Att göra i veckan

Tisdag: Jobba, förhoppningsvis hämta den nya soffan i Karlstad, träna och kolla hockey
Onsdag: Träna med mamsen, julhandla i stan med Cherie
Torsdag: Badhuset med Camilla - simma och bubbla, kolla hockey
Fredag: Träna, kolla Idol, fredagsmysa
Helgen: Jobba både lördag och söndag morgon, annars ganska öppen för förslag!


Förhoppningsvis blir det mer jobb också, men detta är det som jag vet än så länge iaf.
Annars ser veckan ganska så bra ut faktiskt måste jag säga.

En helt underbar kväll.

En mycket händelserik kväll har nu passerat, och den har varit kanon hela vägen igenom!

För det första hann vi in till Karlstad i tid så jag hann köpa födelsedagspresent till brorsan som fyller år på söndag! Stort plus! Sedan slängde jag även ned ett par trosor i påsen på samma gång, ännu ett plus!
Anledningen till att jag knatade runt i affärer var för att Thomas hade en fikastund med Roger Pontare. Då jag visste att det mest skulle bli musiksnack så valde jag att knata runt på stan och göra lite "tjejgöra" istället för att störa dem. Blev till slut ändå att jag kom bort till dem då Thomas ringde dit mig. Dock stannade jag bara en mindre stund innan det var dags för oss att dra vidare och käka på Mongolian! Satt i hans turnébuss en stund, han bjöd på kakor och vi pratade lite grann. Måste säga att bussen var den skönaste jag varit i iaf! Lyxigt värre! Tänk att kunna ha en buss som på insidan ser ut som ett helt vanligt rum med mjuka pläder, levande ljus och mysstämning överallt! En helt egen stor säng hade han där bak också så han slapp sova över på hotell under hela den långa tid som han ska vara i Karlstad i för att uppträda på Julgalan. Tror de kör fredagar och lördagar ända fram till jul.

Som sagt, en tur till Mongolian innan det blev dags för Blue Moon igen då! Roger fixade in oss så det enda som kostade var drinkarna i baren. Dock medförde detta att vi inte fick någon specifik sittplats då vi inte bokat bord och middag, men det var nästan bättre att stå tycker jag. Då kunde man se allt som hände. Hoffe och Veronika var där så vi hängde med dem mest hela tiden. Så jäkla sköna ;D
Det var en jäkligt bra gala med artiserna Hanna Hedlund, Di Leva, Pontare, Ola, Jennifer Brown och Sibel. Vilken känsla det blir när man hör låtarna live och ser deras framträdanden mot vad det är att lyssna på dem på radion! Måste säga att Pontares låtar var mäktiga som tusan (har alltid varit lite svag för honom) och Di Leva som jag annars inte brukar tycka om var riktigt bra live.
Det bästa var trots allt Michael Jackson medleyt som de alla artisterna framförde. Fan va grymt! Och jag som älskar/älskade MJ!

Nej, som sagt en grym kväll. Har inte haft så här kul på länge! Tack älskling för att du fixade iordning det här! Kommer aldrig glömmas! =)



Älskling och Hoffe!


Jag och Veronica!


Haha, pajas ;P


En av de få bilderna som blev skapliga mot scenen.. Kameran är inge bra i sånt ljus ;(


Pontare. Har även bilder på mig och Thomas tillsammans med honom inifrån hans turnébuss, men med respekt för hans privatliv (då han kallade bussen för sitt andra hem) väljer jag att inte lägga ut dem. De som känner mig får kolla här hemma på datorn istället om de är nyfikna ;D

Very Important Person.

Det är jag och babe ikväll! Blir premiären av Julgalan på Blue Moon. Har hört att det ska vara slutsålt! ;D

Kladdkakerecept!

Eftersom Hanna var så otroligt sugen på choklad sa jag åt henne att baka en kladdkaka - den brukar dämpa alla chokladbegär! Dock hade hon inget recept så tänkte här dela med mig utav det jag använder. Ta gärna del utav det allihop, jag är förälskad i den iaf! Dessutom går den otroligt snabbt att göra!

