Michael Jackson död eller levande?


Som ni säkert märkt i alla tidningar så börjar det nu spekuleras i om Michael Jacksons död är på riktigt eller om den är fejkad. Själv tror jag då aldrig att han skulle göra något sådant som att fejka sin död. Han har ju alltid velat sina fans det bästa och att ljuga ihop en historia om att han skulle dö skulle verkligen skada hans rykte om man skulle komma på att han fortfarande var i livet.
Nu har det iaf kommit ut en video på nätet där Michael ligger i ambulanshelikoptern, inlindad i ett vitt skynke efter att läkarna bekräftat att han har avlidit. Och enligt denna video säger fansen att han fortfarande lever.. Såg en bättre video på expressens sida härom dagen men hittade den inte nu, så tänkte lägga upp ett klipp från Youtube istället.
Vad tror ni? De säger att han reser sig upp, att axlarna rör sig uppåt. Först tyckte jag också att det såg så ut men efter att ha granskat den fram och tillbaka tror jag nog att det bara är skuggan som får det att verka så genom att helikoptern svänger ganska kraftigt just i det ögonblicket. Så vad säger ni?






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0