Hela förhållandet på is i en vecka!

Ja, denna vecka kunde man lika gärna ha varit särbos.
Thomas blev förkyld förra helgen och ni vet ju hur gubbar är när de är förkylda. Typ nära döden. Han har haft hosta under nätterna och har därför blivit inskickad i gästrummet för att jag och Felicia ska kunna sova på natten. Felicia har sovit i vårt sovrum då hon varit dålig och haft ont utav höstblåsor. Så hon har också vaknat lite då och då under nätterna och grätit och gnällt för att hon haft ont i munnen. Så med andra ord har jag inte fått sova något vidare. Till råga på detta har jag gått upp tidigt några dagar för att jobba också så det har inte varit det enklaste när man inte fått mycket sömn.
Nu mot slutet så visade det sig att förkylningen jag också drog på mig förra veckan slutade med höstblåsor för mig med. Det är tydligen något som går nu runt om på förskolorna. För er som inte vet vad det är så får man blåsor i munnen, och kan även få på händer och fötter. Har man fått det en gång så är man oftast immun sedan. Jag kände en blåsa i början på veckan men tänkte att det nog bara var en vanligt förkylningsblåsa, men när det sedan dök upp fler och jag började få små röda blåsor på händerna så fattade jag att jag hade fått samma sak som Fillan. Har även någon under foten. Med andra ord kan jag säga att det gör ont när jag går, när jag gör något med händerna och när jag äter. Det ska gå över på en vecka säger de så det är bara att härda ut.. Men det är inte direkt härligt. Ni vet hur det känns att ha EN ömmande blåsa i munnen,tänk er typ sju..

Och ja, för att återkomma till rubriken.. Thomas har alltså sovit i gästrummet lör-ons pga hostan och sedan har han fått ligga där tors-lör nu bara för att han jobbar förmiddag och han inte ska vakna varje gång som Fillan vaknar. Det känns som vi knappt setts på en hel vecka, om inte annat har vi iaf inte betett oss som ett par över huvud taget.
Vilken snäll sambo han har som får sova dåligt under vardagarna fast även hon ska upp och jobba va?
Jag chansar väl på att jag får igen det framöver.
Nu hoppas jag bara på att jag blir bra i iaf munnen snart så man kan njuta lite av det man äter och man kan känna sig pigg och på G igen.
RSS 2.0