100 g margarin
2 ägg
3 dl socker
1½ dl vetemjöl
4 msk kakao
1 krm salt

1. Smält margarinet i en kastrull och låt det svalna.
2. Lägg ägg, socker, mjöl, kakao och salt i en skål och slå det avsvalnade margarinet över. Rör snabbt ihop till en smet.
3. Häll smeten i en smord och ströad form med löstagbar kant. Grädda kakan i mitten av ugnen i 35 minuter. Garnera ev. kakan med lite florsocker eller bjud vispad grädde till. Kakan är mkt hållbar och går att frysa!

UGN: 150 grader.

Julstämning på G.

Idag har jag varit duktig!
Jag har nämligen strukit och bytt ut alla gardiner här hemma! Kom på att jag inte hinner med att pynta allt på fredag som det var tänkt eftersom vi ska iväg på Julgalan i Karlstad på kvällen, och under dagen kanske jag jobbar... det vet man aldrig. Så jag kom på att jag kunde byta ut alla gardiner idag istället så det blev gjort. Det tar ju trots allt ganska lång tid att byta i alla fönster. Julstämningen är därför ett snäpp starkare denna kväll än tidigare kvällar!
Nu är det bara alla mysiga adventsljusstakar som ska upp, och sedan ska det köpas massor av julstjärnor! Finns inget som ger bättre stämning under julen än just julstjärnorna!

Imorgon var det egentligen tänkt att jag skulle hem till Charlotta och hälsa på. Prata ikapp sedan sist och leka runt lite med Adam! Men nu ringde hon upp och sa att de hade blivit förkylda under dagen. Hostade en del och hade ont i halsen. Vi valde därför att skjuta på besöket och ta det till veckan eller något istället då de förmodligen är på bättringsvägen. Ingen idé att riskera något då man aldrig vet säkert i dessa tider vad det är de smittats av. Tråkigt att inte få komma hem till dem, men vi har ju resten utav livet på oss.

Istället får det nog bli lite städning här hemma. Ska kolla om det finns någon ledig tvättid så man blir av med lite smuts. Sedan ska jag även försöka bära ut lite hyllor och tavlor till förrådet som blivit över sedan vi tapetserade om. Senare ska jag även handla och ta med mig mamma till badhuset på ett träningspass!

Yes, så ser läget ut!

Värva nytt folk nu för tusan Färjestad!

Plattmatch åter igen. Fattar inte vad det är som händer med de Svenska Mästarna.
Innan de vann förra matchen emot Djurgården så hade de tre raka förluster och nu åker de på ytterligare en. Visst, lag som HV71 har jag inte ens en förhoppning om att de ska slå, men lag som Brynäs och Södertälje och liknande ska de egentligen vinna över. Dessutom så var matchen då de vann emot Djurgården ingen höjdare heller då den slutade 0-1. Endast ett mål alltså, och endast ett denna match med.
0-19 i målskillnad mot HV om man räknar med träningsmatchen i början utav säsongen. Är det vad man ska vänta sig av mästarna?
Jag vet att de har ett helt nytt lag, och det förstår jag klart och väl, men nog borde de väl vara lite samspelta nu? Idag var det trots allt elitseriens 23:e eller 24:e omgång eller liknande.

Jag tror jag vet varför FBK inte får in puckarna också... en sak som jag verkligen tänkt på. Kolla varje anfall, varje gång som Färjestad kommer in i motståndarnas zon med pucken... Hur många grönklädda kan ni se? Hur många nissar är där inne? Och svaret är: I nästan varenda anfall: 2 pers! Man kan inte göra mål med två anfallare mot fem försvarare.
Någon skjuter ett skott på mål och målvakten släpper retur. Hela tiden sitter man och hoppas på att en FBK spelare ska dyka upp i nedre delen utav rutan och skjuta in pucken i mål.. men vad händer? Det kommer aldrig någon! Vart är backarna i Färjestad som ska komma in där och bara smälla på? De ska inte vara bakom blålinjen i ett sådant läge! Så var det ta mig tusan aldrig förra säsongen och jag vette fan varför det ska vara så just nu...

