Mysig Karlstadtripp igår eftermiddag!

Igår hade jag en helt underbart mysig dag!
Efter att Thomas hade varit med mig och storhandlat inför helgen och vi hade käkat så drog vi in till Karlstad. Bio var bokad klockan 18.30 men innan vi drog dit kollade vi runt lite grann.
Åkte först bort till Jysk där vi skulle kolla efter nya utemöbler till balkongen. Jag skulle så gärna vilja ha en baden-baden liknande sak så man kan ligga där på sommaren och bara njuta av värmen, kanske sova lite ;D Men samtidigt tar den säkert ganska stor plats om jag ska ligga där och fläka ut mig ;P tänk om vi har massa besök som också vill få plats!
Det slutade med att vi inte köpte något för denna gång iaf, vi kunde inte bestämma oss om vi skulle satsa på en baden-baden eller två nya ordentliga stolar. Så vi sa att vi drar dit till veckan istället ocj kollar läget då. Kan passa på att åka förbi Sommarlagret innan då också och se vad de har att välja på.
Det enda jag fick ta med mig hem från Jysk denna dag var ett nytt täcke! =)

När det var en timme kvar tills bion började så var vi i själva centrum och knallade runt för att kolla efter något att ge till mamma på mors dag. Finns ju mycket som jag tycker är fint, men ska ju veta att hon tycker detsamma också! Till slut tänkte jag ge upp men kom då på att Dimoda inne i Mitticity finns! Där brukar de ju ha fina arrangemang med ljus och blommor som redan är inslagna! Så en sådan fick det bli till mamma, med blått tema =)

Sedan kom vi till bion. Natt på museet 2 valde vi att kolla på. Visst fanns det några humoristiska inslag men jag tyckte ändå att ettan var bättre. Det är väl så det brukar vara..? Har sett i tidningarna att den inte fått super recensioner heller direkt, men jag har förmågan att aldrig lita på dem eftersom de som recenserar enligt mig brukar ha helt fel ibland! Men denna var väl sådär. Godkänd men inget stort skrattobjekt om man säger så.



Det var så synd att Thomas skulle upp och jobba förmiddag idag, för när vi gick där på stan efter bion igår så var det så himla mysig stämning överallt. Det var fortfarande jättevarmt ute och en massa folk satt ute på uteserveringarna. Man kände doften av mat överallt och jag blev otroligt sugen på en cider eller ett glas vin! =/ Men vi får se hur det blir idag, om inte annat blir det nog ut nästa helg.
Men det är ju nu när det är varmt som man vill dit! Ingen rolig stämning om det är 10 grader och regn liksom..


Idag är vädret fortfarande helt underbart. Ska ut på balkongen nu och sola, och senare när Thomas kommer hem ska vi iväg och tvätta båda bilarna så de glänser i sommarsolen ;) Sedan blir det grillning med dricka! =)

Långpromenad med Camilla!

Nyss hemkommen efter en 1½ timmes lång promenad. Och det blev allt en bit - säkert 5 km minst iaf. Från badhuset - vidare till Karlberg - tillbaka in mot centrum och ända bort till Gruvökorset typ - och sedan upp tillbaka genom Orrby innan vi var tillbaka vid badhuset igen.

Vilket knepigt väder säger jag bara! När vi började gå sken solen och det blev nästan för varmt med tröjan på. När vi sedan kom bort mot Gruvön hamnade vi under världens åskskur (det mullrade t.o.m) och blev genomvåta! Hällregnet höll väl på minst tio minuter och under den tiden hinner det sätta sig ganska bra i kläderna. Dock tog vi oss in på ICA och tog skydd där någon minut innan solen kom fram igen.
Nu när man sitter här inne är himlen klarblå, är inte det typsikt? ;P



Men skit samma, det var kul att promenera med Camilla ändå så det gör inte så mycket =) Var så himla längesedan som vi sågs så det var kul att snacka ikapp allt man missat igen. Det får snart göras om igen tycker jag =)

Tänk egentligen hur himla längesedan som det egentligen var sedan vi blev kompisar, och tänk vad mycket som har hänt sedan dess.. Massa gamla klasskompisar som blivit föräldrar, folk som flyttar, folk som gör sånt som man absolut inte trodde att de skulle hålla på med.. Ja, en massa saker förändras, men ändå känns det på något vis som att när jag och Camilla ses igen så känns det ändå som vanligt, som förr liksom. Kanske är det en sak som inte förändras särskilt mkt?



Sedan kan man helt byta ämne och gå över till raka motsatsen...sånt som verkligen förändras under åren... SÅDANA som verkligen förändras. Ibland förstår jag mig inte på folk.. Verkligen inte. Ju längre tiden går så känns det som vissa tycker att gamla saker man varit med om inte betyder ett skit.. Varför ska man ändra på sig så drastiskt för?
Är det kanske jag som har förändrats? Är det mig det är fel på?
Jag vette tusan..men vissa vet jag inte vad det händer med om jag ska vara ärlig.. Orkar inte bry mig mer då bara.

"Taken"

Såg en grymt bra film nyss med Liam Neeson. Det kan man kalla action rakt igenom!
Så himla skönt när man sitter och spänner sig en hel film igenom för att den är så spännande! =)


"Den föredetta CIA-agenten Bryan får sig en smärre chock då han ringer sin 17-årige dotter Kim som är på semester i Paris tillsammans med väninnan Amanda. Medan far och dotter talar bryter sig plötsligt iskalla människohandlare in på hotellet och kidnappar de båda kvinnorna. De albanska gangstrarna får dock mer motstånd än vad de räknat med. Bryan är inte en man att leka med och han sätter in hela sin arsenal av effektiva och dödliga knep i kampen att finna Kim och Amanda och straffa deras kidnappare. Bryan har dock bara fyra dygn på sig att hitta flickorna innan de blir sålda till prostitution i ett främmande land och försvinner för alltid. En kapplöpning mot tiden har börjat..."

Solning= nej =/... Utekväll 6:e juni = troligen

Camilla hörde av sig nyss och frågade om jag ville med och sola! Gissa om jag blev sugen!?
Dessvärre kom jag på att det bara var tre veckor sedan som jag gjorde om tatueringen och då ska man hålla sig ifrån solande (spec solarium) i minst 6 veckor... drygt.. Men halva tiden är förbi nu iaf. Eftersom solen lyser med sin frånvaro idag så hade det ju suttit enormt skönt med en kort solning, men får försöka se till att hålla mig lite till!


Den 6 juni, på nationaldagen, så är det VM-kval mellan Sverige och Danmark. Matchen ska ses och det kommer bli spännande! Frågan är bara vart man kommer se den, om det blir hemma i soffan eller inne i stan!
Har ringt runt och hört med lite folk om Score vore något, och de flesta verkar vilja haka på. Dock kan man aldrig lita på ett kanske typ två veckor i förväg tyvärr =/ Men imorgon måste vi veta hur många vi blir så vi vet hur många vi ska boka plats för.
Hade varit skitkul att slå sig ner och käka något gott, kanske spela lite bowling lr biljard innan och sedan sätta sig och ta ett glas vin eller någon cider med ett gäng och kolla matchen!
Det är drömkvällen för den 6:e juni!

