Surprise á la pepparkaka!

I fredags hade Nathalie och Andreas en liten surprise till oss. Först var vi ditbjudna på mat - Nathalie hade gjort lasagne - och till efterrätt fick vi vår överraskning: Vi skulle bygga varsitt pepparkakshus! De hade varit listiga och handlat med sig två paket när de hade varit på Maxi tidigare under dagen. Jag och Thomas som aldrig hade byggt pepparkakshus förut tyckte ju att det skulle bli både kul och spännande! Vi hade ju några "champions" vad gäller pepparkaksbyggnation att möta ;P


Proffs som de var så fick de fixa iordning vårt "klister".. Socker som hela tiden envisades med att stelna!



Byggnation och koncentration på hög nivå var vad som gällde. Dock gjorde vårt socker så huset såg mer Halloween-inspirerat ut där ett tag då det mörkbruna rann längs väggarna och överallt. Men så fort glasyren kom på så såg det genast snyggare ut!


Nathalie fotar hennes och Andreas mästerverk!


Framsidan på vårt lilla hus. Ganska gulligt och stabilt ändå måste jag säga för att vara första gången som vi byggde! Dock blev skorstenen lite missbildad men det är en senare fråga och hör inte hit ;P


Andreas och Nathalies till vänster och mitt och Thomas till höger. Lite utklassade kände vi oss ;)

Senare gav vi oss på att spela ett sällskapsspel. Kommer ej ihåg vad det hette men det ingick ett par störtcoola glasögon till spelet som Nathalie stolt presenterar här:


Tack för det trevliga pepparkaksbaket! Och tack för en trevlig kväll! Nu står huset på vår tv-bänk och gör sig riktigt juligt bredvid vår fina julgran!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0