Tempelkväll med Camilla.

Igår bestämde vi oss för att dra ut och dansa loss lite. Bestämde att vi skulle till Tempel.
Kvällen började för egen del med att kolla hockeyn Färjestad - Brynäs här hemma innan jag styrde kosen vidare hem till Camilla där det var dags för vin. Vi båda hade en varsin flaska som blev uppslukad inom en dryg timma. Min bror hämtade upp oss strax efter elva och när klockan var cirka tolv kom vi in på Tempel (efter några riktigt långdragna minuter ute i kön i kylan där jag både frös och var akut pissnödig!)
Efter ett välkommet toabesök blev det dags för något varv inne på Tempel där Camilla visade mig runt. Hade nämligen inte besökt stället tidigare, men det såg ju i stort sett ut precis som gamla Arena (om än något större), så det fanns inte så stor risk för bortvirring ;P Sedan var det dans som gällde och det var skönt att shakea loss! Längesedan som jag dansade ur mig nu!

Tiden gick jäkligt fort och innan vi visste ordet utav så var vi på väg ut i kylan igen. Camilla ringde då sin pappa som fick bli vår nattchaufför! Medan vi väntade ute fördrev vi tiden lite med att töla med Blindenbacher och Vallin. Riktigt trevliga killar (dock ganska pinigt då jag inte insåg förrän efter 20 min att det var just Blinden...) men men, så kan det gå! Tänk att det ibland behövs ett litet leg för att övertyga mig! Jag som trodde att jag hade stenkoll...men icke.

Så nej, nästa gång får det bli ett snack med "den där snygga", Camilla! ;D
Tack för en härlig och skön kväll vännen!

Äntligen en värdig vinnare!





Hans blev den som rodde hem årets seger i Robinson. Jag kollade aldrig på avsnittet igår då det var hockey, utan spelade in det för att kunna  se i efterhand. Som tur var så var alla duktiga och sa inte ett ljud om segraren innan jag idag fick se avsnittet själv. Och jag måste säga att Hans var den värdiga vinnaren!
Robinson (tycker jag) handlar om att man ska kunna klara sig på en ö utan vardagens självklarheter. Man ska vara klurig, lyckas komma på knep till att få upp en eld, till att fånga in mat, till att söka och bygga upp skydd inför eventuella regnoväder eller värmeböljor. Man ska vara smart helt enkelt! Inte bara glida genom spelet som på ett bananskal och låta alla andra göra allt i lägret medan man själv ligger och latar sig dagarna i ända.
Om man sitter på en ö utan något som helst tidsfördriv, varför inte försöka göra något bra för att få tiden att gå lite iaf? Varför inte gå ut och upptäcka ön, se vad man kan hitta att äta, att bygga med eller vad som helst...


Hans är en sådan kille som har gjort så deltagarna på ön fick det så bekvämt som möjligt. Han började direkt att bygga och snickra och visste precis vad som krävdes och behövdes för att överleva. Sådana som Jimmy och Anders (som själva kallar sig självklara vinnare) tycker jag är de mest ovärdiga. Att pakta sig igenom ett program är ju ingen match... och det är faktiskt inte vad Robinson handlar om. Som tur var fanns det några goa gubbar som förstod det, som förstod vad själva programmet verkligen handlar om. Sådana som Mats, Mikko, Johan och Hans går ifrån programmet som publikfavoriter, just för att de inte höll på med en massa skit. De ville se en vinnare som förtjänade att få titeln "årets robinson", och slutet blev ju faktiskt som alla de flesta önskade. Tråkigt för Jimmy att han stupade på sin egna pakt, själv tyckte jag att det var helt underbart att se!
Visst, många säger att Hans inte var värdig, för han var utröstad och fick komma tillbaka... men so what? Han levde ju för det fortfarande kvar på en ö och hade det lika kämpigt psykiskt och fysiskt som de kvarvarande deltagarna. Och det är ju egentligen det allt handlar om.

Anders vet jag inte vad det hände med.. Han var skön till en början men ju mer programmet fortskred blev han bara mer och mer en "pain in the as". Gillade inte alls vad jag såg utav han emot slutet.