Fram och tillbaka - jobb

Jag hann knappt berättade att jag hade mindre jobb framöver innan jag fick mer tillbaka.
Idag hade tydligen inte Ann-Britt kommit till jobbet ändå så de hade inte fått städat på förskolan och den andra skolan. Nu hade hon blivit "sjuk" och ska inte komma imorgon heller... Troligen kommer hon väl inte under hela veckan.
Jag klagar ju inte för det för självklart vill jag ju ha arbete, men börjar faktiskt tröttna rejält på allt hoppande fram och tillbaka hela tiden. Om hon inte orkar eller vill jobba längre så kan hon väl sluta då.. Så kan någon annan ta över istället. Då vet man iallafall att man har arbete en längre tid framöver istället för att veta från dag till dag eller från vecka till vecka.
Jag kan nästan sätta hela min lön på att hon inte kommer komma alls på hela veckan.

I mitten på juni kommer hon dock inte ha något val då jag ska jobba extra på ett annat ställe. Då måste hon eller någon annan komma och städa istället för mig... det ska bli spännande att se hur de löser detta.

Men som sagt, glad är jag ändå..fast det inte låter som det ;P Jag får ju mer pengar, och det är aldrig fel!

Fotboll i över två timmar!

Nyss hemkommen efter fotboll...och GUD så skoj! Hur kan jag älska fotboll så mycket?

Sitter och pratar lite gamla fotbollsminnen med Camilla nu över MSN. Det var tio år sedan som vi spelade i Grums 87-lag! Shit! Tio år verkligen! Inte konstigt att man inte har någon som helst teknik kvar i kroppen ;P Iallafall inte när det kommer till dribblingar. Skotten finns allt där någonstans.
Hade inte vårat lag lagts ned så vet jag att jag hade fortsatt med fotboll länge, kanske rent utav fortfarande?
Visst...träningarna tyckte man ju aldrig var sådär jätteskoj utan det var ju på matcherna som adrenalinet pumpade! Va tråkigt att inte få känna den känslan längre! Att inte få känna att man verkligen spelar för att vinna - på riktigt!
Men hade det varit nu så hade jag faktiskt tyckt att träningarna hade varit roliga. Nu är jag ju träningsnarkoman och klarar inte av att sitta still en hel dag, så jag hade då inte haft något emot att dra mig bort på lite spring-och bolltekniksträning.

Matchen vi spelade idag var iaf skitskoj! Vi fick med oss Krille, Rebecka, Henka, Simon, Lehn och Erik Ö. De två sistnämnda killarna hade jag aldrig spelat med tidigare men de var lika skoj som alla andra. Och solen hade vi med oss! Hela dagen har det varit mulet och kommit regn men på kvällen klarnade det upp och blev jättefint och varmt! Gud så skönt vi hade det på planen, om än svettigt! =)
Rebecka (som jag knappt spelat med tidigare) imponerade ju stort och fick till riktigt sköna skott på mål! Och jag tror det var två som gled in! Tyvärr har jag ju inga mål att jubla över då jag inte lyckades sätta en enda! Trots det hade jag några riktigt fina målchanser..men icke då.

När vi hade spelat i två timmar (kändes som ingen verkade vilja ge sig) =) så gick vi över till straffar. Mot slutet av fotbollsmatchen sträckte jag mig i högerlåret..igen...och kunde därför inte lägga några straffar med det benet.
-Helvete, tänkte jag! Det här kommer ju gå åt skogen om jag inte får skjuta med högern...
Men vad händer? Första skotten tar i ribban i högra krysset, och de två nästkommande skotten sitter högt upp i mål. Det hade jag då aldrig trott.. Några missar blev det ju tyvärr också då, innan man satte ytterligare en i ribbkrysset, denna gång på vänster sida ;P Så jag hade väl kanske inte riktigt turen med mig ;)

Idag fick Simon stå för ett snyggt tvärstopp då både han och jag sprang mot bollen och hans fotspets (eller vad tusan det var som hände) hamnade rakt ner i backen så det blev tvärstopp för honom. När jag då fick bollen började jag skratta som tusan så jag knappt fick iväg den..men iväg kom den till slut ;P

Och Thomas är ju kungen i målet! Förstår inte att man kan slänga sig åt alla håll sådär! Han gjorde mig stolt - som alltid ;D




Så här vågig kan man bli i håret efter att ha haft det uppsatt åt alla håll och spelat fotboll i 2½ timme ;P
Nu ser ni även resultatet på blonderingen nr 2. Fortfarande inte helt bra, men vad gör man? ;P Orka bry!


Veckans träning:


Måndag: Styrketräning ben & rygg. Gympa-pass 1h
Tisdag: Styrketräning rumpa, mage & biceps
Onsdag: Crosstrainer 20 min + styrka bröst och triceps
Torsdag: Promenad 3.5 km
Fredag: Styrketräning rygg och mage
Lördag: Promenad 3.5 km
Söndag: Promenad 2.5 km & fotboll 2h.

Bild-update!

Vaknade upp till underbart väder imorse!
Det var varmt och soligt. Gick ut på balkongen och satte oss för att piggna till och så passade jag på att vattna blommorna så de inte vissnar ifrån mig. På framsidan fann jag då grannkatten som stod och skrek och jamade och bara ville in, men han fick allt stanna ute. Dock fick han några minuters gosande med mig.






När klockan senare blev ett så drog sig Thomas iväg till jobbet och jag drog mig bort till Floran.
Solen sken fortfarande massor så det blev av med kläderna och en massa solning på deras framsida. Det är så himla skönt att sitta hemma hos dem och sola sig när man kan flytta sig lite hur man vill och hela tiden få sol över hela kroppen. Tyvärr är inte det så lätt här på vår balkong eftersom räcket skymmer det ena eller andra. Så klart man får passa på när man är hemma hos föräldrarna och har en hel trädgård att utnyttja! =)

Sedan kom det lite moln och några regnstänk så då åkte mamma med mig till Ica där jag köpte lite nya blommor och blomjord som vi senare planterade när skurarna hade gett sig. Blommor får jag aldrig nog av, och på sommaren så känns det som jag vill ha dem överallt. Kanske är det tur att vi bara har en lägenhet och inte en hel trädgård? ;P

Så här blev resultatet iaf: (kommer ju bli mkt snyggare när de börjar växa lite mer)





Innan det blev allt för kyligt passade jag och mamma på att ta oss en promenad i solskenet. Det slutade med att det blev en bra bit, kanske 3.5 km iaf. Alltid roligt att passa på att hänga med morsan lite då och då och få sig lite nya updates om vad som händer i släkten och på jobben... och sedan givetvis sitta och allmänt prata om allt, sola lite tillsammans och träna ihop. Måste säga att jag och mamma har ett väldigt bra mor- och dotterförhållande och det känns verkligen kanon. Vet att det finns många andra som inte har den turen, de kanske rent utav inte umgås något med sina föräldrar alls. Klart att jag har lika bra förhållande med min pappa också, men visst är det ändå något spec med mor-dotterförhållande? Eller vad tycker ni?

