Bilder ifrån mobilen.

o
 

Roliga saker på G.

Biljetter till Tjejkväll i Löfbergs Lila Arena bokade - check!
Den 1/11 drar jag och Madde in och kollar när Färjestad möter Rögle, kommer bli kanon kul!
Lite taskigt dock att de bjuder in tjejerna när motståndet är just Rögle av alla, MEN... det spelar egentligen inte så stor roll vilka som står för motståndet så länge som Färjestad gör en bra match! Det var ett kul förslag Madde kom med :)
 
 
Nästa vecka har Thomas ledighetsvecka, och då är det minst två roliga saker som kommer hända.
 
För det första har han lovat mig att hänga med till gymmet på måndag (förutsatt att jag inte blir utringd på jobb) och det kommer bli så as bra! Har länge tölat på honom att hänga med, och jag har ju förhoppningen om att han fastnar lite för det när han väl varit där en gång. Är ju alltid kul om sambon delar ens träningsintressen så man kan hjälpas åt på traven!
 
För det andra så ska vi åka in till stan någon dag och kolla in tatueringar på Skin Deep. Vi har länge sagt att vi ska tatuera in Felicias namn, och nu om någonsin är jag mer än sugen! Den ska sitta på undersidan av underarmen, sedan hur själva designen blir får vi se då. Tatuerarna brukar nämligen ha ganska bra tankar om det där och brukar veta bäst. Men det ska vara rent, inte en massa blommor, hjärtan och liknande. Utan det ska bara vara namnet, kanske ev. födelsedatum. Så det ser jag också enormt mycket fram emot.
 

Detta är vad som komma skall.... Vad har hänt på sistone då?
 
Jo, idag bestämde jag mig för att lägga in mig i vikariebanken även på barnomsorgen. Har tidigare bara funnits med på kost och städ, men då det varit väldigt dåligt med jobb på sistone så tänkte jag att det vore bra med mer alternativ. Eller ja, jag ligger inte med där än, men jag skrev mail och bad om inloggningsuppgifter iaf. Jag har ju varit runt på de flesta skolor och dagis, så att vara där och ta hand om barnen istället blir ju inte så stor skillnad. Bara att hoppas på att Felicia har bra dagar när jag slutat jobbet där så jag inte går direkt från barnskrik och gråt till samma sak när jag kommer hem igen ;P
 
Jag sökte även ett lokalvårdsjobb till Råtorps skola härom dagen, heltid. Men tror inte det blir något där. Kan tänka mig att Karlstads kommun redan har vikarier, precis som Grums, som får platsen före en annan. MEN, söka kan man ju alltid! :)
 
 
Annars då så har början på veckan varit ganska intensiv. Igår var jag på Floran med Fillan, tränade, bakade smörgåsar. Och även idag har jag tränat, varit till Paula och Becka medan Fillan var på dagis, Floran en sväng, städat. Dagen imorgon börjar med ett besök hos Madde, innan det blir zumba och hockeykväll!

Mamma, varför sa du så?!

I pausen mellan andra och tredje perioden i hockeyn igår ringde jag till mamma då jag hade ett missat samtal från henne. Hon frågade bland annat hur det gick i matchen och sedan nämnde hon vad hon kollade på: Danspalatset Playa del Sol. Kollade på det en gång för några veckor sedan... En massa goa och glada gamla tanter och gubbar som skakar loss sina lurviga i Playa del Ingles varma kvällstimmar.. Lite småmysigt att kolla på faktiskt. Slår inte Bonde söker fru på långa vägar, men som sagt... mysigt.
 
Sedan började hon prata om hur sugen hon blev på att åka dit igen. Med detta regniga väder som vi har här så längtade hon bort till sol och värme. Och varför sa hon det för? Nu blev ju jag också sugen!!
 
Hade varit så roligt att åka iväg bara mamma och jag. Våra gubbar är inte intresserade av sol och bad ändå, så tror nog vi kan ha roligare utan dem ;) Sååå, bara för att hon gjorde mig grymt sugen så slutade det med att jag blev sittandes kollandes februari och marsresor till just Playa del Ingles. En veckas avkoppling hade verkligen inte varit fel! Självklart kommer jag sakna Fillan och älskling som tusan, men samtidigt får man se det som ens egentid och tid att bara koppla av och ladda batterierna och göra precis det som jag och mamma vill göra - sola, bada och shoppa. Något som, som sagt, varken Thomas eller pappa älskar att göra.
 
 
Så nu har jag ett mål! Spara undan så mycket pengar som möjligt. Väldigt svårt när man haft dåligt med jobb på sistone och dessutom väldigt svårt när man bor i ett hus som man hela tiden vill köpa nya grejer till eller hjälpa till att bidra med grejer som krävs för att göra om, som tapeter och färg osv.
 
Men! Har jag tur kanske jobben börjar rulla in under hösten. Man kan ju alltid hoppas! Eller så vinner jag några tuenlappar på Triss! :)
 
RSS 2.0