nu. Nu är det rehabilitering som gäller, men hon kommer nog aldrig kunna använda armen som hon tidigare gjort. Illa när en sån liten olycka kan leda till något så stort.
 
Julen har annars varit bra, mysig och familjenära. Julaftons förmiddag var lite stressig då jag hade massor utav förberedelser framför mig och Thomas var på Gruvön och jobbade förmiddag. Felicia tyckte inte det var allt för roligt när mamma grejade i köket men det fick hon igen senare på eftermiddagen när tomten kom med paket. Och så mycket paket sedan!
Jag och brorsan tävlade alltid med varandra förr om vem som fick flest paket, men nu hade vi inget att komma med. Felicia var överlägsen vinnare!
Var längesedan jag såg en sådan trött tjej när kvällen närmade sig kan jag säga.
 
Blev överlycklig över Thomas julklapp till mig - presentkort, ett armband och ännu ett presentkort på Selma spa som vi ska utnyttja till våren. Med övernattning, bubbelpool och andra lyxigheter :) Myyys på hög nivå!
 
Nu återstår bara att säga Gott Nytt år till alla mina nära och kära vänner! Hoppas ert nya år blir underbart! :)
 
 

Stackars farmor...

Lilla farmor ramlade i fredags och skadade sin arm. Den skadades så pass mycket så det tog lång tid innan läkarna bestämde sig för hur de skulle utföra operationen.
Ungefär nu är den väl färdig, de skulle börja operationen halv fem idag. Hoppas verkligen att det går bra. Den var inte av rakt av, utan på två ställen var den trasig, sönderflisad liksom.
Man blir orolig när sånt här drabbar äldre människor. Hon kommer inte kunna använda armen som hon tidigare varit van och hon kommer få gå på rehab hos sjukgymnast för att träna upp den. Bara det är en krånglig sak med tanke på att de bor i Segmon..

Så ja, många av mina tankar går till farmor just nu. Hoppas hon är hemma till jul iaf!
RSS 2.0