Innan vi drog oss in för att kolla lite på Robinson så passade jag på att ta en fin bild på deras blommande äppelträd!




Sitter nu här med en svidande höger kräftarm efter att ha hängt i solen en hel dag. Man kan verkligen se vart axelbandet på bh:n har suttit iaf! Har försökt att kyla med kylbalsam och ett glas med kall coca-cola emot men det verkar inte vilja ge sig. Vi får väl se hur det ser ut till morgonen! ;D

En dag med blondering och blommor!

Det har varit jäkligt skönt att vara ledig idag! Fick sovmorgon tillsammans med min fina sambo och fick äta frukost framför tv:n i lugn och ro!

Mamma kom förbi vid ett och så drog vi ner för att kolla den årliga marknaden i Grums. Helt totalt värdelös om ni frågar mig, med jättelite stånd.. men det var egentligen bara strumpor jag var ute efter och det hittade jag mig. Hela 7 st, Thomas fick de resterande 5.
Sedan blev det hem till mamma och där var farmor och farfar på kaffe. När de åkt blev det grillat med kulpotatis =)

Har sagt i ett antal dagar nu att jag ska blondera mig igen, och idag kände jag verkligen att jag hade tiden för det. Så mamma hjälpte mig och efter 40 minuter hade jag ny hårfärg. Dock hade jag glömt köpa med två förpackningar (räcker inte riktigt med en) så det blev  inte direkt jätteblondt resultat. Det blev mer en blandning av något ljusorange med blonda slingor. ;P Ser väl inte allt för förjävligt ut, men ska köpa en ny förpackning imorn och göra ett nytt försök! Hoppas att det blir lite ljusare då iaf. Här har ni iaf dagens resultat:




När vi var klara med det tog vi oss en liten promenad och plockade liljekonvaljer. Har redan en bukett hemma på vardagsrumsbordet, men de börjar snart vissna till så tyckte det var dags med en ny bukett. Finns inga finare blommor, och de luktar helt otroligt gott. När man kliver in genom ytterdörren känner man hur det luktar i hela lägenheten. Inga fel det inte!



Imorgon är det dags för ännu en arbetsdag, men eftersom många har klämdag så kommer det inte vara många barn på dagis, och alltså inte så mycket jobb att göra! =)

Kungen i hockey!

Schytzer kom hit förut på lite hockey och kort spel. Thomas hade sagt tidigare att Schytzer hade spelat ganska mycket och var duktig, men jag lyckades allt klå honom med! Kanske börjar jag verkligen bli kung på hockey på PS2? =D
Första matchen hade jag inte riktigt kommit in i rätt flow än så då gick det mindre bra.. (desto roligare egentligen eftersom  han då säkert trodde han var oslagbar). Men när nästa match kom fick han det lite tuffare. Då dängde jag honom allt och usch vad sur han blev! =) Kunde inte göra annat än att skratta!

För att han skulle ha större chans på vinst blev det lite kortspel också - plump. Dock vann han inte där heller, inte jag heller för den delen. Thomas spöade skiten ur oss båda.. Jag kan väl skamset erkänna att jag kom sist där.

Nu är klockan strax elva och vi ska lägga oss i sängen och kolla nya Wallander filmen. Så skönt att vara ledig imorgon och sova ut tillsammans!

Stan med Cherie (den starkaste tjejen jag vet)

Blev snabbt hem efter jobbet, fixade käk till mig och Thomas och slängde mig sedan i duschen innan det var dags för att träffa Cherie! Äntligen! Kändes som det var jätte längesedan vi sågs, bara för att jag haft oflyt och varit dålig de senaste två gångerna vi planerat att hitta på nåt..

Drog och hämtade henne hemma vid hennes mamma och sedan drog vi in till Bergvik. Redan när vi satt i bilen sa jag till henne att jag inte skulle ha något speciellt, (var mest sugen att kolla skor bara), men att varje gång hon och jag är i stan lyckas jag alltid få med mig fler saker än väntat hem.... Och idag var inget undantag! Dock blev det inga skor =(

Däremot lyckades jag äntligen hitta mig några sköna jeansleggings Vero Moda som glatt fick följa med mig hem! Har prövat ett antal jeansleggings tidigare men i princip alla har ju varit så fruktansvärt taighta! Fattar inte folk att det faktiskt finns tjejer som inte har as-smala vader? Ändå tycker jag inte att jag har enormt stora, så tycker verkligen synd om de tjejer (säkert de flesta) som har likadana som mig eller större. Men nu äntligen ligger de här hemma i garderoben!

Var även in till H&M där jag fastnade för några svarta leggings och en jättesnygg svart partyklänning ;D Den får det bli vid nästa utgång iaf! =) Även ett par sköna spetstrosor fick följa med ;D


Så jag blev verkligen helnöjd med Karlstadturen (trots att jag inte fick mig några skor). Det roligaste var ändå att få träffa Cherie igen! Det är så kul att se att hon mår bra trots behandlingen! Än så länge så verkar den inte direkt ha påverkat henne alls och hon mår inte något annorlunda. Hoppas verkligen det håller i sig så hela behandlingen igenom! En så stark tjej får man leta efter! =) När allt väl är klart så ska det bli en rejäl utgång så det skriker om det! Då ska det firas!

                                             

Less...

Usch vad less man kan bli på folk ibland... Allt ska låta så bra fast det egentligen inte ligger någon sanning i det.. Nej usch säger jag bara!

Första dagen på sista riktiga jobbveckan!

Ja, denna veckan blir i princip bara 3½ dagar lång, och det känns ju aningen underbart! =) Samtidigt känns det lite tråkigt att den just blir så kort eftersom det är den sista. Sista riktiga iaf.

Under rasten var jag iväg och styrketränade och nu är jag nyss hemkommen efter en timmes konditionspass.

Jessica var här förut tillsammans med sin kille och hennes dotter. Hon skulle lyssna på lite låtar som Thomas spelat in för att hon ska vara sångerska på hans demos. Hon sjunger verkligen riktigt riktigt bra, den som ändå hade den rösten! Synd att jag inte alls kommer i närheten av henne... får helt enkelt hålla mig till duschen! =)
Medan hon och Thomas satt i studion hängde jag mest här i vardagsrummet med killen hennes och hennes dotter. Dottern blev tokig i Snuttan och ville inte låta henne vara.. detta var tills jag satte på Nickelodeon på tv:n!

Nu blir det kvällsmat och säsongsavslutningen av Spårlöst.

Veckans träning.

