Fettisdagen.

Snön vräker ned utanför fönstret denna fettisdag!
Jag har sagt till mig själv att sluta fika på vardagarna, men träffar man Madde och hon är ledig ifrån jobbet, så kan man räkna med att hon bakar något gott och då kan jag inte hejda mig själv! Dock blev det inga semlor denna dag, men bra var väl det för dem är jag inte riktigt något fan av. Istället gjorde hon en riktigt mumsig After eight kaka! Felicia tyckte den var minst lika mumsig som oss andra, även om hon diggade grädden ganska mycket också! :)
 
När vi är hos Madde och Fredrik passar Felicia på (förutom att fika) att trappträna. Tänk att det är så roligt med trappor! Upp, ned, upp, ned. Ett tag går jag med henne, sedan bytes jag av med Madde och så får hon några pass i trappen.
 
Efter all klättring (och en hel del dansande framför tv:n) så slocknade Felicia som en stock i soffan så fort vi kom hem. Hon frågade mig efter välling, så jag gick in i köket och gjorde iordning, samtidigt som jag även pratade lite med Thomas. Och när jag kom ut igen halvlåg hon där i soffan md huvudet mot en kudde.
Så med andra ord... det tar på krafterna att vara på Floravägen ;)
 
 
Sedan jag skrev sist så har vi återhämtat oss från förkylningarna, åtminstone skapligt. Vi är fortfarande lite täta i näsan och en nässpray måste stå bredvid sängbordet på nätterna, men förutom det så är det ganska bra faktiskt :) Med en stark längtan efter gymmet så har jag faktiskt masat mig dit både igår och idag. Igår jobbade jag inget och hade därför bra med tid att lägga på att bygga muskler... ;) och idag gjorde jag kortpass så tiden var inte knapp då heller.
Imorgon gör jag också kortpass och ska då lyxa till det med ett besök på Yellow Sun. Därefter blir det medelgympa klockan fem.
 
Solat är något som jag inte gjort på evigheter! Bland annat för att jag haft så mycket annat för mig. Men nu fick jag verkligen ett sånt där sol-craving och känner att det är dags igen! Nog för att jag bara blir lite rödmosig i ansiktet någon timme och sedan syns det inget mer igen, men det är ganska gott för själen ändå :) Oftast brukar man bli bra sugen att sola när man ser folk som har sån fin brun färg i ansiktet och så hoppas man på att man kan hamna där själv.... Men sen glömmer man bort att man tyvärr inte har den sortens hud och så ger man upp efter tre, fyra solningar med endast rödmosighet till resultat ;P
 
Tänker på Camilla som är och gottar sig i värmen på andra sidan jordklotet! ...Mmmm... Hoppas verkligen du har det bra vännen. Saknar dig och tänker på dig ofta ska du veta! :) Lite brunare än mig lär du nog vara när du kommer hem ;)
 
 
Nej, nu blir det hembakt smörgås och hockeynight! Var ju uppehåll förra veckan så lite sugen är man allt på att se dagens match! :)
 
Avslutar med lite bilder tagna i förra veckan!
 
 
 
RSS 2.0