Barnmässan 2011

Intresserade blivande föräldrar som vi är så var vi tvugna att besöka årets Barnmässa som hölls i Tingvallahallarna idag. Mässan fortsätter även under lördagen och söndagen för er som är intresserade :)

Utställare från bla. Libero, Apoteket, TryggHansa m.m var där och visade nyheter och bjöd lite på det ena och det andra. För 100:- per person i entré så fick vi tillbaka pengarna i gratisprover, blöjor, barnkläder osv. Totalt fick vi tre stora bagar fullproppade med en massa bra-att-ha-saker :) Dessutom passade vi även på att köpa en bärsele som vi hittade där till bra pris - 300:-. Hur bra som helst att ha nu under sommaren om vi är iväg på lite turer hit och dit och ska vandra runt på sight-seeing eller bara ta en snabbtur på stan!

Med oss hade vi Daniel och Paula, det var tack vara Paula som jag hittade alla gratis-grejer tror jag. Hon sa att hon hade som en inbyggd radar till sådana saker hehe. Så det tackar vi för! Med alla gratisgrejer som vi fick tillsammans så blev hela bagageutrymmet fullproppat och vi kunde glada och nöjda återvända till Grums igen 1.5 h senare.


Paula, Daniel och Thomas utanför Barnmässan på vägen hem.


Vår baby bag, väska från Libero, väska från Barnens hus och bärselen!


Några utav klädesplaggen som ingick i väskorna :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0