Mot ljusare tider.



Vår lilla gumma har sovit bättre de senaste dagarna. Hon har fortfarande lite fel dygnsrytm och är hellre vaken på nätterna än på dagarna men hon sover lite mer nu än vad hon gjorde då vi tog med henne till akuten. Nu vaknar hon tre gånger ungefär under en natt, det enda jobbiga är hennes gnyande innan hon inser att hon ska somna om. Det kan bli 30-60 minuters gnäll innan man får sluta ögonen igen.. men men, det blir nog bättre och bättre framöver :)
Idag är det tänkt att vi ska upp till BVC på ny tillväxtkontroll. Så som hon ätit på sistone så måste hon ha gått upp en hel del. Både jag och Thomas tycker faktiskt att hon blivit större sedan förra veckan :)

Annars då... jag har fått min efterlängtade klipp - och slingtid inbokad! Fredag klockan 10 smäller det, då ska jag bli mer blond igen och håret ska äntligen (för första gången sedan nyår) få en rejäl uppklippning. Jag lutar faktiskt åt att korta av det en bra bit, till axlarna ungefär. Vi får se om hon som klipper mig har några bra tips :)


Kommentarer
camilla

Åh vilken söt bild :D

2011-04-28 @ 11:06:07
URL: http://camillamnilsson.blogg.se/
camilla

Gud vilken söt bild :D

2011-04-28 @ 11:54:30
URL: http://camillamnilsson.blogg.se/
tilda

Vad lik hon var dig här! Så söt!

2011-04-30 @ 11:20:42
URL: http://mamaja.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0