Hade jag fått välja hade jag velat se Mats som vinnare, men utav de fyra som kämpade om finalplatserna var Hans den som lugnt var mest värdig och han gav Robinson Karibien ett bra slut!

Ett kilo!

Det har jag gått ned under denna månad. Året har börjat bra! ;D

Något roligt.

Jag är sugen på att göra något ROLIGT!
Ligger här i sängen, nyvaken och nyss slängt i sig en smörgås och väntar på att kroppen ska bli redo för gymmet. Men ändå känner jag mig så fruktansvärt sugen på något annat. En shoppingtur, en makeover, utgång! You name it! Kanske ska rota igenom garderoben senare och kolla vad man har i klädväg och vad man kan bli riktigt snygg i!
Har faktiskt haft det ganska lugnt på sistone vad gäller allt. Sedan nyår har det inte blivit någon dricka (vilket är bra för träningen iofs) men det är icke bra för mitt sinne! Så jag känner att det får bli dags snart igen! Kanske till helgen!? Hemskt sugen på något roligt är jag iaf!
Tänk om man hade obegränsat med pengar, då skulle jag genast vara på väg till stan nu för att shoppa loss, det är en sak som är säker!
Istället får man försöka piggna till och hoppa i träningskläderna och masa sig ut i kylan.... but I like!

Träningen är igång för fullt!

Jo, jag lovade ju mig själv förra veckan att börja träna som tusan för att på något vis komma ikapp det jag missat under jul och nyår och veckorna efter det. Och jag var faktiskt riktigt ihärdig! Till och med på lördag gick jag upp tidigt för att hinna träna innan matlagningen och hockeyn! Och inte blev jag sämre denna vecka inte då jag öppnade med ett tufft pass med både styrka och kondition! Plus att jag om cirka två timmar ska gå ut och promenera lite med Camilla och röra mig ytterligare! Jag känner mig så stolt över mig själv! ;D

Förra veckans träning:

Måndag: Styrketränat triceps och rygg + cyklat 30 min
Tisdag: Styrketränat mage och ben + cyklat 20 min
Onsdag: Styrketränat bröst och axlar + crosstrainer 20 min
Torsdag: Styrketränat biceps och rumpa
Lördag: Styrketränat mage och triceps + cyklat 35 min

Visst är jag duktig! =) Som ni märker har jag kommit igång mer och mer med konditionen också! Underbart!


Förresten, jag var ute på Tradera igår och la bud på lite nail art grejer! Leder dem än så länge iaf så hoppas på att de blir mina! Rotade igenom garderoben förut för jag visste att jag hade några gamla nail stickers någonstans, och ja, jag hittade dem!




Trevlig dag.

Vi var bjudna till Ronnie och Charlotta på fika idag under förmiddagen. Första gången man kom dit för att kolla in deras lya! Mysigt hade de och en go liten Adam fanns där också som sprang runt och pratade och skulle visa alla fina saker som han hade. Härlig liten kille det där!
Fikat satt som smäck och jag blev mätt som tusan! Sockerkaka med grädde och jordgubbssylt till. Grabbarna satt sedan kvar i köket och tölade om allt mellan himmel och jord - som hade med sport att göra vill säga. Jag och Charlotta drog istället iväg till hennes lilla hobbyrum där jag fick mig en visning utav alla hennes nail arts som hon hade, och det var inte lite grejer får jag säga! Stickers, pärlor, lack...you name it. Hade skickat efter en massa via eBay och gissa om hon gjorde mig aningen sugen på att beställa hem lite grejer nu då! Det får nog bli en liten titt sedan, om inte Thomas tycker att vi har något vettigare för oss att göra ;D

Har nu nyss kommit hem ifrån innebandymatch i Kil, mot Sunnanå med u-laget. Trodde det skulle bli storstryk men killarna gjorde det jättebra, på två kedjor också som vanligt! 2-1 underläge efter första, 4-1 efter andra och matchen slutade sedan med 6-5. Det var ingen dålig upphämtning där inte! Men tyvärr räckte det inte hela vägen fram. Vore himla skönt om de kunde komma med liknande lag nästa match (fast några fler spelare hade inte varit fel att ha med). Kanske skulle man satsa mer på u-laget i Grums istället för a-laget? Det går ju faktiskt riktigt bra för dem just nu. Hade ju varit skönt om de kunde hålla sig kvar i femman.

