Det är full fart!

Packar, packar och packar!
Men snart så är det klart och snart kan vi få flytta in i vårt HUS! :)

See you then!

Familjen och fina vänner är värdefullt att ha!

Idag har det varit en dag fylld med fart och fläkt! Me like! :) Efter en vecka med en sjuk Felicia och en sjuk Anna så var det en riktigt skön avslutning!

Dagen började med en härlig vinterpromenad tillsammans med Camilla. Jisses, vad längesedan det kändes som det var sedan vi sågs! Vilken tur att jag hade blivit bättre från förkylningen för det hade varit tråkigt om vi inte hade hunnit ses denna gången heller!
Vi, tillsammans med Felicia då såklart, tog oss en promenad mellan Trulsen och Lassehall och med dagens behagliga temperaturer så konstaterade vi att det faktiskt kändes som våren var på väg. Solen värme riktigt skönt även om det lite då och då blåste kallt längs strandkanten. Ny bark hade de lagt på stigen, visserligen bra, men Felicias huvud guppade något där hon sov i vagnen längs vägen. Inget hon stördes av dock då hon verkade sova som en stock!
Synd att jag vart så fullbokad idag, annars hade vi gärna följt med Camilla in en sväng och tölat lite mer med henne och hennes föräldrar när vi kom tillbaks. Men, det får bli nästa gång! :)


Sedan hämtade jag upp Thomas och så bar det vidare till Daniel och Paula där det bjöds på söndagsfika! Lilla Rebecka var hos sin farmor o farfar så Felicia fick tyvärr inte leka med henne. Tur för oss dock att Paula är en sådan bra lekmamma så hon tog över den lekrollen ganska så väl denna dag. Felicia fick både gunga på "gunghäst" och pröva Rebeckas hoppgunga (som var både blandat rolig och tråkig ;P)

Ingen lugn stund hade vi som sagt, utan sedan bar det vidare direkt till Helene och Rio på kalas där Rio var den som firades. Hela tjocka Berglund-släkten var där så det var riktigt mysigt, och Felicia var så go hela tiden, trots att hon inte hade sovit på bra länge där en sväng.
Det bjöds på riktigt god marängtårta, Felicia lekte lite med Helenes olika köksredskap och var även väldigt intresserad utav Kimberlys halsband och jag och Natti satt på golvet och tölade om lite det ena och det andra, varvat med lite bebisprat med Sandra och tapetseringar med Helene!
Hockeyn var på på tv:n med. Sverige vann över Finland! Vilket betydde vinst i cupen! Go Sverige! :)


Nu är några tvättmaskiner igång nere i tvättstugan och jag och Thomas har nyss lagt lillan och intagit dagens enda riktiga måltid. Snart är det dags för lite söndagsmys och tv-tittande innan det är dags för en ny vecka, som bland annat börjar med ett besök på BVC imorn bitti med gumsan! :)Daniel, Paula och Rebecka! Bilden är dock tagen en annan dag än denna, som synes! :)


Camilla! Vi får börja ta lite mer bilder, det är lite tunt på den fronten på min dator!! ;)

Vad tror ni?

Jag funderar på att ta bort min blogg.. Eller vad tycker ni?

Känns som jag inte har så mycket att skriva om och dessutom har jag nog inte så många läsare heller för den delen..

Men det är lite upp till er, vad tror ni?

2012.02.07

Felicias gnäll i söndags resulterade i det som jag befarade... en riktig förkylning.
Senare under natten steg febern till nästan 39 grader och hon var snuvig och hade svårt för att andas.
Som tur var så var detta inget som höll i sig när hon redan nu idag är mycket bättre igen! Tror aldrig jag sett en förkylning försvinna så fort. Igår var hon slö och grinig och idag är hon nästan helt som hon brukar! Så skönt för vårt lilla gull! :)

Jag har varit helt bakom flötet de senaste dagarna vad gäller dagarna och datum. Jag har haft noll koll och har knappt haft en tanke alls på att det redan är februari! Tänk vad dagarna går fort! När mars kommer är ju våren snart på ingång, och sedan är det inte lång tid kvar tills sommaren är här! Gud så skönt!

Är det bara jag som haft väldigt mycket att göra under vinterhalvåret de senaste två åren eller har inte dessa vintrar gått relativt fort? Underbart är det iaf, och kan vi inte tacka gudarna för fina somrar kan vi isf istället tacka dem för relativt snabba vintrar :)

Iväg på jobb, over and out!

Slappsöndag.

Idag är det en riktig slapparsöndag, faktiskt riktigt skönt för en gångs skull!
Felicia har varit lite gnällig under dagen och börjat gråta lite då och då utan någon riktig anledning och varit i väldigt behov utav närhet. Tror det är tänderna som spökar.
Samtidigt som det är väldigt jobbigt att gå och bära på henne hela tiden så är det även riktigt mysigt att känna henne så nära, och känna att man kan vara så behövd utav någon.
Thomas har precis fått henne att somna, och innan dess så hade hon 37.8 i temp, så lite febrig är hon allt, vår lilla söting!

En tur utanför dörren tog vi idag faktiskt!
Vi var hem till den goa damen Kerstin som bor i huset som vi köpt. Vi ringde henne och frågade om vi kunde komma och mäta ena hennes vägg i sovrummet så vi vet säkert att vi får plats med allt det som vi tänkt köpa. Det var inga problem tyckte hon utan det var bara att komma dit. Själv hade hon börjat packa lite granna och i vardagsrummet hade hon dessutom varit flitig och stått och målat om en hel bokhylla, skitfint blev det faktiskt.
Efter att vi hade kollat lite och mätt så insåg vi att det nog kommer bli ganska så kanon med våra inredningsplaner! Nu återstår bara lite shopping för att få tag i allt som man vill ha! :)

Kerstin berättade även att hon förmodligen flyttar det mesta en vecka tidigare, så om vi ville så kunde vi nog komma och flytta in lite småsaker lite tidigare än utsatt datum. Det kan ju inte bli så mycket bättre då Thomas ändå har ledighetsvecka veckan innan och det passar ju perfekt om vi kunde börja lite tidigare då!

Det känns så himla skönt, nu är det inte lång tid kvar alls tills vi flyttar härifrån och får oss vårt egna hus! Det ska bli sååå kul! :)

Vår lilla goding växer dessutom så det knakar! :)
RSS 2.0