En riktigt jävla sur förlust!

Ja..idag kändes det faktiskt förjävligt.  Riktig förjävligt faktiskt.
Man kommer till match efter att ha tryckt i sig två Voltaren, smörjt in benet ett antal gånger med tigerbalsam och slängt i sig en energidryck, och sedan förlorar man..och det på håret egentligen. Visserligen vann de med 5-3 men vi hade världens chans till att ta denna matchen.. Och jag som kom dit peppad nåt så inni... Därför känns väl nederlaget så tungt just nu.
När jag gick av planen var jag rent ut sagt förbannad och besviken, i bilen var jag irriterad och nu här hemma så kokar det fortfarande i mig. Känns som insidan av min kropp inte vill lugna sig.
Och är det bara jag som känner så? Jag är ledsen, men jag kan inte gå in i omklädningsrummet och skratta och vara glad efteråt, även om det hade varit tusen gånger trevligare... Jag är en fruktansvärt dålig förlorare och kan bara inte göra så. Ni får helt enkelt stå ut med det.

Egentligen skulle vi ha vunnit matchen med 3-1...ja, så känns det iaf. Det var en del mål som slank in som kanske inte egentligen skulle gjort det (och nej, jag vill inte klanka ned på någon). Tyckte alla, ja typ, kämpade som tokar ute på planen och vi gjorde en jäkligt bra match. Bara en sådan sak som att ligga under med 2-0 som vi gjorde och sedan tog ikapp med 2-3 är ju helt suveränt (mkt tack vare Linda som stod för hattrick). Men sedan så tappade vi.. och DET, mina kära vänner, det är DET som verkligen suger. När man sitter där på bänken och hoppas på en seger, verkligen tror på en seger, och så vänder det så...
Jag vet i ett läge så var jag ensam hem mot två forwards.. visste att om jag täckte ena skulle hon ju bara passa vidare till andra..men man kan ju inte göra så mycket i den situationen.. Nu blev det ju inte mål då som tur var för Malin var med vid målet, men ibland kan nog alla känna sig lite "lämnade".
En annan situation som det blev mål vid skulle vi också haft bättre koll på..men men..

Nu förlorade vi iaf.. så var det med det.

Hade dock tyckt det varit skoj om man hade haft en och samma position idag istället för att hoppa som en jojo på plan. Först back, sedan vänstermitt, sedan mittmitt, och sedan skulle man helt plötsligt vara mittforward. Inte så enkelt när man aldrig spelat annat än back och ska hoppa in någonstans där man inte känner sig hemma. Då kan inte heller lagkamraterna anta att man ska vara kung på sin position och ha koll på allt vad gäller offside och sådana grejer..
Nej, så blev ett jäkla hoppande så kände mig aldrig riktigt inne i spelet om jag ska vara ärlig.. kan ju hoppas att det känns bättre inför nästa match.

Men ett plus - jag känner inget i benet - ÄN =)


Och just det ja - Veckans träning:

Måndag: Styrketränat bröst, triceps och mage
Tisdag: Vila
Onsdag: Endast uppvärmning innan match
Torsdag: Styrketränat ben, rygg och mage
Fredag: Crosstrainer 20 min, styrketränat triceps och rumpa
Lördag: Gått nån km
Söndag: Fotbollsmatch 50-60 min

Inte helt hundra

Vänstra sidan utav mitt huvud värker och känns allmänt konstigt.. En tryckande känsla över ögat och det känns nästan ömt när jag käkar någonting.. Det känns som en typisk förkylning som är på G. Kanske är det bara tillfälligt också och över imorgon om man har tur. Vill verkligen inte bli sjuk nu när jag har match.
Annars kan det också vara visdomstanden som är problemet - hade liknande känsla när den växte upp i snabb fart på högra sidan för några månader sedan.. Jaja, time will tell.. En lugn lördagskväll blir det iaf med andra ord. Ska ta mig ett piller och trycka i mig lite mat så hoppas jag på att allt blir bättre.