Ny design!

Satt och dolade i timmar förut för att försöka fixa till bloggen lite. Det blev inget utöver det vanliga men lite coolare blev den. Jag är inte direkt hajj på detta med bloggdesign över huvud taget, men det var roligt att försöka lite iaf. Nu har jag lärt mig något nytt!
Vad tycks?

Min mamma.

Det är allt bra tur att jag har min mamma! Tänk att någon kan finnas där så mycket för en hela tiden och töla i timmar om det är så. Att hon sedan följer med mig och tränar är ytterligare ett stort plus! =)
På träningen idag har vi tölat om den kommande resan och båda två ser fram emot den så himla mycket. Eftersom vi har två gubbar som inte är lika pratglada när det kommer till detta ämne så är det tur att vi har varandra som vi kan snacka ur oss allt med. Vi planerar liksom redan vad för kläder vi ska ha med oss och vad vi ska göra där nere under dagarna. Skulle inte förvåna mig alls om vi körde ett shoppingryck innan resdagen är kommen!
Vi kommer som sagt få skitkul! Det blir ju absolut inte värre heller när gubbarna anpassar sig efter vad vi tycker! ;D

Sju år sedan sist.

Ja, det är verkligen så mycket som sju år sedan som jag senast var inne på Jättestenskolan! Insåg det idag då jag var där för första gången sedan man gick ur nian... det var tider det!
Blev utringd på jobb där, någon som var sjuk, och kände genast nostalgin komma rakt emot mig. Lite annorlunda hade det blivit men annars var mycket sig likt. Dock kände jag mig bra bortkommen då jag läste städinstruktionerna och det stod: Sal A40, D15 och så vidare.. Jag kommer verkligen inte alls ihåg vilken sal som var vilken, men med lite hjälp från de andra städerskorna som var där så lyckades jag allt hamna rätt till slut ;P
Gisses vilken sliten skola egentligen alltså... det är inte mycket som är fräscht där inte. Allting såg ju likadant ut sedan jag själv gick där, förutom att de där fula orange, blå och gröna skåpen man hade (som förövrigt alltid blev insparkade) hade blivit utbytta mot några snyggare i trä. Annars var det same old, same old.
En sak vet jag iallafall - jag längtar verkligen inte tillbaka till skolbänken!

Jobb, Avatar och mys med älskling.

Då var äntligen sista jobbdagen över för denna vecka. Måste säga att det är ganska motigt att jobba helg, men jag måste ta alla tillfällen jag kan... Dock känns det knappt värt det då man bara har 38:- i OB =/ Jag tar det mest bara för att jag ska kunna fortsätta vara skriven inom ISS. Så länge jag jobbar helg har jag mer chans till utringningar på vardagarna, och det vill man ju ha! =)

Blev bort till badhuset så fort jag kom hem i princip. Thomas hade innebandymatch och den var toppen! De lyckades vinna, och det med 9-4. En strålande insats av hela laget, och min babe var strålande i BP + att han nätade i mål!
Hem och lagade iordning mat sedan, kyckling- och risgratäng och efter det blev det att titta på Avatar. Själv tyckte jag att den var ganska seg i början, men det kan ju ha att göra med att jag var trött som as och blundade till lite då och då.. Men efter ett tag insåg jag att filmen faktiskt kunde vara riktigt sevärd och gick upp och hämtade mig en cider och tog fram kex m. mjukost som vi kunde gnaga på (bara för att jag skulle bli pigg liksom)... Och ja, filmen var riktigt sevärd! Ju mer man kom in i den, desto bättre blev den. Seg i början som sagt, men när man kommit förbi det var den kanon!




