Fotboll.

Shit vad kul det var att spela fotboll idag! För det första var vi tio pers så man behövde inte springa järnet på planen för att bollen skulle komma framåt, och för det andra var det fint väder och jag hade lite flyt med vissa grejer jag gjorde. Jag hade även fixat med lite nytt folk och det var skoj! Gamla klasskompisar... nu du Camilla är det bara du som saknas också för att det ska bli bäst ;)
I mitt lag hade vi enastående målvakter i Thomas och Fridén, jag och Stefan skötte oss finfint som backar, medan Erik Östergren sköt in boll efter boll i mål. Vet inte vad som hänt med den killen sedan förra sommaren alltså! :)

En sak som var riktigt skön var att det redan kändes som konditionen blivit bättre, eller så var det bara en tillfällighet ;P De två andra gångerna jag spelat har det känts som hjärtat ska hoppa ut ur kroppen på mig och benen inte velat bära mig alls. Den känslan kände jag faktiskt inte idag, trots att jag faktiskt sprang mer än vanligt ;P

Min stortå har lite ont just nu. Tror jag fick en blåsa under den.. =/ Men det blir till att vila lite nu och ladda upp inför en promenad med Daniel och Paula och nya bebben imorn... om nu vädret vill sig vill säga!

Nu blir det sallad med vitlöksbröd!

Felicia berättar...

Idag har jag varit en duktig flicka och varit vaken stora delar utav dagen. Igår fyllde jag 6 veckor så jag måste ju bevisa för mamma och pappa att jag växer och utvecklas dag för dag! :)

Idag har jag:
* Dansat med både mamma och pappa på vardagsrumsgolvet till tonerna av Barbados för att finna lugn efter maten!
* Kräkts på min snygga gula t-shirt, två gånger! (det man inte gör så ofta kan man väl lika göra flera gånger när man väl gör det)
* Varit med mamma och mormor och handlat inför helgen.
* Legat på köksbordet hos mormor och morfar (på en massa filtar såklart) och pratat och skrattat i en hel timme!
* Varit med mamma till faster Helene för att fira att kusin Nathalie tagit sin examen på sin utbildning. Mamma åt god tårta medan jag fick hålla mig till det goda tillägget på flaska!
* Blivit buren på av kusin Christoffer och även matad, och kusin Nathalie har även hon burit mig.. hos henne tog jag en liten powernap också innan det var dags att bli livlig igen.
* Kollat på Talang med mamma i soffan.
* Varit en duktig flicka och bajsat hela TRE gånger! Detta har aldrig hänt tidigare nämligen! Mamma och pappa blev så stolta så och jag fick en stjärna i boken.

Nu är det dags för mig att sova, har bara sovit ca 3 timmar under dagen så hoppas att både jag, mamma och pappa får sömn stora delar utav natten nu inatt!

XOXO som de säger i de stora staterna! ;)



Natti natti!!

Mycket man vill ibland!

Jag funderar över om jag ska pröva mig på en liten löparrunda hemma hos mamma imorn.. Det var så längesedan som jag sprang Trulsön - Lassehall och det hade varit skönt att komma ut i härliga luften efter att ha varit inne ganska mycket senaste dagarna. Visserligen har vädret varit ganska fint idag så jag hade kunnat varit ute, men jag verkligen avskyr den äckliga blåsten! Varför ska det behöva blåsa så kraftigt för? En liten bris hade varit mycket bättre!

Ganska sugen på att masa mig bort till badhuset också och börja gymma igen, men känns som det inte är så stor idé när de snart stänger inför sommaren. Kanske lika bra att ta det lugnt nu ett tag efter förlossningen och sedan försöka ge 100% till hösten istället. Har hört att man helst ska ta det lugnt med intensiv träning 2-3 månader efter man fött barn, så det kanske är bra för mitt eget bästa att vänta lite. Dock måste jag säga att jag är så sugen på att få magen i trim igen! Jag är bra sugen på att försöka "få mig iordning" över huvud taget... jag vill sola också, och klippa mig igen (fast det inte alls var särskilt längesedan som jag gjorde det).

Nu vaknar lillan till liv i sängen. Dags att mata! ;)

Härligt fotbollsväder!