Första veckan på ett tag nu som jag kom igång med träningen igen efter att man varit nytatuerad och öm och sedan varit sjuk en vecka, och riktigt skönt känns det faktiskt.
Dock har jag brytit mitt s.k pizzalöfte redan, då det gällde att bara äta snabbmat en gång i månaden. Kanske var det en dålig början att käka redan första dagen på månaden? Blir så långt kvar tills nästa gång då! Men vad ska man göra när solen skiner en vacker helgdag och allt folk är ute på stan? Självklart måste man ju käka något gott! Sedan måste man ju även fira att baben hade sin ledighetsvecka.. ;D
När det gäller godislöftet däremot så har jag skött mig ganska utmärkt. Har inte blivit något godis alls förutom under helgdagarna! =) En isglas har väl kanske slunkit ner men det är ju inte så himla kaloririkt så det gör något .. ;D

Den gångna veckans träningsschema:
Måndag: Konditionspass 1 h
Tisdag: Styrketräning 50 min + promenad 2 km
Onsdag; Vila
Torsdag:Styrka- och konditionspass 1½ h
Fredag: Promenad 2.5 km
Lördag: Promenad 2.5 km
Söndag: Mage 3 övn + promenad 1.5 km

Även om jag inte hängt i badhuset en massa så har det iallafall blivit en del promenader och det är ju verkligen inte fel i detta sköna väder som vi har nu =)
Nu påbörjas snart en ny vecka, och där kommer badhuset iallafall vara paxat måndag-onsdag då de har öppet. Torsdag, fredag och helgen får jag ägna åt promenader och annan hemmaträning! Gött det ska bli!!

Eurovision song contest!

Norge och Alexander Rybak gick segrande ur årets Eurovision Song Contest 2009!




Malena hade aldrig någon chans, och jag tyckte faktiskt inte att framträdandet gick så klockrent som det borde ha gjort. Jag tyckte inte ljudet var med riktigt och sedan var scenen fortfarande för ljus. Om man jämförde med vad hon hade att tävla emot så glömdes hennes bidrag bort ganska fort faktiskt. Det fanns många andra som hade mycket mer att komma med



Det där med att de införde en jurygrupp för varje land bestående av fem "proffs inom musiken" som skulle ha lika mycket makt som hela landets röster tyckte jag bara var styggt och onödigt. Fem personer som ska ha samma röstningsprocent med ungefär 3 miljoner människor som det brukar vara som röstar från Sverige? Det är ganska sanslöst faktiskt. Anledningen till att de införde dessa jurygrupper var för att de skulle vara musikproffs och att de verkligen skulle välja rätt låtar och inte kompisrösta som det alltid annars brukar bli.. Men blev det någon skillnad på just kompisröstningen? Nej, det tycker då inte jag!

Exempel:
Spanien
låg på 0 poäng och fick sina första poäng (som även råkade vara en 12:a) ifrån grannlandet Andorra.
Azerbadjan
gav sin tolva till Turkiet som sedan svarade tillbaka och gav Azerbadjan sin
Irland gav 12:an till England som även de är det närmsta ett grannland man kan komma...
Och vilka fick vi våra fjuttiga poäng ifrån om inte från våra grannländer i Norden? (förutom nån ynka poäng)
Så... vad var det för mening med en internationell jury som var utsedd till att det inte skulle bli kompisröster? Ja, det kan man ju fundera på. Styggt var det iallafall, och totalt meningslöst.


Tyckte ändå årets topp slutade ganska så bra. Norge tyckte jag om från första gången jag hörde den..Så jäkla skönt sound.. Och Islands är ju kanon (med tanke på att jag är svag för fina ballader)




Azerbadjan med Arash var också jäkligt skön och förtjänade tredjeplatsen.




Nu kommer det stå i tidningarna imorgon att "Sverige kom trea". Så jäkla löjligt! De ska alltid hitta någon anledning till att vi ska komma i topp. Är det inte för att det är en svensk som tävlar för ett annat land så är det att ett land har en svensk dansare, låtskrivare eller körsångare.
Ja Gud vad Sverige är bra!
Och om Malena nu var så otrolig och underbar som kommentatorerna sa...Varför fick vi då inte mer poäng? Att sluta på en 20:e plats av 25 är verkligen inte bra.
Sänd en låt som min Thomas har skrivit istället så kan jag lova att Sverige kommer bättre till än de gjort på senaste år!


En låt som helt förtjänade bättre poäng: Danmark
Nordiska länderna var ta mig tusan bäst i år! =)

Mysig dag på stan med älsklingen!

Slängde mig in i duschen när jag kom hem efter jobbet och affären för att göra mig iordning för en runda på stan med min babe. Ifrån början hade vi bokat tid för bio klockan sex för att kolla på filmen Knowing, men vi bestämde oss för att avboka den eftersom det var så fint väder. =) Men vi drog in till stan ändå och käkade mat. Det var tänkt att vi skulle hitta en bra uteservering, men typ alla som vi var intresserade av låg ju i skuggan så det blev till slut inomhus på Kebabhouse. =)

Eftersom jag spånat efter en jeansjacka ett bra tag så bestämde jag mig för att göra allt för att få tag i en nu! Och jag behövde inte leta särskilt länge innan jag hittade en! Glad blev jag, plus att jag även fick med mig ett par byxor hem som gjorde mig ännu gladare! =) Och Thomas behövde inte ens ränna runt i affärer med mig länge alls, det tog bara femton minuter! =)



Det var tänkt att det skulle bli fotboll idag med, men det finns ju inga folk som "orkar" eller är hemma. Gud va trist! Jag och Thomas har ju varit sugna så fruktansvärt länge nu.. Får väl ge det en sista chans imorgon så får vi väl se vad som händer.

Annars så är planerna för imorgon att åka och hälsa på mami och papi, försöka att som sagt spela fotboll och på kvällen avrunda med att göra en god kladdkaka och se Eurovision! =)

Men fram tills dess så ska jag och Thomas bara mysa och ta det lugnt..dricka lite cider och gotta sig vid tv:n. Efter en hel dag ute i solen kan det faktiskt vara riktigt skönt.

Trött och hängig av dåligt väder?

Hela veckan har jag känt mig trött, seg, hängig och allmänt ointresserad av det mesta! Jag tror det har med vädret att göra. Ett sådant här väder får ingen att känna sig på topp, och alla moln håller på att ta knäcken på mig! Är det för mycket begärt att solen ska komma fram? GE MIG VÄRME!

Har nyss smällt i mig min egengjorda köttfärspaj och sitter nu i soffan och degar. Ska iväg på hårt träningpass om 2 timmar och konditions-och styrketräna 1½  timme. Det kanske kommer göra susen för en trött arbetsmyra som mig.
Jag vill känna energin igen, att jag är på topp och är mer träningssugen än någonsin! Kan man chansa på att den kommer nu i helgen när styrkehallen ändå är stängd? Jag skulle faktiskt kunna tro det.

Poor boy's game!

En kanon film som jag och babe kollade på nyss! Kan rekommenderas starkt! En film som påminner om American history X med några annorlunda inslag. Men den grundar sig iallafall ifrån början på rasismen och dess följder.

Så är ni sugna på en seriöst bra och känslosam film så är denna mycket sevärd!

                                                                                                 

Ganska seg dag, men ändå fruktansvärt skönt!