Nej usch..

Nu känner jag mig oerhört onyttig. Jag var med älsklingen in till stan på bio förut och kollade in nya Beck-filmen.(den var förövrigt bra). Brukar aldrig köpa popcorn och snacks och sånt där, men kände att jag behövde göra ett undantag idag. Så det fick bli lite Sourcream snacks som fick följa med mig in i salongen ..och nu ångrar jag mig redan..usch.
Saken blev inte bättre av att Henka och Rebecca kom hit efteråt och hon hade med sig en påse ostbågar. Tror ni att jag klarade av att motstå den påsen? Svar: nej. Så lite sådant blev det också, så nu känner jag mig som världens tjockaste!

Nu vill jag bara träna direkt, få bort allt som hamnat i mig idag.. Om jag inte hade ont i benhinnorna så hade jag dragit med Thomas på några varv på elljusspåret imorn, men det går inte nu. Ska istället försöka mig på lite crosstrainer tänkte jag och se om det inte lastar benen lika mkt. Kanske pressar det inte så mycket på själva benhinnorna av den..
Oavsett vilket ska jag iaf till gymmet och styrketräna imorn, så får vi se om jag kan få till någon kondition eller inte.. annars får jag väl vackert vänta och hoppas på att benen är något sånär bra till på söndag, så man får springa av sig då på matchen.

Fan.. jag som hade tänkt göra en kladdkaka i helgen!

Ingen förlust idag heller! =)

Fan, vi börjar köra på riktigt bra på matcherna nu! Idag blev det ingen förlust men heller ingen vinst, då det slutade 2-2 mot Töcksfors! Men hey, ett poäng mot ett lag som ligger några snäpp över oss i tabellen, det är inte fy skam. Hörde att sist vi mötte dem slutade matchen med en förlust med 6-2 eller nåt.
Tyvärr kunde jag inte medverka i matchen, även om jag mer än gärna ville. Jag ville något enormt! Men kände redan på uppvärmningen att mina ben inte ville. Vänstra benhinnan är verkligen emot mig och idag tog det totalstopp för den. Sprang några vändor fram och tillbaka över fotbollsplanen och körde sedan lite tvåmål på en liten uppsatt plan, och det gjorde bara för ont... inte en chans att jag hade klarat av att ruscha ikapp någon i andra laget med det benet. Lika bra att låta någon som verkligen orkar ta min plats. Jag var uttagen i startelvan men fick hoppa min plats till någon annan. Tinette tror jag det var..
Men jag försökte göra lite jobb genom att sitta och skrika på bänken och peppa tjejerna ;P Alla ni som känner mig och som sett mig på matcher (spelar ingen roll om det är hockey, fotboll eller innebandy) vet att jag är en hejare på att skrika! =)

Det var iaf vi som tog ledningsmålet i matchen, ganska tidigt också. Tydligen kom det efter ett självmål av en Töcksforsspelare. Jag såg inget då Therese stod i mitt synfält ;P Men gött kändes det.. mindre gött var det när de kvitterade med två minuter kvar av första halvlek. Där hade man hoppats på att han skulle blåst lite tidigare i pipan..
Sedan då så tog de över ledningen med en kvart kvar av matchen.. jag tänkte direkt att nu var väl detta kört..men nej du, så var inte fallet! =) Med fem minuter kvar tog sig Linda genom deras försvar på kanten och tryckte sig in i mitten framför målet och sparkade in till 2-2. Kan säga att de resterande fem minuterna var de drygaste jag varit med om ;P Men trots att båda lagen pressade på åt båda hållen så slutade matchen 2-2 och vi var helnöjda!

Nu är det bara att hoppas på att vi spelar lika bra på söndag (om inte bättre) så vi kan ta några poäng till. Och då hoppas jag verkligen att jag orkar vara med.. Det får bli linement, Ipren, Alvedon, linda benet med binda och massera rejält så får vi hoppas på att det blir bättre!