Så nej, upp med hela laget för tusan annars får ni aldrig in några mål.  Det är verkligen inte konstigt att det varit så målfattigt på sistone. Och när de väl får chanserna så har de inga spelare som kan träffa mål heller! Så för Guds skull Perra , värva nytt folk som kan träffa mål!! Och ta gärna bort denna Blindenbacher, han saboterar mer än vad han gör nytta. Förstår verkligen inte hur han kan vara bland dem som har mest istid i hela laget.

Ibland vill man bara stå i båset själv!



Jörgen Jönsson - en kille man verkligen saknar i dessa tider!


Förra veckans träning:

Måndag: Styrketränat triceps och rumpa
Tisdag: Styrketränat rygg och mage + cykel 25 min
Onsdag: Styrketränat axlar och bröst + crosstrainer 20 min
Torsdag: Styrketränat ben och biceps + cykel 25 min

Ser fram emot morgondagen.

Proppmätt efter att ha slängt i sig varma mackor, men ack så gott det var! Hade det inte blivit detta hade vi säkerligen valt pizza, så detta kändes som ett aningen nyttigare alternativ. Vi har precis kommit hem från innebandymatch i Torsby, så har varit borta i princip hela dagen. Hade därför ingen ork att ställa mig och laga mat nu direkt och dessutom skulle det tagit för lång tid för våra hungriga magar, så mackor var perfekt!

Ser så mycket fram emot imorgon! Då ska vi dra in till stan och kolla på ny soffa. Har hittat en som vi tyckte var skitsnygg, iaf på bilden på datorn, så imorn blir det till att se den live. Är den lika snygg i verkligheten så blir det ett köp! Var kanonerbjudande nu med en 3-sits + en 2-sits till jättebra pris. Har därför under helgen försökt kolla runt efter någon som vill ha vår gamla, och nu idag tror jag faktiskt att det har löst sig! =) Måste ju tyvärr bli av med den gamla först innan man skaffar ny, aningen trångt med två soffgrupper här hemma.
Åh, hoppas hoppas verkligen den är bra! Den ser så mjuk och underbar ut! Längtar efter en mjuk och go soffa som man kan mysa ner sig i! Passar perfekt nu i dessa adventsmysiga tider!

Wiiiee!

Egentid med mig själv.

När Thomas gick upp imorse bad jag honom att skicka ett meddelande och väcka mig runt niotiden. Jag var allt för trött själv för att ta upp mobilen, bli bländad av dess sken och ställa klockan själv!
Så kl 08.48 kom det - meddelandet! Anledningen till att jag ville bli väckt var att det fanns många saker jag ville få uträttade tidigt på dagen, innan Thomas kom hem från jobbet igen och maten skulle vara lagad. Körde en sådan där "träning innan frukost" - grej. Det ska ju vara så bra säger de, men jag är inte riktigt den människan som klarar av detta. Till skillnad mot många andra MÅSTE jag ha mat i magen ganska så direkt efter att jag klivit upp ur sängen. Men idag kunde jag faktiskt göra ett undantag, magen skrek inte efter mat riktigt lika mycket som den brukar göra.
Så ett pass på badhuset blev det klockan halv tio. Styrketräning som vanligt och sedan 25 minuter på cykel. Svettigt värre, men gissa om jag kände mig nyttig!

Sedan blev det snabbt hem, tog mig en dusch och gjorde mig iordning för en runda till Bergvik. Låg nämligen och tittade på nätet igår kväll när Thomas sov och kom fram till att jag var otroligt shoppingsugen! Så en tripp fick det bli. Valde att dra iväg själv, då vet jag att jag kan kolla på exakt det jag vill och ta exakt den tiden som jag vill ha på mig. Och resultatet blev ju strålande - fick med mig en hel del hem, dock inga jeans som jag hade tänkt från första början.