Jag brukar verkligen inte tycka om dagar då jag inte har något speciellt inplanerat. Jag brukar bli så rastlös och nästan må dåligt, men idag är ett undantag! Tror aldrig jag tyckt det varit så skönt att bara vara hemma och slappa. Inte ens sugen på att träna har jag varit, och inte fick jag med mig Thomas på en promenad heller. Vädret är så äckligt ute ändå så det gör ju faktiskt inte så mycket.

Är ganska trött på det nu förresten - vädret..eller rättare sagt väderrapporterna! De stämmer inte ett dugg. Igår visade de att det skulle vara strålande sol idag, och visst, det stämde. Fram tills klockan blev ett och jag slutade jobbet! Då kommer de enorma molnen och sedan innan man vet ordet av så är himlen helgrå. Usch va trist!
Jag vill ha sommar!

Det blev en sväng till badhuset igår ändå förresten! Styrketränade armar, bröst och mage..och idag känns det. Värsta träningsvärken har jag trots allt i benen och rumpan som fick sig en rejäl genomgång i måndags.
Var ju tänkt att det skulle blivit ett träningspass ute på fotbollsplanen idag också men det sket sig tyvärr =( Verkar som det är svårt att få ihop folk under vardagarna som är intresserade. Jobb kommer ivägen. Synd.

Så nej..idag får det helt enkelt bli en slappardag. Ska snart kolla på en film nu med sambon och sedan ska vi nog ta en tidig kväll och lägga oss i sängen och mysa =)

Malena..

.. gick vidare till självaste ESC! Det var kul, hade inte varit lika roligt att titta på i helgen annars.. Nu ska jag bara lyckas övertyga Thomas om att det faktiskt är sevärt. ;) Annars får jag väl sitta ensam i soffan med min chipspåse =(

Undrar hur folk röstar... Jag tyckte ju Vitryssland var skitbra och ägde de flesta, men de gick inte vidare ö.h.t. Tyckte verkligen synd om dem. Sådana som Portugal och Armenien förtjänar inte att komma med...enligt mig då.

Jaja, ska bli roligt att se till helgen hur allt slutar =)

Operation tandvärk!

Det kan man verkligen kalla det - bokstavligt talat.

Vaknade upp imorse av världens värk i visdomstanden. Tidigare har det bara gjort ont när jag ätit och svalt, men idag var det riktigt, riktigt illa. Det var verkligen tur att jag ringde folktandvården igår och fixade en tid tills idag.

Och man kan som sagt verkligen kalla det operation i princip. Det var två tandsköterskor som hade händerna i min mun och grävde åt alla håll. Först kom en bedövningsspruta (som tydligen aldrig hjälper med en dos för mig, utan det fick bli två) och sedan när det var bedövat började de den "lilla operationen" som jag kallar det.
Verkade som de tog bort en liten bit av tandköttet som satt vid min tand med hjälp av en laser. Innan hade de sagt till mig att de skulle klippa bort, men inte såg jag då någon sax.
Just detta gick ju ganska smärtfritt p.g.a bedövningen..men jag säger då det.. shit vad fort bedövningen släppte! Redan när jag gick därifrån hade jag sådan värk så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag har aldrig varit med om något liknande! Hoppas verkligen att jag klarar mig ifrån detta en annan gång.
Jag kunde inte kolla på tv, orkade inte prata..orkade ingenting. Det enda jag kunde göra var att lägga mig i sängen tillsammans med en underbart stöttande sambo. Gud va söt och go han är! Vet att han alltid finns där vid min sida när jag behöver honom och han hjälper mig alltid med allt - springer och hämtar en blöt, kall handduk och Voltaren... Vad skulle jag göra utan honom?
Just nu är han iväg och köper lite mat till oss. Eftersom jag skulle ta det lugnt med vad jag äter de närmsta dagarna så får det bli en enkel mosbricka. Men gud va gott det ska bli! Har inte käkat något på hela dagen förutom två smörgåsar...och det är under 12 timmar, så jag är vrålhungrig!

Ingen träning blir det därför idag. Får ta det imorgon istället, mamma kanske hakar på då. Eller så kanske jag drar bort senare en sväng...om jag blir bättre.

Skulle träffat Cherie idag också men vi får ta det en annan dag. Så himla synd för sist vi skulle ses var jag ju så otroligt förkyld så det blev inget då heller. Vill ju absolut inte smitta henne när hon går på cellgiftsbehandling! Då  skulle jag verkligen må dåligt!

Nu blir det mat, nu kom älsklingen!

Träning för första gången på länge, och hockeyspelande!

Shit vad det känns att man inte tränat på typ två veckor då! Halsen min är fortfarande inte helt hundra och det kändes på gympa-passet. Men svettigt blev det och det kändes verkligen att det var välbehövligt! Dag ett avklarad!
Imorgon är det dags för ett rejält pass med styrka, den saken är säker.

Tandvärk till tusen har jag också! Har haft det i fyra dagar nu och det börjar verkligen bli jobbigt. Kan bara äta enklare grejer, helst flytande.. Visdomstand som börjat växa igen och har troligen blivit inflamerad.. Ringde i alla fall till folktandvården förut och fixade en tid, så redan imorgon är det dags för en titt... Klockan tolv. Hoppas verkligen hon kan göra något åt det, för det är extremt jobbigt. Om det krävs sprutor och skit för att lindra det så är det värt det, men usch vad ont det skulle göra! Hoppas det finns några enklare vis.
Jag som hade planerat att göra en massa god mat denna vecka när Thomas har ledighetsvecka! Men kanske blir jag på bättringsvägen redan imorgon!

Jag, Thomas och Simon körde hockey PS2 förut. Jäklar vad jag skrattade där ett tag. Trodde jag skulle ha noll chans men det gick ju ganska skapligt ändå.. Så roligt att se andra frustrerade, dessvärre jobbigare att vara det själv. ;P
Thomas gick ju igenom varenda match med seger (vilket inte alls var förvånande enligt mig) och Simon gick nästan ur varenda som förlorare (det säger er kanske ungefär hur bra jag spelade) ;P

Men jag var nöjd.. Inga tårar och inga kastade dosor..så jag tycker faktiskt Thomas ska vara stolt över mig! =)

Sträckning på fotbollen

Ja, det blev ju riktigt lyckat! Jag har velat spela fotboll en hel vecka och det första jag gör är att sträcka mig i höger lår. Jag som hade längtat så efter att få springa och så blev det bara skit =(
På nyheterna hade de lovat fint väder idag också, men det stämde ju inte alls. Har varit lite sol och sedan har det kommit störtskurar.. Vi klarade väl oss ifrån det mesta men i slutet började det droppa. Spelade väl inte så stor roll heller eftersom vi alla gav upp efter en timme p.g.a massa skador och lite folk. Syntes på en del att det blev frustrerande..

Men hoppas på att få ihop ett större lag nu under veckan, då kan vi passa på att spela flera gånger eftersom Thomas har ledighetsvecka.. Så får man hoppas på bättre väder. Ska försöka stretcha rejält innan då så jag inte sträcker mig igen.