Totalt sett har jag haft en jättemysig dag med min älskling. Trots att jag jobbat och han har spelat match så har allt ändå känts så ...ja....perfekt! =) Vi tog igen de timmarna genom att ligga och hålla om varandra och mysa framför filmen istället och det blev så bra som det bara kan bli!
Du betyder allt för mig min goa fästman! ;D

Imorgon SKA jag ta mig till gymmet och träna skiten ur mig själv! Nu har jag varit lat sedan jul och det är verkligen dags att köra igång nu om jag ska lyckas hålla mig fit lagom till resan som blir av 23:e mars. Jag har ju som jag sagt tidigare haft mina anledningar till att jag inte kunnat träna innan, men om jag inte går nu så kommer jag säkert bli sådär bekväm snart så jag struntar i det även om jag är frisk och har möjlighet att gå dit.
SÅ neeee... pumpa muskler imorn och bränna fett på cykel! =)

Två super duper grejer!

Matchen i Löfbergs Lila Arena igår var en riktig jäkla höjdare!
Man kan inte vara missnöjd med besöket där inte! Dick Axelsson och Lubos Bartecko blev båda presenterade i lineupen och det var inte för intet visade det sig... Båda presterade direkt och bjöd på ett varsitt snyggt mål! Hela arenan kokade och även jag! Foppa fanns inte med på isen, men då jag aldrig varit ett superfan av honom grät jag ej.
Matchen innehöll allt en match ska innehålla: trevligt sällskap på läktaren, nyförvärv som var värda jublet, tempo, slagsmål, straff och en massa annat. Det var verkligen den bästa matchen jag varit inne på, och så som det ser ut nu så ser jag en framtid där Färjestad faktiskt kan ta SM-guld i år också! Nöjd och belåten begav man sig sedan hemåt där man inte kunde fira vinsten något vidare då det var jobb i åtta timmar imorse som gällde.

Den andra braiga super duper nyheten är att vi har skaffat oss ny bil - en kombi! Saab 9-5. En 07:a. Röd. Jag som aldrig kört en kombi innan får väl börja övningsköra på nytt igen så man inte missbedömmer storlek på bil ;P. Och för er som sitter och funderar en massa hemma - nej, jag är inte gravid! =D
Thomas var iväg och hämtade bilen under tiden som jag jobbade idag. Han visste ju inte att han SKULLE ha den när han åkte dit, men som jag anade så tyckte han att den var så klockren så det var bara att köpa! Riktigt fin är den! Dock har jag bara sett den i mörkret än så länge så det ska bli spännande när jag kommer hem från jobbet imorgon och se hur den ser ut i dagsljus!
Gissa om mamma, pappa och bror blev chockade när vi svängde in på deras infart förut. Vi hade nämligen inte berättat för dem att vi hade planerat bilbyte just nu. Tihi!

Så idag har det varit en fin dag, trots att jag fick slita på jobbet i åtta timmar. Men det tar inte bort den övriga glädjen! ;D

Usch...äckelpäckel.

Vaknade utav en hemsk dröm inatt. Den var inte spookie på något vis eller hjärtskärande, men för mig så var den ack så hemsk!
Drömde att jag var borta någonstans och ville hem. Började prata med en kille som sa att han kunde köra mig hem. Visst, det är ju skitbra tänkte jag och gick fram mot hans bil. Då kommer vi till det äckelpäckliga! På motorhuven låg ett stort skynke och under den rörde det sig, massor! Efter några sekunder upptäckte jag en massa små ormar som bara vällde ut under detta skynke!
- Aldrig i helvete i mitt liv att jag åker med dig! skrek jag och sprang så himla långt bort från de där som jag kunde.
Då närmade sig denna idioten mig och  började kasta massa miniormar på mig som han hade i byxfickorna...
Vaknade upp med en stor klump i magen och vågade knappt sova om något mer. Det enda jag kunde se framför mig var det där skynket som rörde på sig!!! =(



SEDAN SKA MODO FÅ SPÖ!!!!!!

Min babe vill ha ny bil.

