Allt kretsar kring bebis!

Det finns inget mysigare än att höra och se lillan sova. Så lugn och avslappnad och utan ett endaste bekymmer i världen. Vi har verkligen fått världens sötaste dotter!
Sitter och kollar på "En unge i minuten" för första gången sedan min egna förlossning. Jag kan inte se ungarna komma ut utan att bli blöt i ögat. Genast kommer man ihåg hur det var för oss. Ögonblicket när hon kom ut går inte att beskriva med ord. Det var så fint, så känsloladdat. Ont som tusan gjorde det, och det är inget man gärna gör om... men man glömmer ändå bort smärtan ganska lätt.

Sorry om min blogg blir enformig med bara bebisprat, men det är faktiskt det enda närmsta månaderna handlar om nu, allt kretsar kring vår lilla tjej. Hon lägger sig med oss, sover med oss, vaknar med oss och är med oss under hela dagen. Man tänker knappt på annat!

Senaste dagarna har vi haft mycket besök. Kusin Maria var här igår med present till lillan och kusin Annicka var här idag med present :) kläder så klart ;) Hon kan inte bli annat än söt i alla kläder hon fått från all släkt och alla vänner.
Vi träffade även Nathalie och Andreas igår...  de kom över på middag med efterrätt och kollade hockeyfinalen mellan Sverige och Finland. Riktigt dålig sista period av Sverige tyvärr...
Kollade även sista minuterna på Bingolotto då Barbados spelade upp sin nya singel där som älskling gjort. "Jag klarar mig" heter den och den lät kanonbra i tvn! :)
Hade en jättebra kväll med N&A!Kommentarer
tilda

vilken söt body! Och söt tjej! Man ser att hon är lik dig i ansiktet verkligen :) Mysigt :) Du får mer än gärna rikta in dig helt på att skriva om dagarna med lillan, bara kul att läsa :)

2011-05-17 @ 18:46:58
URL: http://mamaja.blogg.se/
Camilla

Åh va fin hon var i bodyn, nästan så man kan tro tant Camilla köpt den till henne ;D jätte söt var hon!

2011-05-17 @ 19:57:32
URL: http://camillamnilsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0