Felicias dop!8/10 2011 var ett speciellt datum - då döptes Felicia i Solbergskyrkan här i Grums. Hennes fullständiga namn blev Felicia Anna Amanda, Anna efter mig och Amanda bara för att vi tyckte det var fint!
Till en början funderade vi på om vi skulle ha dopet i Solbergskyrkan eller om vi skulle satsa på Grums kyrka, men vi är faktiskt riktigt nöjda att det blev i Solbergs... Vi var 35 gäster allt som allt tror jag och Grums kyrka hade blivit för stor för så pass lite gäster. Det såg nästan lite tomt ut i bänkarna t.o.m nu, men tycker ändå inte att det skulle varit fler, vi höll oss till dem som vi hade sagt ifrån början - familj och släkt. Undantaget någon vän som ville dyka upp :)

Hon var hur duktig som helst undrer hela dopceremonin! Jag och Thomas var ju nervösa för att hon skulle börja skrika och gråta (hon har ju kommit i den åldern nu så att hon blir rädd för folk som hon inte brukar träffa så ofta), men det var inga som helst problem! Alla ville hålla henne och hon log och skrattade och var så glad hela tiden. Under själva dopet var hon så trött så hon somnade i famnen på faddern Krille! Sååå söt så man ville smälta! :) (Natti var också fadder, bara för att inflika! ;P) Allt gick som sagt kanon och hon kunde inte vara sötare i sin klänning!


Föräldrar, faddrar och prästen lägger sina händer på Felicias huvud


Felicia blir väckt av att få vatten på huvudet, inte så populärt kanske ;)


Thomas, jag, Natti, Felicia, Krille och prästen Mats


Paketöppning


Det fina väggordet vi fick av Natti och Gabbe


Vår goding


Syskonen Berglund - Johnnie, Mikael, Helene och Thomas.. tillsammans med mamma Inger och mormor Gulli.


Sandra med Felicia. Beundrar henne gör Kimberly och Helene :)


Hemma och klar, i sin fina klänning :)


 

Finast i världen! <3<3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0