Myshelg.

Helgen som var var hur mysig som helst och verkligen något som jag behövde!
Efter att både jag och Thomas jobbat väldigt intensivt de två senaste veckorna så var det välbehövligt.
 
På fredag slutade jag halv fyra, promenerade hem och var (efter några samtal längs vägen) hemma strax efter fyra. Denna kväll blev det inga större bravader, men var ändå helnöjd. Vi hade familjemys innan det var dags för Fillan att sova, och när hon sedan gjorde det så blev det Falk - barninfiltratören och ett glas vin.
 
På lördag hade vi bestämt date med Nathalie och Andreas i stan så Inger kom och var barnvakt under dagen. Vi möttes upp i Mitticity och begav oss sedan bort till Alfies där vi käkade mat och hade det mysigt, snackade ikapp om det som hänt sedan vi sågs för tre veckor sedan :) Sedan var det dags för lite shopping. Jag fick mig två nya outfits + en tjockstickad vit tröja, och några toppar och pyjamasar till Fillan. Även Thomas köpte en hög kläder.
När vi satt på Alfies hade vi till en början inte en tanke på att affärerna stängde vid 16 (helt insnöad på Bergviks öppettider ;P) och vi var klara på Alfies strax innan halv fyra. Så det fick bli ett snabbt besök i Mitticity innan vi alla drog vidare till Bergvik. Dagen med de goda vännerna avslutades med en glass på Donkan!
 
Fillan hade skött sig så fint med farmor hela dagen och brydde sig inte vidare mycket över att vi klev in genom dörren ;P Kvällen fortsatte med en ganska kass hockeymatch tillsammans med Inger och Fillan innan även denna dagen var över.
 
Söndagens förmiddag bestod av slapp, slapp och åter slapp. Vi tog en familjetur till lekparken så Fillan fick gunga, sedan kom Henrik Schutzer på kaffebesök innan vi gjorde ett besök uppe på Floran där mormor och morfar hade saknat sin lilltjej!
 
 
Som sagt, en kanon helg! Denna vecka har jag tre dagar med jobb som jag vet om, sedan får vi se vad det hittas på.
Imorgon blir det ett besök på VC med Felicia då hon haft kvälls/natts hosta som vägrat ge sig under två månaders tid nu. Varken hon eller vi får sova en natt ostört p.g.a hostan och det blir jobbigt för oss alla. Hon vaknar, söker närhet och det hela slutar med att hon hamnar i vår säng, på tvären så klart, så en av oss alltid får sova i gästrummet p.g.a platsbrist. Och ja.. som sagt, sånt håller inte i längden. När  man aldrig får sova ihop ;P

Hoppas de kan luska ut vad det är för fel!
Senare under dagen har jag och Madde bestämt en date, så det ska bli skoj! :)
 
Hoppas ni alla har det bra! Är så glad att jag har sådana underbara och goa vänner!! <3
 

Hej igen!

Vet att jag varit riktigt kass på uppdatering på sistone, men för er trogna, men få, fans som finns kvar så kan jag glädja er med ett nytt inlägg!
 
Anledningen till att jag inte uppdaterat på länge är för att jag jobbat jättemycket de två senaste veckorna. Jag skrev ju in mig på barnomsorgen på torsdagen för två veckor sedan, och redan måndag förra veckan blev jag bokad direkt på Mossen. Och därefter blev tisdagen bokad, och sedan även resten utav veckan. Flyt som jag hade så behövde de extra personal även denna vecka, så efter morgondagen har denna vecka bestått av 34 arbetstimmar! Ganska skönt för mig som är van att kanske hela månaden består av de siffrorna!
 

Det känns lite som en sten lyfter från mitt hjärta, främst ekonomiskt, då det varit riktigt snåla månader på sistone. Att få en bra lön några dagar innan julafton är inte helt fel! Dessutom har vi i familjen bestämt oss för att ha julfirandet hemma hos oss i år då vi ändå har köpt hus, så alltid bra med lite pengar så man kan fixa ordentlig julmat! Men helt lugnt får inte mamma det ändå, hon får stå för Janssons frestelse, det är ingenting jag vågar mig på ;P
 
Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera, men fortsätter det att dyka upp mer jobb så kan tiden bli snål till detta. En vanlig arbetsdag brukar ligga endra på 7.30-16.30, eller 9.30-18.30. Så... eftermiddagarna försvinner och då vill man hinna vara med lillan så mycket som möjligt innan hon ska sova runt sju, sedan är man så trött på kvällen och vill bara ha mystid med Thomas i soffan så då orkar man inte heller med nåt ;P
 
Men hang on, lovar att jag inte blir borta helt! ;)
RSS 2.0