Orka fota alla grejer och lägga upp här?? Nee, så tråkigt att krångla, så kan lika gärna dra det i text.
Två klänningar från Gina som var på rea, så grymt snygga! Gissa om jag längtar till sommar nu då, eller åtminstone ett partaj! =)
Nya svarta träningsbyxor, mörkgrå leggings och underkläder från H&M. Prisvärt värre!
Sedan fick det även bli en stickad tröja från Vero Moda, som förövrigt är helt underbart skön att bära! Har redan en hemma sedan tidigare, så var tvungen att skaffa en till, dock i annan färg! Passade på att bli clubmedlem också! =)

Funderar över den där kladdkakan fortfarande... den blev aldrig av i förrgår. Jag ville verkligen ha men smällde i mig en clementin istället, bara för att. Men nu funderar jag på om jag ska laga till en ändå bara för att kanske bli av med detta begär kommande dagarna. Kan ju alltid vara gott att ha till hockeymatchen sedan! ;D

Sååå julsugen!

Längtar nåt så otroligt efter julen! Eller ja, kanske inte så extremt efter julen, utan mest till advent. Visserligen är det bara en vecka kvar till dess cirka, men dagarna fram tills dess kommer nog bli ganska dryga. Vill så gärna packa fram julsakerna, adventsljusstakarna och sätta upp alla julgardiner!
Men nu får jag nöja mig med skålen med clementiner som står på bordet så länge. Det inbringar ju lite julstämning här hemma iaf. Plus att vi satte upp ljusslingan utanför dörren igår också... julstämning # 2 på plats!

Men kan ni inte bara ge mig den 27:e nu? =) Då är det Julgalan på Blue Moon som gäller!

Seg dag.

En regnig och ganska trist dag må jag då säga.
Blev inte utringd på jobb imorse så jag sov ut så länge jag kunde, ända tills 11.15 tror jag. Det blir ungefär elva/tolv timmars sömn då jag la mig i ganska god tid igår kväll. Skönt värre! Dagen börjades med en film i sängen. Thomas övertalade mig till slut att det kan vara skönt att ligga kvar i sängen lite då och då och inte rusa upp direkt. Och visst, skönt var det, men enda problemet är att man blir så himla seg efteråt!
Så när vi gick upp och Thomas verkade vilja hålla på lite med musiken så drog jag till gymmet och tränade. Nog skulle det allt bli lite fart på mig under dagen trots allt! Blev styrketräning och sedan ett pass på cykel. Kände mig riktigt duktig faktiskt då jag tillbringade 1 timme och 15 min där borta.

Annars är det inte många knop som gäller idag. Vädret gör mig deprimerad och seg. Vet ni förresten att solen nu inte skinit på tre veckor här? Ja, det låter helt otroligt men det är sant! Tragiskt värre.
Kanske detta väder som gör mig så äckligt sugen på KLADDKAKA hela tiden också! Längtat efter det i veckor, men har hela tiden pressat mig själv till att inte ställa mig och laga en. Ganska duktigt gjort av mig tycker jag. Men funderar faktiskt ärligt på om detta ska brytas av mig nu snart.. GAAAH! Sååå sugen!

Träningen förra veckan:
Måndag: Styrketränat bröst + hårt magpass
Tisdag: Styrketränat rumpa, rygg och sprungit 20 min intervall.
Onsdag: Styrketränat axlar, hårt magpass + crosstrainer 20 min
Lördag: Hårt magpass

Aladdin!!

Nu finns det en möjlighet att rädda just din favorit i Alladdins chokladask!
Gå in på www.raddajulen.se för att rösta på den godaste pralinen!

Själv valde jag gräddnougaten ;D

Proppmätt!

Efter att ha slängt i sig lite soppa och en grov smörgås så är magen full och mätt!
Imorgon bär det av upp på jobb, det är Gruvön som väntar i åtta timmar.
För övrigt har det varit en ganska deprimerande dag vädermässigt. Undrar när solen kommer fram tro? Måste ha gått flera veckor utan en solstråle nu, om inte annat så känns det verkligen så. Kollar man in vädret på nätet så verkar man inte se någon ljusning där heller - mulet och en del regn hela veckan ut.. skojigt värre!
Imorgon ska jag iallafall försöka mig på ett träningspass efter jobbet (om jag inte är helt slutkörd när jag kommer hem).

