Julafton i bilder.

Som jag berättat tidigare så jobbade Thomas förmiddag på julafton så det blev inget firande förrän senare under dagen. Det blev heller ingen tur till Inger som under de två förra åren då de redan hade käkat och öppnat alla paket innan vi var klara här hemma.
Blev en tur till Souidis för att lämna en liten julklapp till Krille och Nattis (Nattis hade förövrigt hunnit bort till macken innan vi var framme så det fick bli en snabb nödbromsning när vi såg henne stå där för att lämna över kuvertet till henne). Blev bjudna på lite glögg hos Helene och Rio innan vi drog bort till Floravägen.

Det blev först middag tillsammans med allihop, inkl farmor och farfar. (Var förresten första julen vi firade utan Prince nu och det kändes ganska vemodigt). Proppmätta och glada begav vi oss in i vardagsrummet där vi öppnade paketen.



Pappa blev glad och skrattade åt den personliga almanackan jag hade gjort åt honom och mamma.



Brorsan var glad över alla julklapparna, Thomas sitter belåtet med en salt pinne i munnen och farfar fokuserar sig på kameran!



Farmor blev så glad över tavlan på Prince så tårarna sprutade! Visst blev den bra? =)



Firandet på Floravägen avrundades med lite julfika innan vi drog oss hemöver igen!



Lite utav de julklapparna som vi fick med oss hem: Kaffekokare från farmor och farfar, dammsugare, lindorchoklad och en blomma från mamma och pappa, och en lampa från brorsan som vi önskat oss bra länge! =) Utöver detta fick vi även 500:- av farmor och farfar.



Detta var vad jag fick från älsklingen! En locktång, fotbad (Mmmmm) och ett jättefint halsband!





Och så här mycket snöade det dagen efter, annandagen ska vi inte ens tala om!

Allt som allt var det en lyckad jul iaf, även om jag helst hade sett att älsklingen varit ledig så man kunde haft lite mer julmys här hemma. Appropå julmys...jag måste ju baka en massa innan nyår!!


Kommentarer
natti

sv: haha sorry att ja är sjuk, men de e nog över strax ;) Känns bra att man inte är ensam med sina åsikter iallafall, men lite illa att de ska bli så stor grej bara för att en skriver fakta :S

2009-12-29 @ 20:46:02
URL: http://nnattiforpresident.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0