Han har kollat runt på nätet hela veckan nu älsklingen.. Han är bra sugen på en kombi - en Saab eller Audi. Förmodligen står det och väger mellan en Saab 9-3 eller 9-5. Själv tycker jag att 9-3:orna är allra läckrast med de snygga bakljusen! Men det skiljer lite i pris till nackdel för 9-3:an tyvärr. Men vi får väl se vad han kommer fram till. Självklart får ju jag vara med och välja lite, men jag säger att han får bestämma själv. Han ska ta den han tycker, sedan är det bara ett stort plus om jag tycker bilen är lysande! ;D

Var till stan och klippte mig igår. Blev nöjd, men det syns inte så stor skillnad. Det blev lite mer uppklippt så jag kan få till frisyren bättre och så blev luggen äntligen klippt ordentligt. Skönt att känna sig fräsch!
Blev en shoppingtur efteråt med Cherie. Det var tur att jag inte hade fört över så mycket pengar till mitt kort, annars hade det säkert blivit några fler hundralappar som hade rökt, och det har inte min ekonomi råd till. Men två saker kom jag hem med faktiskt! En partyklänning från Gina Tricot i nåt rosa/korall som var på rea - 49:- ! Helt värt priset! Sedan även en klänning till från H&M som även den gick i rosa, ljusrosa, av en något tightare modell. Me like! Kände mig som en liten barbiedoll när jag stod där i provrummet, och det kan vara kul ibland. Annars brukar mina ögon falla på saker som är mörka eller stickade. Nu blev det inte något av det!

Ser fram emot morgondagen! Jag är ledig, och ska under dagen åka in till stan och besiktiga bilen. Babe följer med. Detta är väl inget att se fram emot, men det som komma skall är det. Ska ju nämligen in på hockeyn med Camilla! Åker härifrån med älskling och några av hans vänner och så möts jag och Camilla där inne! Ska bli så jäkla kul!! Ser fram emot morgondagen!
Just jävlar, kanske bäst att skriva ut biljetterna så jag inte glömmer dem imorgon, hade ju varit tråkigt värre!

Många saker att se fram emot.

Trots att jag inte känner mig kry än så har jag bestämt mig för att gå emot vad min egna kropp säger och bara ignorera smärtan som sitter i min mun. Jag ska se framåt nu och ge tusan i värken, se fram emot vad som komma skall!
René ringde mig förut och berättade att det var dags för jobb igen! Gissa om jag blev glad eftersom jag förra veckan förlorade 13 timmar när jag var hemma och var sjuk! Hade ju inte räknat alls med att få något på Gruvön denna vecka (förutom helgen som varit tingad sedan länge). Så imorgon blir det sju arbetstimmar! Sedan är det dags att skynda sig hem och dra kosen mot stan där jag ska klippa mig! Har varit enormt sugen på det på sistone så bestämde att nu var det dags! Ska hinna med en liten träff med Cherie också om hon har tid, innan jag drar mig tillbaka hem mot Grums igen!

Förresten #1, vi fick igång Thomas bil idag! Det var antagligen en ispropp som hade hindrat den ifrån att starta. Så efter ett dygn i varmgarage och med lite bogsering så gick den igång! Nu är det motorvärmare som gäller under kvällen så den inte dör för oss igen!

En annan rolig nyhet är att jag och Camilla bestämde oss för, att istället för att sitta hemma och kolla på Färjestad - Modo matchen som vi hade bestämt, så varför inte dra in till LLA och se på den live? Dick Axelsson ska ju vara spelklar då, liksom Lubos (......) nånting och Markus Johansson! Så det ska bli hur spännande som helst att se hur de sätter ihop kedjorna och hur laget kommer prestera med lite ny glöd i truppen! Lee Goren är redan på väg bort ifrån FBK efter alla skandaler som han ställt till med. Ingen stor förlust tycker jag då han inte visat varken hjärta eller vilja under den senaste månaden. Så som sagt... det ska bli huuur spännande som helst! En riktigt bra idé Camilla kom på där alltså!

Och förresten #2, det blir ingen The Studio nästa vecka! =( Helene hade hört med sina arbetskamrater och de skulle inte följa med. Så då hade vi inte blivit så många... sedan kände vi väl båda att ekonomin kunde varit bättre just nu för att kunna göra en sådan sak... Jag har liksom inte fått så stora löner på sistone och framöver kommer det nog inte bli något vidare mer heller, så det gäller att hålla hårt i de pengarna man har!