Kul med något annorlunda.

Direkt efter jobbet bar det av in till Karlstad för klippning. Det jag hade sett fram emot så länge verkade gå emot mig redan imorse, då de ringde från Aqua och sa att Johanna som skulle klippa mig hade blivit sjuk. Nästa vecka har de stängt då de håller på med renovering så jag skulle inte få klipptid förrän måndagen därpå.
Dröm och glöm! Jag skulle ha min klippning idag!
Aldrig att jag skulle orkat vänta en och en halv vecka när jag sett fram emot detta så länge nu. Dock hittade till slut turen mig på fredagen den trettonde. EN tid fanns kvar hos en utav de andra frisörskorna, kl 14.30. Denna tid skulle min arbetsdag egentligen precis tagit slut, men fick lov att gå tidigare för att hinna in till Karlstad. Såå skönt!


Så klippning blev det! Som jag sagt tidigare var jag sugen på lugg och hade några bilder i min mobil som exempel på hur jag ville att det skulle se ut. När jag sedan berättade för henne (Kristina) att jag litade på henne och att hon i princip fick fria händer (bara för att frisörskor ska ju veta vad de gör, det kan aldrig bli fel ;D) så såg jag en bra bit av håret ryka. Dock inte överallt, utan bara på vissa ställen där hon klippte upp det en bra bit.
Men en lugg fick jag allt till slut och en uppklippt rufsig frisyr. En riktig rocker kände jag mig som ;P

Träffade Madde efteråt på en fika och hon kände knappt igen mig sa hon. Kanske ser jag bra annorlunda ut ändå ;P Vi funderade på om jag skulle gå över till hennes rockiga sida eftersom jag nu fick frisyren till det. Men nja, jag behåller nog min egna stil, även om det bor en liten rocker innuti mig som bara vill komma fram. För en sak kan jag inte dölja, rockmusik kan faktiskt vara riktigt ljuvligt i mina öron! ;D


Senare mot kvällen, när jag äntligen hade kommit hem för första gången sedan jag åkte till jobbet, så kom Matilda över några timmar. Hon är här från Norrland nu och passade då på att kika in, hälsa på kaninisen och kolla tapeterna. We really had some catching up to do!
Det får nog bli en promenad för oss nu i helgen pratade vi på. Finns inget bättre sätt att motionera på än att knalla runt på gata efter gata och töla bort tiden med sällskapet. Motion blir inte alls jobbigt på det sättet!


För er som är nyfikna kommer då några bilder på den "nya rockiga Anna!" Passar jag i lugg eller ska jag gå tillbaka till min snedlugg nästa gång? Vad tror ni? =)



Skön avslutning på en betungande dag.

Det bar av till jobbet 05.50 imorse och stannade där till 14.30. Trött var jag och kände mig lite halvt bortkommen i huvudet då jag var på ännu ett nytt område. Men ska vara på samma ställe imorn, så då sitter det förhoppningsvis bättre! Jag säger bara en sak - 35 toaletter!
Drog snabbt hem för att lasta i dubbdäcken i bilen för att sedan dra vidare bort till mamsen och papsen där däckbyte stod som prio ett! Hela familjen var ute och hjälpte till så det skulle gå så fort som möjligt i kylan. Mikael skötte domkraften, pappa skruvade loss muttrarna, mamma lyste med ficklampa och jag rullade bort sommardäcken till verandan där de fick förvaras ett tag. Så alla gjorde vi någonting! Kan säga att det var otroligt skönt att komma in i värmen sen igen och värma fossingarna lite!
En timme senare blev det dags för ännu mer värme - nämligen solarium med Camilla! Såå skönt! Hade frusit hela dagen och hela kroppen bara längtade efter solariet. Och röd och go' blev jag!
Snabb dusch sedan innan det bar vidare hem till mig på hockey - Färjestad - Modo. Det såg trögt ut till en början, men i andra perioden släppte det då FBK pangade in fyra puckar! Äntligen släppte det för Mattsson! Blev lite "fredagsmys" i soffan med dricka och nygräddade baugetter, mums!

