Krille 19 år!

Nyss varit hemma hos Krille på lite tårta. Idag blev han nämligen gammal - hela 19 år! Tänk..det känns som det var en evighet sedan man själv var det, men egentligen är det inte längesedan alls.
Fick Helenes jättegoda marängtårta med hallon!! Mmm, så smaskigt! Tur att jag fick receptet av henne förra veckan så man kan pröva sig  på att göra några själv nu under sommaren! Thomas fyller ju snart år nu så kanske blir det en då, om jag inte komponerar ihop någon ny sort!

Det måste vara något speciellt med Berglundsläkten och månaden juni alltså. När Thomas pappa Harald levde så hade han sin födelsedag 10:e, Johnny och Sandras dotter blev detta år född samma datum, Krille fyller år idag (21:e), Helene fyller 25:e och Thomas 30:e.. Man kan nästan undra om det ligger någon plan bakom detta ;P Kanske ska man börja planera inför framtiden? ;D hehe


Tog världens sötaste kort förut på Thomas och hans mammas hund Rocky! Han är den snällaste schäfer som finns och är hur kelig som helst...tyvärr har han alltid haft problem med magen och han blir aldrig bättre så nu funderar Inger på att ta bort honom. Så himla synd på en så go hund! =(



Veckans träning:
Måndag: Styrketräning - bröst, ben och mage + fotboll 2 h
Tisdag: Styrketräning - rygg och triceps + promenad 2.5 km
Onsdag: Promenad 2 km
Torsdag: Styrketräning - biceps och mage
Fredag: Promenad 5 km
Lördag: Tränat mage
Söndag: Promenad 4 km + (förhoppningsvis lite fotboll senare)


Kommentarer
Tilda

Jo du kommer ihåg rätt om dinosaur-serien... jag kommer inte heller ihåg överdrivet mycket, men ägget i skogen kommer jag ihåg. Dock inte vad det var för nåt särskilt med det. Men där var det. =) Jättesöt schäfer, den såg verkligen snäll ut! Hur hittar du tid till att träna så mycket?!

2009-06-23 @ 06:40:07
URL: http://kusiinen.blogg.se/keffognurfen
Anonym

Har tränat mage (och rygg) i fem år... det hjälper inte enbart... enligt kirons sista förslag är ryggen inflammerad.. då måste man försöka häva eller dämpa inflammationerna... därför jag går på nån diet-liknande sak.. ser om det funkar..

2009-06-23 @ 17:35:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0