Då var årets andra spontana fotbollsspelande avklarad! Så skönt att springa av sig lite även om det är djävulskt jobbigt i benen efteråt :P Vädret var kanon så det var faktiskt helt underbart att vara ute. Med det grymt sköna gänget så kan det inte bli annat än skoj heller!
Dock har jag insett att jag måste träna in siktet lite granna... med så många lägen som jag hade att göra mål på och sedan ändå missade så är det ju nästan lite pinsamt :P Inte dåligt att jag satte en straff på två meters avstånd iaf.
Får tacka Helene och Rio för passandet av lillan också!


troligen skönaste bilden för i år ;)

Efter att vi kom hem bestämde jag mig för att börja med något jag tänkt börja med i flera dagar... situps! Ska försöka trimma upp magen lite inför sommaren, även om tiden till det kommer bli knapp. Men bättre än inget ;) Ska försöka varje dag, kanske varannan. Idag fick det bli 130 st innan jag hoppade in i duschen!

Oh, måste meddela en annan grej också!
Lillan har börjat le, på riktigt! Inte bara magknips-leenden, utan riktiga skratt med stor, öppen, gullig mun :) Så supersött så det finns inte ord! Helene lyckades fånga ett kanon-kort när hon passade henne förut! Mer lip än skratt då, men ändå ;)
Hon har även gjort stora framsteg när det gäller att hålla huvudet uppe och att fästa blicken på saker och ting. Hon är så duktig vår lilla plutt! <3

Fy fan...

... vad irriterad man kan bli ibland!

Allt kretsar kring bebis!

Det finns inget mysigare än att höra och se lillan sova. Så lugn och avslappnad och utan ett endaste bekymmer i världen. Vi har verkligen fått världens sötaste dotter!
Sitter och kollar på "En unge i minuten" för första gången sedan min egna förlossning. Jag kan inte se ungarna komma ut utan att bli blöt i ögat. Genast kommer man ihåg hur det var för oss. Ögonblicket när hon kom ut går inte att beskriva med ord. Det var så fint, så känsloladdat. Ont som tusan gjorde det, och det är inget man gärna gör om... men man glömmer ändå bort smärtan ganska lätt.

Sorry om min blogg blir enformig med bara bebisprat, men det är faktiskt det enda närmsta månaderna handlar om nu, allt kretsar kring vår lilla tjej. Hon lägger sig med oss, sover med oss, vaknar med oss och är med oss under hela dagen. Man tänker knappt på annat!

Senaste dagarna har vi haft mycket besök. Kusin Maria var här igår med present till lillan och kusin Annicka var här idag med present :) kläder så klart ;) Hon kan inte bli annat än söt i alla kläder hon fått från all släkt och alla vänner.
Vi träffade även Nathalie och Andreas igår...  de kom över på middag med efterrätt och kollade hockeyfinalen mellan Sverige och Finland. Riktigt dålig sista period av Sverige tyvärr...
Kollade även sista minuterna på Bingolotto då Barbados spelade upp sin nya singel där som älskling gjort. "Jag klarar mig" heter den och den lät kanonbra i tvn! :)
Hade en jättebra kväll med N&A!

Konstig värld man lever i.

Det är lustigt egentligen hur annorlunda allt kan bli när man får barn. Sådana som inte hört av sig tidigare eller knappt pratat med en börjar helt plötsligt prata och det är precis som man är världens vänner..
Sedan finns det ju motsatsen också dock, som inte brytt sig så himla mycket tidigare och som kör på samma spår även nu.
Så det första alternativet kanske är att föredra, inte för min skull då, utan kanske för andras... För min egna skull så brydde jag mig, till en början, men nu har jag slutat bry mig. Jag struntar i hur det blir nu... orkar inte lägga ned energi och känslor på det... jag tycker bara synd om de andra runt omkring som drabbas som kanske inte tar det på riktigt samma vis som mig.

Det är inte det materiella som räknas, det är att finnas till som är det viktiga... men ibland verkar det tyvärr svårt för vissa att förstå det.

Härlig sommardag.