Imorgon är det jobb igen som gäller för att sedan snabbt som tusan dra sig in till Karlstad för lite klippning! Ska bli såå skönt att äntligen få något vettigt gjort med håret. Hoppas på ett bra resultat också givetvis! Ser även fram emot en fikastund med Madde och sedan kanske även ett besök av Matilda här hemma hos mig i Grums. Det kan nog bli en riktigt lyckad dag tror jag, om än stressig med inte en endaste sekunds vila. But I like! =)

Tränat hårt med mamma.

Ja, nu har vi precis varit bort på gymmet och kört så det rök!
Jag gjorde "det braiga magpasset" + ytterligare magövningar i maskinerna de har där. Har jag inte träningsvärk imorgon så blir jag ledsen..för det ska jag ha! Vi hann även med att köra axlar också, och så klart - crosstrainer!
Så nu är jag trött! Thomas är bort på innebandy nu och han kommer väl vara minst lika trött som mig när han kommer hem.
Det får nog bli lite käk nu och sedan blir det tv resten av kvällen, bestående utav "Bonde söker fru" (hehe fan vilka gäng alltså) och sedan "Efterlyst".

Anna har bestämt sig.

Hon ska klippa lugg! Och det redan på fredag!! Weeeiiii!

Kass träningsupdate.

Joda, jag har allt tränat senaste veckorna, även om jag inte skrivit något om det. Visst har det inte blivit fyra-fem dagar i veckan som det varit tidigare, men iaf minst tre gånger har jag klarat.
Förrförra veckan påbörjade jag ett mag-pass som "SKA GE KANONRESULTAT!" Efter fem, sex veckor ska man kunna se resultat och lagom till jul ska man ha en pangmage! Detta pass ska göras tre gånger i veckan. Dessutom ska ju detta varvas med motion några gånger i veckan för att resultat ska ges. Så vet ni vad? Jag ska försöka med allt nu för att se om det verkligen stämmer!
Imorgon ska jag på morgontimmarna bege mig till badhuset och springa (om jag nu inte rycker ut på jobb). Jag ska ge mig fan på att fixa det här, så det så! =)

Idioter.

Thomas blev av med sin plånbok på innebandymatchen idag! Så jävla surt!
Fattar egentligen inte hur det kan ha gått till då han hade sin väska inne i hallen och inte nere i omklädningsrummet. Men måste varit någon idiot som sprungit till väskan i pausen eller efter uppvärmningen när de gick ned, och tog plånboken från han. Körkort och visakort är ju enkelt att ersätta, men förlovningsringen som han också hade lagt där i, den är mindre rolig.. Som tur är hittade jag kvitto sedan vi köpte dem och upptäckte att vi tog försäkring på dem (trodde inte vi gjorde det nämligen) så det var ju skitbra! Istället för att betala en helt ny för typ 1300:- så kan vi nu (om jag fattade det rätt) köpa en ny för typ 200:- pga försäkringen! Om vi inte hör något nytt om plånboken imorgon så åker vi in till Karlstad på tisdag och beställer ny. Då kan jag passa på att lämna in min på samma gång och fixa gravyren. Än så länge har vi bara haft den andres namn i då vi ifrån början inte visste vilket datum det skulle bli... och sedan har det bara inte blivit av att gå och fixa datumet.
Men jaja... hoppas allt detta löser sig nu iaf.. tråkigt bara att det ska finnas idioter som tycker om att ta saker ifrån andra.

Bad dreams.

Varför är det alltid de dumma drömmarna som ska leva vidare i huvudet på en när man vaknar? Nästan dubbelt så ofta minns man de dåliga drömmarna framför de som är bra. På sistone har det varit många dåliga drömmar.