Men som sagt, trots min onda tand så ser jag fram emot många saker denna vecka!
(var till tandläkaren förut idag igen så han fick ta sig en titt....fick ingen penicillin som jag hade velat. Han tyckte att det skulle vara riktigt, riktigt allvarligt om jag skulle få det.. men hur allvarligt ska det vara då liksom? Jag har svinont och har haft i över en vecka nu.. Men jaja, kan inte göra så mkt åt det. Han sa att visdomstanden kan vara dum och att jag kan ha ont fram och tillbaka närmsta året nu. Finns inget att göra. Jag får helt enkelt stå ut. Har jag lite tur då så kanske detta bidrar som en liten bantningskur för min del ;P)

Liten i maten idag.

Insåg precis nu att jag inte käkat mycket alls under dagen som varit. Kom att tänka på det nu när magen började skrika stort efter mat!
Imorse slängde jag i mig en grov smörgås innan jag åkte till tandläkaren. Efter besöket där fick jag inte käka på två timmar, så gick och la mig i sängen och sov så jag slapp vara vaken när bedövningen skulle släppa. (Fick akuttid klockan 10.20. De skar bort tandkött som låg över tanden igen, samma som sist, och fick därför bedövning. Blödde som tusan och fick ligga och vila ett tag med en liten kompress. Värken kom direkt bedövningen släppte och sedan har den kommit och gått under dagen. Har därför mest levt på Voltaren under dagen för att över huvud taget kunna öppna munnen. Mat har därför inte varit prio ett för mig idag).
När jag vaknade upp igen och det hade gått nästan tre timmar så tog jag mig två grova smörgåsar till, och senare på dagen blev det en liten, liten måltid bestående av små filébitar och lite potatis. Det var klockan sex. Nu skrek som sagt magen och jag insåg att jag inte hade tagit någon kvällsmat. Så det fick bli en sen sådan nu... ytterligare några smörgåsar till. Annars har jag mest druckit en himla massa honungste, min hals har varit som ett slippapper!
Nu blir det snart sängen... sitter och kollar på Wolf, en gammal film som jag såg flera gånger när jag var liten, i väntan på att John Blund ska komma. Just nu känns det dock inte som han ens är halvvägs hit.

Sjuk + tandvärk = ingen hit.

Har inte varit alls mig själv sedan förra torsdagen, ja på nyår med andra ord. (Inte för att jag vet om jag var riktigt mig själv då heller men ;P) Har haft feber, ont i halsen och varit allmänt slö och hängig i kroppen. Inte alls kul. Och nu när jag trodde att allt började försvinna så får jag tandvärk istället. Min dumma visdomstand växer och trycker bort tandköttet så mycket så det gör ont. Vet inte om det är något som ger med sig efter några dagar eller om det blir samma som med den förra tanden - att jag får ta bort tandköttet som ligger ovanpå. Känns det så här imorgon som det gör nu så ringer jag och kollar om de har någon tid som jag kan komma på. Efteråt, när bedövningen släpper, gör det ont nåt så inni....men jag får vara beredd på att stå ut med det. Bättre att ha ont ett litet tag och att det läker än att gå runt så här och knappt orka käka nåt...
Känner mig helt oduglig här hemma också när jag inte orkat gjort något vettigt när jag inte varit mig själv. Jag får väl kompensera detta när jag blir på topp igen! Och då ska det bli träning till förbannelse också! Detta året ska jag satsa lite mer på konditionen än på styrkan tror jag...ska se om jag kan mixa ihop dem båda på ett bra vis!


Jag ser fram emot en helg med sköna sovmornar! Ska bli så skönt att få ligga kvar under täcket när man vet om att det är så kallt utanför fönstret och bara njuta! Finns nog inget bättre tror jag!