Ligger här i soffan med värmepåse på låret nu och ska snart gå in i duschen, så får vi hoppas på att jag blir bättre snart.. Är det inte det ena så är det det andra.. Jäkla skit ;P

Utmana hostan och spela fotboll imorgon?

Jag är extremt sugen att spela! Har faktiskt sett fram emot det varje dag sedan vi spelade sist. Inte ens då ville jag sluta, men efter att jag stukade fingret och gick av planen gav i stort sett de andra också upp så det blev ingen fortsättning. Eftersom fingret var mer illa ute än vad jag trodde gjorde detta dock inget eftersom jag inte hade kunnat fortsätta spela hur mycket jag än hade velat.
imorgon är det alltså dags för ett nytt försök! Det ska bli så himla kul! Hoppas bara inte hostan blir ännu värre, som den oftast brukar bli om man springer och härjar för mycket. Om så blir fallet får jag väl ta den smällen... Men ska försöka ta det lugnt för säkerhets skull. Har ingen lust att vara hemma från jobbet igen eftersom jag inte har många veckor kvar som det ser ut nu.




Styrketräning blir det dags för nu igen också! Varför ska man alltid längta som mest efter det under helgen när det inte finns möjligheter till att träna? På måndag kommer jag säkert vara as trött och inte ha lust alls, men ändå vet jag att jag kommer masa mig dit. Efter två veckors dålig träning så ska denna vecka bli ett nytt ryck! Kanske blir det lite löprunda på elljusspåret också. Ska försöka få med mig Thomas på några turer.

Har ett mål att jag ska lyckas gå ned två kilo till sommaren, och det blir inte lätt om jag inte börjar motionsträna riktigt nu. Visserligen kommer jag styrketräna vilket leder till att muskelmassan ökar och då även kanske vikten...men jag ska ändå försöka ha bort de där två kilona.

Skrev ju för ett tag sedan i min förra blogg att jag och Thomas hade bestämt oss för godislöfte.. Inte att vi ska ha helt uppehåll, men att vi bara ska äta under helgerna och inte en enda vardag (fredag kväll kan vara ett undantag då). Och det har faktiskt gått helt kanon!
Innan vi bestämde oss för detta hade jag sockermani och var tvungen att äta något sött varje dag kändes det som, men nu när jag håller igen under vardagarna känner jag aldrig direkt suget heller och det känns riktigt skönt! Jag är inte ens sugen nu, fast det är lördag kväll...
Måste ju erkänna att jag käkade lite Kinapuffar igår, men det var egentligen inte för att jag var vrålsugen, utan för att det var fredag kväll och jag ville tugga på något... Men det var verkligen inte så jag kände: Åhhh, måste ha!

Ett steg i rätt riktning när vi kommer till de där två kilona! ;)

Längtan efter värme..

Då var det snart dags att sova för min del! Thomas jobbar natt så jag får lägga mig ensam =(

Varför blir man så beroende av att sova bredvid sin sambo egentligen? Visst sover jag skönt när jag sover ensam, men jag tycker inte det är roligt att lägga mig i sängen utan honom bredvid. Saknar ju armarna runt om mig och en varm kropp som kan värma mig.. ;)


Längtar utomlands
gör jag också..eller ja, i alla fall till solen. Vore ju inte fel med en kanonsommar hemma i Sverige heller men hur ofta händer detta? Av våra tre sommarmånader brukar högst en vara riktigt, riktigt härlig medan resten blir halvsval och regnig...usch! Varför ska vi ha den oturen med detta land? Iofs slipper vi ju en annan massa skit som andra länder råkar ut för i samband med väder som orkaner och tsunamis, så kanske ska man vara nöjd? Men lite värme skulle inte skada..
Känns fruktansvärt skönt att veta att det blir en resa till hösten i alla fall, så man har något mysigt att längta till när sommaren är slut. Saknar alla goa drinkar, den heta sanden som man vandrar omkring i och de höga vågorna som slår mot en.. Åhh, det ska bli så skönt!

När man är utomlands en vecka eller två och sedan kommer tillbaka hem till Sverige igen så känns allt som en dröm. Undrar varför det blir så egentligen..? Allt blir så overkligt, som att man inte varit med om det på riktigt. När man vaknar upp dagen efter hemresan så känns det som alltid förr...känns som man aldrig varit borta från all slentrian.
Den enda skillnaden är att man tänker mycket mer...på det man varit med om ..eller den s.k "drömmen".

Framtiden skulle jag vilja innehöll ett sommarhus i sydeuropa dit man kunde åka någon månad per år och alltid veta att man kunde åka tillbaka dit igen när som helst, när man än ville. Då tror jag inte allt skulle kännas som en dröm.

Kanske blir verklighet när man blir pensionär....eller om man vinner några miljoner i spel?





Ooohhh I Feel The Heat!


Det går bra för babe med musiken, och för Jonas i Tre Kronor!

Vilken dag det har varit idag! Thomas mobil har ringt oavbrutet hela tiden känns det som!
Men det är bara positiva nyheter så det gör inget! Det går riktigt bra för honom med musiken just nu.. med min låt på Värmlandstoppen och allt. Förut fick han ytterligare en bra nyhet, en riktigt, riktigt bra en.. Så hoppas verkligen allt går vägen för han är verkligen värd det!
Kan inte nämna något här eftersom allt är hemligt en ganska lång tid framöver...men längre fram får ni veta! =)


Tänkte gå in och uppdatera bloggen efter hockeymatchen igår också, men kom inte in på sidan =(
Jäklar vilken match Gustavsson gjorde, ja, hela laget var ju kanon! Fattar dock inte hur de kunde släppa in ett mål i 5 mot 3..men men, sånt som händer. Synd att Jonas inte fick hålla nollan p.g.a detta dock.
Men idag är det dags igen för honom att briljera! Jag önskar honom och hela Tre Kronor ett enormt lycka till!

Förkylning p.g.a visdomstand?

Jag har gått och funderat i flera dagar på om det är mina visdomständer som fått mig så himla förkyld. För visst kan det väl bli så? Att man kan bli förkyld och få feber utav sina egna tänder?
Jag vet att småbarn ofta blir sjuka och gråter och skriker när tänderna börjar komma fram, så kanske har jag blivit som dem? :D Det är bara höger halva av ansiktet som jag haft problem med under hela veckan..haft tryckande huvudvärk, ont i ögat, örat har blivit tätt och munnen har gjort ont... idag är jag även otroligt öm över kinden. Tur att man har tid hos tandläkaren denna månad iaf!


Igår spelades låten som Thomas gjort till mig på radio - "Here for you". Den var med som utmanare på Värmlandstoppen, så det ska bli spännande att lyssna nästa onsdag och se om den kommer in på listan eller ej =) Men jag tror stenhårt på den! Det var nästan så jag rodnade (trots att det var via radio) när radioprataren sa att Thomas Berglund från Grums hade skrivit den till sin sambo. Mamma tyckte det var så sött så hon satt mest och flinade och skrattade åt mig ;P
Har aldrig varit med om att någon har gjort något så sött för mig!