Härom dagen drömde jag att jag såg fotspår överallt utanför huset, i snön, och jag visste att det inte var jag som hade gjort dem. Tyckte då det var lite creapy att massa folk hade vandrat runt utanför på kvällen utan att jag hade sett dem.. så stod och smygtittade i fönstret och fick till slut se ett killgäng. De hade en massa utav mina kläder i sina händer! Sedan hade de även min mikro! Vart hade de fått dessa saker ifrån? Jo, då hade de smitit in i huset utan jag märkt det... jäklar va rädd jag var.. mörkt ute och kusligt var det. Usch! Men varför mina kläder och en mikro liksom? Jaja...

Och inatt då... drömmer så hemskt så man vaknar utav att ha tårarna i ögonen. I drömmen grät jag hela tiden, konstant alltså i flera timmar. Känslan sitter i när man vaknar igen. Går inte in något närmre på vad jag drömde, men kan säga som så att något jag räknat med ska vara kvar hela livet bara försvann... och gud va hemskt det var. Alla drömmar och alla känslor man hade bara försvann och allt kändes tomt och fruktansvärt.

Varför kan inte lyckliga och goda drömmar sitta kvar i huvudet lika bra som dessa? Hur ofta händer det liksom att man drömmer om ett lyckligt bröllop eller en underbar resa och vaknar upp lycklig som bara den?
Efter att ha drömt denna dröm känns det konstigt, men det blir nog bra snart då man klivit upp från sängen och fortsatt med sin dag.

Dagen kommer förresten innehålla ett besök upp till badhuset där det ska kollas innebandy. Grums möter Gunnarskog (som ligger sist..fast de har samma poäng) och de bara måste spöa dem! Thomas ska spela center idag så hoppas han kan göra lite poäng! =) Sedan bär det av hem till farmor och farfar där vi ska fira papporna i familjen. Först tänkte vi åka hem till Floran men eftersom mamma och pappa ändå skulle till farfar så kunde vi lika gärna åka dit allihop och fira dem tillsammans där. Sen så tycker nog bara farmor att det är roligt om vi kommer dit och hälsar på dem någon gång också. Thomas pratade på att det var hockey idag igen också, så det blir nog en titt på det med skulle jag tro.
Nu ska jag göra mig iordning för att åka upp till bandyn!

Pappersrullar i miljoner

Måste först berätta vilken underbar och fin dag jag och älskling hade i torsdags.
Vi åkte in till Karlstad i snöstorm (myyys) och gick runt lite i stan. Köpte en grej som jag alltid velat ha - sådana där dekokvistar med småljus i, perfekt för en mörk och kylig höst-/vinterkväll. Mysfaktorn i vardagsrummet ökades snabbt på. Sedan bar det av till Kebabhouse där vi käkade middag - enchiladas för mig =) Mätta och belåtna gick vi sedan till SF och kollade "Flickan som lekte med elden". Den var bra, men måste faktiskt hålla med de flesta andra och säga att ettan var bättre. Mys var det iallafall på bion och när vi sedan kom hem blev det några glas vin under filten i soffan!


Idag har jag varit och jobbat. Efter bara fyra timmars sömn (om ens det) så var det lite tungt att gå upp, speciellt när man vet vilken dag det är också, men det gick allt bra när man väl var framme. Satt där i lugn och ro på min skurmaskin och sjöng med till låtarna som spelades i mp3n... Var inne i min egna lilla värld. Första helgdagen också som jag körde skurmaskinen ensam, men det gick bara bra tycker jag. För er som inte vet så är det inte bara att köra, det finns lite olika knappar man ska trycka på då och då också.. det tar ett tag innan man vet vilken knapp som gör vad, men efter ett litet tag så sitter det nog. ;D Inget gick illa iaf, jag varken körde omkull med maskinen eller körde in med den i någon av alla miljoner pappersrullar som ligger där på golvet.
Nu ska jag bara ta det lugnt..känner mig så trött. Håller på att tvättar och kollar under tiden på hockey, Sverige - Ryssland. Sedan ska det även kollas trav, se om man kan vinna några miljoner ;P

Iskallt och snöflingor.

