Härlig vårdag hemma på Floran och Camilla på fikabesök!

Ja, idag kan man absolut inte klaga på vädret, speciellt inte när man fick sitta i lä i solväggen uppe hos mamma och pappa! Blev nog några timmar där sammanlagt, under tiden som man snackade med päronen och fixade mammas naglar. Sa till henne att hon nu skulle ha de snyggaste naglarna inne på Gruvöns bruk ;P Nu gäller det bara att hon tar av sig handskarna då och då så gubbarna får chansen att se dem ;P
Tog oss en promenad senare under eftermiddagen också innan alla molnen smög sig på. Vi hade tänkt dra till badhuset först men då ingen av oss var sugna på att stå inne i en träningslokal och träna när solen sken utomhus så drog vi på det till en annan dag. Att ta en promenad längs Trulsen var mycket mer uppskattat! =)

Camilla var här en sväng på fika för ett litet tag sedan, man kan säga att hon bjöd in sig själv ;) hehe.. men det var kanon trevligt! Kul att töla lite och snacka om gamla tider, och nya! Hon ska vara med på fotboll på söndag så det blir grejer det! =)

Åh, en rolig sak... jag har fått färg efter att ha suttit i solen idag! =)



Blåsippor/vitsippor som jag och mamma plockade på vår tur för typ två veckor sedan. Kan lova att det blivit himla mycket grönare i skogen under bara dessa få veckor! Härliga vår!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0