24/3 2010

Då smäller det! Då blir den efterlängtade resan av!
Jag snackade lite med pappa förut och fick honom att följa med mig, Thomas och mamma till Gran Canaria i mars! Han hade varit lite tveksam tidigare, men jag tror faktiskt lite utav det kan ha varit ett spel...bara för att jävlas lite och dra ut på det lite extra ;P Så nu har jag något att se fram emot under vinterns sista månader! =)



Denna strand kommer jag hoppa runt på! Mmmm..! Förresten... har nog aldrig skrivit detta på min blogg men jag finns faktiskt med på Vings hemsida på en bild där. Nu kunde jag inte kopiera just den bilden och lägga in här då den sammanföll i ett bildspel, men om man går in på Ving och söker på Acali så kommer man fram till hotellet som är på bilden här. Bläddrar man runt bilderna så ser man en bild utav trädgården där det finns lite folk. Där finns bland annat jag! Jag ligger på sidan på en solstol och vid terassen står mamma och snackar med någon tant. Det ni! Modell kan tydligen alla bli..eller iaf någon sorts statist utav något slag ;P

Sjuker och klantig. =(

Nu har man då lyckats efter en hel höst och halva vintern - att bli sjuk! Man kan faktiskt säga att det var bland det första som hände på det nya året.. halsont kom under kvällen den 1:a och sedan har mina mornar och kvällar präglats utav feber. Jäkligt tråkigt då man hade jobb uppbokat under typ hela veckan på kommun plus att jag vet att det kanske tryter på Gruvön också...men men, jag kan tyvärr inte göra något åt det.
Imorse trotsade jag dock febern och drog och jobbade ilag med mamma på Gruvön 5.5 h. Hade det varit så att jag hade gått runt och städat själv så hade jag troligen stannat hemma, men när jag visste att jag och mamma skulle hjälpas åt så peppade det mig lite till att åka bort,  visste ju att hon kunde hjälpa mig om det hade blivit för jobbigt.

Trött och sjuk och seg som jag var imorse så gjorde jag en stor tabbe! För det första hade handbromsen frusit och för det andra satt isen så hårt på rutan så jag knappt kunde rubba det med den kassa skrapan som fanns i bilen - det gjorde mig arg! Irriterad och frustrerad fick jag efter några minuters kämpande med handbromsen gå upp och be Thomas hjälpa mig (andra gången på två veckor nu som jag väcker han när han är ledig). Han fick loss handbromsen och jag kunde åk bort till jobbet. Den stora tabben kommer vi utsökt in på nu...
När jag gick upp och hämtade Thomas för att få hjälp så låste jag dörren när vi gick bort till bilen... och när Thomas gick tillbaka och skulle in hade inte han någon nyckel på sig, och jag hade redan åkt iväg.. Han var utlåst! Vad fick han göra då? Jo, springa ned till Gruvön kl sex på morgonen för att leta upp mig och få nyckeln hem. Gissa om jag fick dåligt samvete när jag kom på vilken tabbe jag gjort! Trodde Thomas skulle vara skitsur på mig men han sa att det var lugnt, tack gode gud! För att säga förlåt köpte jag rosor till honom när jag var på väg hem. Egentligen hade jag velat gottgöra honom och fixa mat och grejer, men istället har det blivit tvärtom.
Jag har varit så jäkla kass och seg idag och inte orkat lyfta ett finger sedan jag kom hem. Det är allt bra tur att jag har min älskling som tar hand om mig, fast jag är en stor klant ibland!

Imorgon jobbar han eftermiddag...tråkigt! Vet ju inte om jag vill åka till mamma o pappa när jag är dålig och smitta dem, men vad fasen ska man göra ensam en hel dag då man är så seg som jag är just nu? Jag behöver underhållning! Men ingen kan ju komma hit nu!

Nyårslöften!

* Jag ska fortsätta träna ungefär så som jag gjorde förra året. Inte ska det bli mindre iaf, det är en sak som är säker!
* Äta mindre godis och snacks. Får väl köra på morötter framför tv:n på lördagar istället ;P Och ett absolut måste är att dra ned på pizza och liknande (inte för att det har varit så överdrivet mycket tidigare, men ändå). Klarade förresten av att inte käka pizza under hela december, så jag kan hålla det jag lovar om jag bara anstränger mig! =)
* Ska även försöka se allt på ett lite mer positivt vis och vara en glad flicka!