Tur att jag inte var uppe allt för länge igår kväll (la mig strax efter 00.30 tror jag), för imorse blev jag utringd igen! Klockan 06.25 ringde arbetsledaren till mig och 06.50 var jag framme på Gruvön. Och jag säger bara en sak: FY FAAAN va kallt det var ute! Vinden blåste så hårt så jag trodde jag skulle flyga iväg och det isade i hela huvudet. Usch och fy. Senare på morgonen kom även denna vinters första snöflingor här i Grums (iaf vad jag sett). Inga stora blaffar direkt, utan ganska små pluttar, men ändå... första snön! Imorgon kanske det kommer mer, de har pratat om det på nyheterna!

För att trotsa det kalla vädret så var jag på gymmet och svettades förut och därefter solade solarium med Camilla. Det var mumma för kroppen det! =)

Imorgon är vi lediga, och då ska det njutas! Partysugen är man också... fixa fest här snart tro? =)

Abrupt slut...

.. på den myskvällen. Bara minuter efter jag hade skrivit förra inlägget så ringde de akut från Thomas jobb och frågade om han kunde komma ut direkt och jobba natt. Han har ju redan jobbat förmiddag idag och ska nu iväg och jobba åtta, eller kanske till och med nio, timmar till. Alltså vaken 24h. Skapligt go han kommer vara imorn då.

Jaja, så nu sitter jag här i min ensamhet åter igen.. känns som det blivit mycket så på sistone nu tyvärr ='(

Efterlängtad.

Idag har vi haft en mysdag - en riktig, riktig mysdag! Det inkluderar bland annat god middag, tupplur med armarna runt om varandra i soffan, en bra rulle ,"123 kapad", och lite skönt godis!
De senaste två veckorna har vi båda jobbat mycket och när vi varit lediga har vi grejat för fullt med lägenheten. Det har liksom inte riktigt funnits så mycket tid över till varandra.
Men nu har Thomas sin ledighetsvecka (var dock ute extra idag och ska ut på ett skift imorgon också) så nu ska vi ta igen lite förlorad tid. Även jag var ute idag på jobb, vet dock inte hur det ser ut resten utav veckan, förutom lördag då. Men iaf så ska vi ha lite mystid med varandra och gå på ett biobesök som vi planerat i månader nu som inte blivit av än..har sett fram emot att se "Flickan som lekte med elden" länge nu så hoppas på att det blir den vi ska se i veckan! Förmodligen blir det också god mat på någon restaurang på samma gång.

Anna älskar sin babe =)


All helgona helgen.

Det är först nu som alla ljus börjar bli ett måste i höstmörkret tycker jag. Alla helgons dag tar fram "myset" med hösten, och den dagen som man går till gravarna och tänder ljus för sina nära och kära så finner man den lugna och mysiga stämningen som hösten bär med sig. Vad kunde inte då passa bättre än att gå på ett ljusparty igår kväll?
Jag tog med mig mamma och så åkte vi bort till Helene där halva sidan av Berglundsläkten fanns. Det var ett trevligt ljusparty med en massa fina ljus med massvis av goda dofter. Jag luktade och luktade så min näsa knappt visste ut eller in! Snosade in lite kaffedoft i näsan men det hjälpte inget vidare. Resten utav kvällen var doftljusens lukt i min näsa ett faktum. Valde till slut, efter mycket grubblande, att beställa några doftljus i lukterna "Acia Berry" och "Bomull....."någonting. Riktigt fräscha dofter som kommer göra att hela lägenheten känns ren och nystädad. Jättebra de dagar då man inte har ork till att städa på riktigt ;P

Nu är det final i fotboll på tv, IFK mot AIK. Tyvärr kvitterade AIK nyss.. (dumma stockholmare =( ...) Hoppas på en vinst för de goa götlaborgarna!

Thomas ska iväg och jobba 12-timmarn snart...så jag blir ensam här denna kväll. Men jag ska spendera tiden väl genom att kolla Brynäs - Färjestad när klockan slår sex, och under tiden spela in "Top Model" och "Ensam mamma söker" som jag kan kolla på när hockeyn är avklarad. Så det blir en myskväll för mig själv med tända ljus och mys under filt, inte lika roligt som om älskling vore här med mig, men det ska nog gå bra ändå ;D

RSS 2.0