Känns väldigt tråkigt att det var så längesedan som jag tränade nu. Mina muskler är väl så gott som borta.. Förra veckan kunde jag inte styrketräna p.g.a den nygjorda tatueringen som ömmade om jag rörde axlarna, och denna vecka har jag varit dålig. Tänkte först att jag skulle försöka mig på att träna idag, men med den hostan jag hade imorse så är det bara att glömma. Sedan får jag säkert huvudvärk vid minsta lilla ansträngning också. Tycker till och med det dunkar i huvudet bara av att gå uppför den lilla trappan till lägenheten!
Får se om jag piggnar till i helgen för då vill jag verkligen spela fotboll! Hoppas vädret är med oss då också! Får hoppas på söndag!! =)



Inte lång tid kvar till kvartsfinalen mellan Sverige och Tjeckien! Det blir till att hålla tummarna hårt!


Snart blir det kamp!

Stan med mamma och lite till...

Frågade mamma mest på skoj förut idag om vi skulle dra till stan en sväng, men hon hoppade på direkt hon! =) Eftersom hon var så på åkte vi självklart in. Det fick bli Bergvik först där vi kollade kläder ganska snabbt. Fick med mig en ny bikini (ni som känner mig vet att jag är bikinitok!) och några sköna shorts som man kan ha de varma sommardagarna! Blev lite annat plock också, men inget som direkt är värt att nämnas ;P
Sedan fick det bli IKEA också..var ganska längesedan jag var där nu och det var längesedan för mamma också. Köpte ett par nya madrassöverdrag (ett verkligt måste), nya handdukar och lite dekorationsgrejer som blommor och så!

Det var roligt med en liten tripp med min moder iaf, hon tycker alltid det är roligt när jag är med så hon får smakråd när det gäller klädköp. Hon fick med sig några riktigt fina grejer hem hon också!

Mina nya shorts och min bikini!!


Fick lite nya uppgifter från jobbet idag också! Nu verkar det bombsäkert att Ann-Britt (som jag vikarierar för) kommer tillbaka den 25:e. Försäkringskassan går väl inte med på att hon är hemma längre tid nu så mina timmar kommer kortas ned. Det som är bra är att hon har sagt av sig Parkskolan, Kulturhuset och lägenheten på Ekgatan, men de utgör ju inte alls många timmar ihop tyvärr. Men de ställena ska jag få fortsätta ha hand om iallafall. Parkskolan stänger ju till sommaren så där kommer jag kanske bara städa två veckor innan det är slut på det. Ekgatan har jag ju bara en timme var tredje vecka, och Kulturhuset är det ju nästan inga i längre så det blir inte mycket där heller..

Det som däremot är bra är att Eva frågade mig om sommarjobb idag. De har ju sagt på kommunen att de inte ska ha några vikarier inne under sommaren utan att alla ordinarie ska sköta sig själva.. Men verkar som jag kan vara en av de vikarierna som har tur och får jobb ändå. Detta skulle isf börja v.29 och hålla på fyra eller fem veckor framåt. Det som är skönt är att det bara är på 4.5 timmar så jag har hela dagen på mig annars och kan njuta jättemycket av solen, badandet, fester och fotboll =)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Min tatuering har förresten läkt helt nu typ. Har gått hur bra som helst, förutom att den kliat lite någon gång ibland.
Ska tillbaka till Lina om några veckor och be henne göra några linjer lite tjockare bara så är jag helt totalt helnöjd sedan =) Känns bra att kunna visa upp den axeln nu i sommar ;D



Mitt finger håller på att bli bra nu också! Känns riktigt skönt. Trodde aldrig det skulle sitta i så länge...men där hade jag bra fel! Nu kan man nog snart börja styrketräna igen, bara den nedrans förkylningen och hostan har lagt sig!

Lekplats för seniorer?

Jajjemän! Det finns det!

Kollade på nyheterna förut där de hade gjort ett reportage om just detta. Jag kommer inte riktigt ihåg vart i Sverige de hade satt upp denna lekplats, men det var säkert i Stockholmsområdet.
Satt i soffan hemma hos mamma och när de började prata om detta på tv:n så började jag allt fundera. Lekplats? För pensionärerna? Kan det verkligen vara något?

Och ja, det var faktiskt bland det gulligaste reportage jag sett! Gamlingar som hängde i klätterställningsliknande saker och gick på en sådan där ganska ojämn hängbro.
Pensionärerna tyckte det här var en riktigt bra idé och de såg faktiskt ut att ha roligt.

En 90-åring uttryckte sig såhär: "Jag kan ju inte bara sitta inne och ruttna bort!"

Haha jag säger då det, vissa pensionärer finns det verkligen krut i. Hoppas jag också blir en sådan där stålmormor/farmor.


Åkt på rejäl förkylning och kollat repris på Grannfejden

Kände utav förkylningen redan efter festen i torsdags. När jag vaknade på fredagsmorgonen hade jag rejält ont i halsen och under lördagen blev jag mer hängig och hes. Säkert blev inte saken bättre utav att jag hängde med på fotbollen i två timmar, men det var ju så otroligt längesedan och jag var så enormt sugen!
Nu under kvällen har det blivit ännu värre. Är täpt i näsan hela tiden och har börjat hosta. Nyss fick jag också sådan otrolig värk i höger halva av ansiktet och nu har mitt högra öra precis blivit igentäpt. Hör i princip ingenting på det.
Skickade därför sms till Therese på jobbet förut och meddelade henne att det troligen inte blir något arbete för mig imorgon. Mitt stukade finger är fortfarande inte bra heller, så skulle troligen inte kunnat jobba på grund av det ändå..




Eftersom jag inte har någon tid att passa till morgonen så har jag nu suttit uppe och kollat på Grannfejden. Var bara tvungen att se när jag la märke till att de skulle vara i Munkfors här i Värmland.
Ibland kan man fundera på vad det finns för människor alltså!

Programmet handlade om en tant som tidigare bott i Karlstad som nu skulle flytta till "Munkfors dyraste hus", som hon så fint uttryckte sig (troligen mest för att visa att hon skulle vara mer och flottare än alla andra). Denna tant (Maj-Britt) berättade att hon och hennes gubbe hade köpt huset men knappt kunnat vistas något i det alls p.g.a sin grannes 8 dobberman som skällde hela dagarna. Istället för att gå över till henne och prata med henne om skällandet hade hon direkt ringt till polisen och till kommunen och tyckt att de skulle göra något åt det. Inte ringde hon en gång till henne utan hon ringde polisen sju - åtta gånger.
Som det verkade så skällde inte hundarna så mycket som hon ansåg heller och när de sedan skulle diskutera detta grannar emellan så vägrade Maj-Britt att lyssna på henne med hundarna. Hon bara satt och sa att allt var sjukt och sedan avslutade hon med att säga att hon var en sådan öppensinnad och god människa! Då tycker jag att om man är så öppensinnad så ska man inte gå till polisen direkt utan då kan man prata ut med varandra om det direkt.