Infirandet utav år 2010!

Vi hade ett ganska så soft nyårsfirande här igår kväll tillsammans med Helene, Rio, Ronnie och Charlotta. De kom strax efter sex och det blev töl i soffan och spelade sällskapsspel. Alla hade tydligen tänkt samma sak som oss..att snacks kan vara gott...så alla hade med två påsar var. Gissa om det blev mycket att välja på!
Klockan tolv firades såklart tolvslaget med champagne! Det blev en hel del blandning utav dricka under denna kväll kan jag lova, men mådde inget sämre imorse för det! :D Jag brukar inte ha tendensen att bli bakfull, tack gode gud!


Helene, Charlotta och jag skålar in det nya året!


Rio och Ronnie likaså!


De dragna grabbarna - Thomas, Rio och Ronnie!


Älsklingen och jag, finns ingen finare!


År 2009 har bestått av:


Januari:
*Fick byta upp mig från min gamla Saab till mamma och pappas gamla Ford Mondeo.
*26:e avlivades Prince, 13 år gammal. Den lilla sötingen är saknad!
Februari:
* Mamma fyllde 59
* In till LLA på en kanon hockeymatch tillsammans med Helene och Rio
Mars:
* Älsklingen drog på sig ryggskott och var hemma och sjukskriven en hel vecka
April:
*Premiärgrillning på balkongen
*Färjestad tog SM-guld. Åkte in och firade dem på torget.
* Min födelsedag, så släkten kom hit på kalas. Någon dag senare blev det fest med vännerna.
* Bättrade på min tattoo och fyllde i färg.
Maj:
*Började dra ihop gäng och spela fotboll på Karlberg. Skoj som tusan, så fortsatte med detta hela sommaren lång.
* Thomas blev klar med en låt som han gjort till mig, och den spelades på Värmlandstoppen!
* 30:e var det dags för ett års förlovning. Detta firades med dricka!
Juni:
*1:a kom första doppet för i år
* 11:e var vi till Krille och Nattis och firade dem på studenten.
* Midsommaraftonen firades i sommarstugan där det spöregnade hela dagen lång. Avslutades med dricka och spel hemma hos mamma och pappa.
* 30:e fyllde Thomas 29
* Michael Jackson död
Juli:
*Utekväll i Karlstad med Simon och Rebecka! Varmt nåt så in i norden!
* Thomas körde karaokekväll med Hoffe och gänget
* Dagen efter åkte vi till kusten över en dag - hade tur med vädret.
* Började spela fotboll i Värmskog, back blev min position.. även mittfält från gång till gång.
Augusti:
* Hade en helt underbar heldag på sjön med solning, bad, fiske, fika... you name it. Hade många sådana trevliga stunder under sommaren, då solen ville visa sig, vilket kanske inte var så jättevanligt.
* Åkte och hälsade på Mikael i Göteborg och stannade där över en helg. Mycket trevligt hade vi.
September:
*Pappa fyllde 56
* Thomas var trubadur hemma hos Veronika där vi bjöds på middag och kvällsmys.
Oktober:
* Fångade in Plutten på industriområdet där någon bara hade släppt ut han och sket i han. Det tog flera timmar, men vi fick allt fast honom till slut, gäller att vara envis!
* Började göra om i lägenheten och tapetserade vardagsrummet och hallen. Vi blev kanonnöjda över resultatet.
* Började arbeta på ISS och började även med mitt första helgjobb.
* Ljusparty hos Helene!
November:
* Julshow på BMB. Thomas träffade Pontare och diskuterade framtida låtar. Jag fick mig även ett litet besök jag med. Showen var kanon iaf och riktigt lyckad!
* 30:e 1½ års förlovning
December:
* Fick vår nya soffa!
* En del utekvällar har det blivit
* Jul och nyår spenderades så som de ska göra, med vänner och med familj.

I stort har hela året varit lyckat! Nu ser jag fram emot nästa och alla överraskningar som komma skall! =)
RSS 2.0