Nu kan man börja koppla av.

Nu kan man koppla av lite mer och bara se framåt känns det som.
Farfar är hemma från sjukhuset och han ser ut att bli bättre dag för dag. Läkarna hoppas på att hålet i tarmen läker inifrån och att han nu snart är helt återställd. Dock har han ont när han äter och maten kommer ner i magen, men det brukar tydligen vara så... Det är väl alla slangar som varit i honom som gjort så han fått skavsår. Jag och Thomas var iallafall bort till dem i eftermiddags och då hade han inte så stora problem att käka ett wienerbröd, så ja, framåt går det :) Lättad och glad och allt annat som man kan vara är jag just nu!

Efter att vi imorse varit på ett extra ultraljud så känner vi oss även lugnare på den fronten. Inte för att vi har haft behov av att oroa oss men efter att vi var till barnmorskan sist och hon sa att bebisen sjunkit lite ifrån kurvan (fast ändå inom gränsvärdena) så var man lite orolig att hon inte fick den näring som hon behövde. Men allt såg fint ut. Hon mätte huvud, kropp och lårben och allt låg inom alla värden. Det var inget som var för litet eller för stort. Vi fick även se hjärtat slå och kroppspulsådern röra på sig. Dessutom fick vi verkligen bekräftat att det var en tjej! :)
Från att vid första ultraljudet i v.17+3 ha vägt 163g vägde hon nu i vecka 32+0 2001g, alltså över två kilo. Och jag som var rädd att hon skulle bli liten, hon kanske blir en liten knubbis istället ;P Nu är det bara att blicka framåt och hoppas på att hon fortsätter växa normalt fram tills beräknat datum. Hon låg redan med huvudet nedåt också så det var riktigt positivt :)

*********************:********************************':****************************

Igår kväll hade vi över Paula och Daniel ifrån föräldragruppen. Thomas känner ju Daniel sedan tidigare och även Paula, dock har de väl inte umgåtts något senaste tio åren i princip. Ifrån början kände jag endast igen Paula ifrån Ica en gång där vi stötte på henne och pratade lite, och Daniel hade jag sett på Gruvön, men förutom detta var de ganska okända för mig.
Jättekul att man hittat några blivande föräldrar nu iaf som man kan umgås med och snacka bebisar med :) Vi hade det riktigt trevligt när de var över här och de stannade ända fram till 00.30, trots att Daniel skulle upp och jobba förmiddag idag ;P Får se om vi hinner bort och besöka dem en sväng på söndag förmiddag och se hur de har det. Men som sagt, riktigt kul att lära känna dem, skönt folk :)

Imorgon är det dags för hudvårspartaj. Sandra har bjudit mig och mor dit, och vi ska även hämta upp Inger på vägen. Spännande, aldrig varit på sådant faktiskt :) Senare bär det även vidare till Helene och Rio där Rio ska firas för sin födelsedag som han hade förra veckan. Dessutom blir det hockey emellanåt också. Med andra ord: Fullspäckad dag!


Kommentarer
Thomas

Älskar dig min baby black :)

2011-02-18 @ 21:51:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0