Nej usch, jag störde mig så fruktansvärt mycket på denna Maj-Britt. Hon var en sådan fisförnäm och självupptagen stadstant som tyckte att hon var störst, bäst och vackrast! Det roliga var ju att det var hon som hade ordnat så Aschberg och dem skulle komma dit och göra ett program och sedan drog hon sig ur själv, inte bara en gång..utan två! Hon med hundarna försökte ändå göra allt för att de skulle komma överrens men denna Maj-Britt "orkade inte fortsätta, det blev så jobbigt". Tydligen så behöver inte folk anstränga sig alls mycket ibland för att inte orka med något.

Usch och fy för denna människa. Hoppas man slipper stöta på henne när man drar in till karlstad under veckorna iallafall! Ska man ställa upp i ett sånt här program ska man ha lite råg i ryggen och inte vara chicken och dra sig ur!

Thomas låt "Try to catch me" med Titanix är utmanare på Svensktoppen!

Så mycket längre än så kan man inte komma med en låt så gissa om jag är stolt (återigen).

Den hade spelats väldigt mycket på P4 under senaste tiden runt om i Sverige och när den har spelats där ett visst antal gånger så får den chansen att komma upp som utmanare på Svensktoppen!
Det hade varit hur roligt som helst om låten lyckades komma in, men tävlar man om platser tillsammans med Malena Ehrman, Måns Zelemerlöf, Sarah Down Finer och Lars Winnerbäck så ska det mycket till om ett band som Titanix
kommer i toppen där.


Visst, i dansbandssammanhang är det säkerligen många som tycker Titanix är skitbra (jag kan däremot inte uttala mig så mycket om det eftersom jag inte är ett direkt dansbandsfan). Men tror de får det svårt tillsammans med låtar som spelas tusen gånger om i radion varje dag.






Jag förstår mig faktiskt inte på Radio Rix och Mix Megapol om jag ska vara helt ärlig. Aldrig kan de spela gamla godingar, och skulle de skrälla någon gång och göra det så är det alltid samma gamla 90-tals låtar. Blir det en låt med Robbie Williams blir det "Let me entertain you", som jag tycker är bland de sämsta låtarna han gjort. Blir det en låt med en gammal tant som Cher blir det "Believe" som inte heller är särskilt bra.,Och om de skulle lyckas få med ett hårdrocksband så blir det Metallica med "Unforgiven 2"..

Varför ska det vara så svårt att blanda låtar? Vad är det för fel med Elton John, Beastie Boys, David Bowie, eller Bon Jovi? Varför måste det hela tiden vara samma sorts låtar, samma stil? Det kan inte vara för rockigt och inte heller något riktigt udda. Till en början ville de ju inte ens sända Malena Ehrman för att det inte var "deras stil". Nu har kanske till slut folket sagt sitt och i princip tvingat dem att spela hennes låt....men tror inte radiokanalerna frivilligt hade valt med den låten.

Börja sända Skid Row, Axel Rudi Pell och annan liknande rock så blir jag glad.. Eller varför inte spela fler gamla godingar med Gyllene Tider? Dessa är det inga som helst fel på!




Skid Row och Axel Rudi Pell, jäkligt sköna rockband som efterlyses utav mig i radio!


Rolig fotbollsmatch som slutade med ett stukat finger!

Plats: Karlbergs fotbollsplaner (jo.. faktiskt så höll vi oss på flera planer på samma gång)


Slängde de skorna som jag använde som fotbollsskor förra året. Helt rätt faktiskt..  Insåg till slut att det inte gick så bra med blankslitna Nike-skor som man haft sedan man gick i nian. (Jag kan faktiskt hålla dem hela så lång tid). Drog därför snabbt till mamma och kollade om hon hade kvar några träningsskor hemma hos sig, och det hade hon! De var inte alls särskilt bra, men bättre än de sommarskorna som jag har för tillfället. Och framför allt - de var inte blankslitna!

När vi kom dit var Krille och Simon redan där och Henka kom samtidigt som oss. När alla som skulle vara där var där så blev vi totalt 12 pers. Så det blev helt perfekt med sex spelare i varje lag. Jag spelade tillsammans med min babe, Simon, Fredrik, Basse och Ingo.
Eftersom min kondition inte är på topp började jag som forward där jag stod på sniken lite granna, medan Simon och Thomas fick slita fram bollen till mig. Hade flera lägen men tyvärr var jag alltid på vänster sida om målet så jag blev tvungen att skjuta med vänster fot...och ja, det gick ju åt helvete.. Bollen flög en bra bit åt helt fel håll. Blev det inte en sån träff så blev det någon riktig tåfjutt ;P

Efter ett tag bytte jag plats med Thomas i mål. Såg så väl på honom att han var sugen på att spela ute, och ingen annan verkade vilja byta med honom. Så jag ställde upp för min kära sambo! Tror många med mig blev jäkligt paffa då jag räddade de fyra första skotten mot mig.. ett med foten, ett med handen och några med kroppen och låret. Eftersom jag aldrig har stått i mål så blev jag faktiskt riktigt stolt över mig själv!
Tyvärr slutade det så illa att jag fick en boll rakt på ena fingertoppen och det gjorde så förjävligt ont så jag fick gå av planen. Tänkte att det säkert skulle gå över med lite kallt vatten på och vila någon minut..men där hade jag fel. Insåg ganska snart att det blev en stukning av det hela, så sitter nu här med tejpat finger. Inte det lättaste att skriva här heller kan jag säga, men vad gör man inte för sin blogg!? =)


Och Martin... Du kan sova gott inatt, jag är inte arg på dig fast du gjorde mitt bloggande lite svårare.. ;D


Dagens bästa: När Henrik sprang efter bollen och stoppade den med foten, och sedan fortfarande hade sådan fart framåt så han stöp förbi bollen så motspelarna snabbt kunde ta den åter! Shit vad vi skrattade!

Ny här på blogg.se!

Ja, då hamnade man här till slut då! Har funderat ett bra tag på att byta från min gamla blogg på bloggspace till hit, men det har aldrig riktigt blivit av förrän nu. Men nu så! =) För de som är intresserade av mina gamla inlägg kan ni gå in på annaj.bloggspace.se. Kanske finns det något smått och gott där, bland annat bilder från valborg som jag lade upp tidigare idag!

Måste säga att jag är fruktansvärt stolt över min sambo. Nu har han precis mixat klart en låt som han har skrivit till mig. "Here for you" heter den och kommer troligtvis höras på Värmlandstoppen framöver. Går det bra där så vet man aldrig vart den kan hamna! Det känns faktiskt ganska speciellt att få en egen låt skriven om en själv. En fin ballad med fin text. Hade jag kunnat så hade jag skrivit en tillbaka till honom men tyvärr så har jag inte känslan för låtskrivande.. Kanske kommer den med tiden när man bor tillsammans med en så duktig sambo.

"Jag ska bara lyssna på den en gång till..jag har nästan blivit kär i låten nu" sa sambon nyss.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0