FAN....

..VILKET UNDERBART VÄDER VI HAR! UPDATE OM MIDSOMMAR OCH ALLT RUNT OMKRING KOMMER NÄR JAG FÅR TID. JUST NU ÄR SOLEN PRIO ETT, INGET ANNAT! =)

Thomas 30-års fest!

Var en hellyckad kväll i lördags! Thomas hade festen som han hade planerat för så länge, och som tur var blev den kanon! Alla som vi räknade med skulle komma kom, ja typ iaf, och både bål, öl och tårta räckte till alla! :)


Inger gömmer sig bakom Hoffe och Thomas


Blomman, födelsedagsbarnet och jag

Festen började soft med paketöppning, tårta och mingel. De flesta visste redan om det... men de som inte visste att det skulle komma lite karaokefolk under kvällen fick en liten chock, om än blev de glada! Det tog ett litet tag innan folk vågade sig upp men efter några timmar och några glas senare fanns det ingen som var blyg längre! Till och med Camilla slängde sig upp på scenen, något som hon totalvägrade ifrån början ;p Några som inte var blyga för fem öre var bla Thomas, Becca, Henka, Krister och Kristoffer som hade tidigare erfarenhet utav våra karaokekvällar här hemma.
Efter några glas bål och lite vin så var alla på scenen stjärnor i mina öron och alla bjöd upp till skratt och glädje! Min bror höll sig ifrån karaoken, men tyckte ändå att han skulle ta lite plats i lokalen och tog sig därför en dans med svägerskan Helene! Något som var riktigt kul att se! Rio och Bengtssons tolkning av Bob Marleys "No women no cry" gjorde mig inte heller ledsen! Måste varit bästa sången på hela kvällen!

Jag, Henka, Camilla och Putte kämpade oss igenom Bon Jovi's "Always" som är en utav mina största favoriter... dock insåg jag lite väl sent att den var väldigt svår att sjunga i karaokeversion!
Födelsedagsbarnet själv fick sjunga riktiga kanonlåtar, och nog måste jag säga att han glänste över oss alla!

Och tänk! Jag fick till och med se mamma och pappa på dansgolvet, något jag inte sett på åratal...

Så ja, denna festen hade det mesta!

Tack till alla som kom och gjorde festen så kanon! Främst för att ni gjorde Thomas kväll så lyckad. Han hade planerat för denna länge och ni gav honom en kanonfest!


Henka och Thomas spexar till det!


Henka, Putte och Berggren sjunger karaoke!


Jag och Camilla - som förövrigt sjöng Spice Girls ihop ;P


Simon tar med Elin på dans!


"One of those days in my life..."

Haft en helt underbar dag idag! Sol och dessutom ledig efter att ha jobbat de fyra senaste dagarna. Detta betydde en liten sovmorgon och en rask morgonpromenad tillsammans med älsklingen innan frukost!
Imorgon väntar en dag i sommarstugan... då har vi bestämt oss för att bara MYSA och njuta utav dagen! <3

Sommarbilder - Nationaldagen.


Utsikten ifrån sommarstugan


Plutten var med oss! =)

Årets första dopp, 6:e juni kl 18:10


Sommarveckan som varit.

Har inte uppdaterat på ett tag, har varken haft lusten eller orken!

Veckan som varit var iallafall underbar, Thomas kunde inte bett om en bättre ledighetsvecka vädermässigt. Soligt och varmt i princip varje dag!
Under tisdagen la vi ju i båten och efter det hann det bli två turer under veckan. En under onsdagen och en på lördag tillsammans med Henka och Becca. Vi hade det så otroligt skönt och vi hade jätteroligt ute på vattnet. Dessutom var ju jag och Becca fiskekungar (drottningar?) och fick upp fisk en efter en.. när killarna höll i spöna var det dött som i graven! ;P Bara att konstatera att vi hade det bästa handlaget ;D. Fick bli en tur hem till farfar efteråt och lämna över vår fångst som bestod utav 3 gäddor och 2 aborrar!

Under sommaren ska jag och Thomas ha fisketävling... vem som lyckas fånga flest - och i båten ska de vara! Än så länge leder jag med 1-0. Han ska vara glad att vi inte räknade med trippen när Henka och Becca var med, för då hade jag lett med 4-0, men eftersom vi inte höll i spöna lika lång tid så räknar vi inte med det. Skulle blivit lite väl fuskigt då.

Under torsdagen och fredagen höll vi oss borta ifrån solskenet. Vi hade bestämt oss för att tapetsera sovrummet. Thomas var ju ledig och suget efter något nytt var stort så vi kände att det kunde inte passa bättre. Det tog två hela dagar men sedan var det klart. Riktigt nöjda är vi med resultatet, gick ifrån något ljust till något mörkt istället. Sovrum ska vara mörka, då sover man bättre ;D Och fonden är bra cool tycker vi, lite sjuttiotal sådär ;P

Sista dagen på veckan spenderades i sommarstugan. Vi hade tagit med Plutten så han kunde få chansen att springa ute i gräset, och jisses, det gillade han! Under tiden passade jag på att tvätta några av våra mattor och tog även mitt första dopp i år! 19 grader visade termometern men det kändes kallare! Dock var det väldigt skönt när jag kom upp, inte alls sådär kallt som det brukar bli när vinden blåser lite grann utan det var jättehärligt. Päronen var där och klippte gräset och röjde lite också så nu är det jättefint! Passade även på att grilla och sen tog vi oss alla en promenad och plockade liljekonvaljer!
Nu får vi se när nästa dopp blir av!

Har under de här dagarna tagit många fina bilder, men har inte haft ork att föra över dem till datorn än. Lovar att lägga in dem när jag får ork och tid. Det lyser verkligen SOMMAR om dem iaf kan jag säga!

Förresten - idag tatuerade sig älsklingen också! Jättesnyggt blev det och är så stolt över honom! =) Bildupdate kommer på det också!

Premiären.

Det blev aldrig något dopp för mig, varken i tisdags eller igår. När vi sjösatte båten var jag dock tvungen att kliva i vattnet så det gick upp till mina knän, längre än så kom jag aldrig. Vattnet kändes iiiissskallt! Visserligen mätte vi upp temperaturen till 19 grader vid bryggan, men det var ju bara yttemperaturen...kändes att det var mycket kallare någon centimeter längre ner! Men jag lovar er... ett dopp SKA komma denna vecka! De visar att det ska bli pissväder nästa vecka igen så man får ta och passa på innan vi är tillbaka till den "vanliga, riktiga svenska sommaren" - d.v.s regn och max 15 grader.

Så som sagt..ingen badpremiär har kommit än, dock har vi tagit en premiär-tur på sjön och fiskat! Härligt som tusan! Sen eftermiddag, kväll, solnedgång, lugnt på vattnet, varmt.. Mumma! Dessutom lyckades jag fånga en fisk - en gädda! Efter cirka fem "bottennapp" som hade lurat mig att tro att jag hade fisk, så fick jag till slut en firre! Thomas fick ingen, alltså leder jag med 1-0. Vi har gjort upp att vi ska ha en tävling under sommaren och se vem som lyckas fånga flest! Får verkligen hoppas att det inte blir som förra sommaren isf för då var Thomas överlägsen ;P Hittills kan jag iaf skryta med att jag var först i år med napp! :D
Balkongmys.

Nyss intagit en god pasta&kyckling gratäng ute på balkongen! Solen skiner lika skönt idag och snart bär det iväg bort till sommarstugan för att lägga i båten! Då står fiske på schemat..och vem vet, kanske förvånar jag med ett dopp!? ;D
RSS 2.0