Gud vad kul det är att shoppa när man blivit liten igen! :) Synd att det inte finns så gott om pengar dock, men några saker kan man allt unna sig ibland. Kom ju faktiskt på att jag fick lite pengar i födelsedagspresent så vad kan vara bättre att använda dem till än till kläder? :)
Var in till Bergvik med Thomas och lillan förut en snabbis, var inte tänkt att jag skulle köpa något. Men efter att ha varit med Thomas in till J&J och kollat kläder med honom så kunde jag inte hålla mig när jag gick förbi JC och såg en jättesöt klänning där. Blev till att pröva och den var helt underbar att ha på sig så den fick det bli, plus att jag även slängde med en blommig tubtop också som passar perfa under sommarkvällarna ;)

En underbar sommardag har vi idag med sol på klarblå himmel och 18 grader i skuggan på balkongen. Lillan ligger bredvid mig i soffan och vilar, Thomas ligger i andra soffan och vilar även han. Vi har nyss slängt i oss nygrillade grillspett och potatissallad och ska strax gå ut på en liten promenad. Blir nog att vi gottar oss och köper en glass på vägen ;).

Sååå härligt att sommaren är på väg måste jag säga! I förrgår var vi iväg och spelade fotboll med gänget borta på Grönberg. Första gången för mig för i år, andra gången för grabbarna. Mormor passade lillan under tiden ;). Det var så otroligt kul att komma igång igen, konditionen var totalt värdelös efter att inte ha tränat under närmsta halvåret över huvud taget men efter en kvart, tjugo minuter på planen så kom pulsen igång jämt lite granna iaf! Känner på mig att det kommer bli många matcher under sommaren så kondisen ska nog bli lite bättre framöver hoppas vi på :). Ska börja köra situps några gånger i veckan också så jag får lite ordning på magen igen. Sommaren får en att vilja så mycket, tur att solen kan motivera en när det är svårt att hitta motivation på annat håll ibland ;P

Min älskade lilla snutta!

Härligt servad har jag blivit idag!

Idag har min underbara pojkvän och sambo servat mig till tusen :) Lillan sov inte så bra under morgontimmarna så vi turades om att ta hand om henne. Först försökte jag få henne till att sova, sedan var det Thomas tur. Däremellan åkte han till affären för att köpa annat tillägg och även lite messmör för att försöka få henne bättre i magen. Tidigare har vi kört på Semp tillägg men efter lite googlande på nätet såg vi att många hade skrivit att deras små blivit hårda i magen av det och att de istället bytt till Nestles NAN som skulle vara bättre. Vi läste även att lite messmör kunde vara bra för magen och efter att ha rådfrågat en barnmorska på avd. 11 på CSK så bestämde vi oss även för att pröva det. Efter att nu ha använt det under dagen tycker jag inte att hon vridit sig lika mycket pga smärtorna så kanske att det hjälpt henne... hoppas det iaf. Kanske att man kan få sova en blund inatt om man har tur isf :)
Synd...Vill verkligen amma, det har jag velat hela tiden. Men jag tror faktiskt att mjölken har sinat för mig. Det spänner inte i brösten längre som det gjorde i början och när jag prövar pumpa kommer det typ ingenting. :(

Tillbaka till det härliga servandet.. Vi har legat i sängen hela dagen, kollat film och sovit lite smått. Tagit igen lite av den sömn vi missat. Medan jag legat och hållt om lilla gumman har älsklingen fixat mat till mig, hämtat dricka och godsaker, diskat och ja...servat helt enkelt :) Skööönt! Får passa på att bli bortskämd nu innan han börjar jobba igen! Imorgon går han på tre nätter innan han är ledig på torsdag igen. Ganska skönt att han får börja med en så pass slapp vecka så det inte var långvecka direkt eller så. Tänk att han redan varit ledig i tre hela veckor! Och tänk att lillan är tre veckor på tisdag! Helt otroligt... Ibland undrar man nästan vart tiden tar vägen.
Ska bli spännande att se hur det känns att passa lillan ensam, utan baben hemma. Vet att det kommer gå bra, det ska mest bli spännande att se hur det går för Thomas del. Om han kommer kunna få sova när han kommer hem eller inte. Lillan är ju som sagt lite kinkig under morgontimmarna, så kanske blir det soffan för hans del.

Imorgon kommer Eva från BVC på hembesök, ska bli spännande :)
RSS 2.0