The impossible made possible!

Jag brukar alltid klaga på Zlatan, är nästan lite av en anti-människa när det gäller honom, men idag gjorde han faktiskt det som han ska göra - han gjorde MÅL!.. och det i sista sekunden kan man säga.

Matchen slutade som den skulle, Ungern hade inte förtjänat att få ett oavgjort resultat mot Sverige då vi stod för målchans efter målchans. Att de fick in sitt 1-1 var ju bara ren flyt då Elm oturligt nog lyckades ge dem en straff. Annars var de knappt i närheten utav mål under hela matchen.

Skapligt grinigt blev det här hemma då både jag och Thomas buade ut resultatet och då och då även domaren. Med dryga tio minuter kvar trodde man aldrig att Sverige skulle ha en chans att vinna... men då kommer han - ZLATAN!

Kommentatorerna:
-Nu måste bollen upp till Zlatan, och det fort!
-Och han fick den! Zlatan har bollen, Zlatan kan skjuta! ZLATAN! ZLATAN! ZLAAATAAAANNN!
-Han gör mål! Zlatan gör MÅÅÅÅL!

På övertid dessutom!
Matchen hade 3 tilläggsminuter och Zlatans mål gled in kanske 5-10 sek efter dessa var förbrukade.. ibland är det allt bra skönt att domaren brukar avstå att blåsa av matchen om han ser att ett utav lagen har kontringsmöjlighet eller målchans!

Så nu är Sverige ett steg närmre VM nästa år - nästa match väntas på onsdag emot Malta, och den ska inte göras annat än att vinnas! Annat vore katastrof!

Sjunger:
"Ingen kickar fotboll som han, Zlatan, jag säger Zlatan..."




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0