GO VÄRMSKOG!

Nystylad - at last! =)

Så har man då äntligen varit till frisören! Överlycklig att få bort den jobbiga luggen som snart började växa om resten av håret (kändes det som iaf..)
Lite roligt var det när jag kom fram till Aqua och insåg att min frisör var en tjej som jag kände sedan gammalt...alltså - otroligt way back! Det var Johanna som bodde på vår gamla barndomsgata Floravägen, två hus bortanför mamma och pappas. Hade inte sett henne på år och dag (förutom någon gång då jag skymtat henne hemma hos sin mamma när jag varit hos min) så kom inte helt hundra ihåg hur hon såg ut. Men hon kände igen mig direkt iaf, så helt olik mig kan jag inte vara ;P Tror hon är i Thomas och Mikaels ålder, några år äldre till och med, så vi var inga tighta kompisar..mest bara grannar som gick över till varandra då och då, och hon passade mig en del när jag var liten tror jag..fick följa med henne och de andra äldre grannarna när vi gick påskkärring och sådana grejer. =)
Men iaf, vi hade samma uppfattning om hur mitt hår skulle bli, och jag var bara mest nöjd med att bli av med en del. Liten förändring blev det allt..så vad tycker ni? Roligt att veta =)







På bilderna har jag på mig min nyinköpta skinnjacka också som Madde visade mig nyss hade kommit in på Vero Moda. Den satt ju "som gjutet" som Madde sa, och den var bra mycket bekvämare än andra skinnjackor som jag prövat.. så hur hade jag kunnat vandra ut ur affären utan att köpa den? Ja, det undrar jag också...så det var just därför jag tog med mig den hem =)
Sedan fick det bli en fika på Waynes i MittiCity med Maddie där vi töla ikapp om allt vi missat och smockade i oss lite onyttigheter (måste ha sådant ibland med).
Just det, såg Sofia en sväng inne på H&M också när jag vandrade runt i väntan på att möta Madde. Pratade lite snabbt och beslutade oss för att ses någon dag nu, att verkligen ta tag i det, för att fika eller så. Så det verkar som det blir mycket fika för mig nu =) Mmmm..

Riktigt nöjd med dagen iaf, den blev inte så stressig som jag från början hade trott med en massa tider att passa hela tiden.. Det var jobb 8-13, sedan hem och äta och åka till stan 14.30, klippa sig 15.15, möta Madde 16.30. Jag är glad att dagen utvecklade sig som den gjorde.. en hel del fattigare blev jag dock efter denna dag..men löning kommer på torsdag! ;D Är man hos frisören kan man aldrig gå därifrån utan att köpa med sig nåt, och då slutar det besöket oftast med att man går därifrån med en tusing mindre.. Men det går ju till MIG. Måste unna sig med lite saker till sig själv ibland =)

Nej nu ni, kära bloggarvänner!

Nu får ni allt börja uppdatera era bloggar lite bättre.. Har ju ingenting att läsa så här på kvällskvisten då man sitter här och skummar igenom era sidor.. ;P och inte vill ni väl att jag ska vara uttråkad? Neee, kom igen nu och ge mig nåt vettigt! =)

Dagens vinnare!

Yes, vinnare blev vi då äntligen! Idag spöade vi Hillringsberg med 4-1 och det kändes så in i helvete bra! Ville ju absolut inte missa denna matchen som jag visste att vi hade chansen att vinna, och faktiskt så missade jag inte en enda sekund.. jag spelade hela matchen igenom! Trodde aldrig jag skulle orka med det eftersom det var två veckor sedan som vi hade match och så hade jag bara tränat fotboll en gång denna veckan.. men orken fanns! Kanske berodde det mycket på att vi inte behövde jobba lika intensivt bakåt som vanligt också så man fick det lite lugnare för en gångs skull.

Första målet satt väl efter ungefär 4-5 minuter och det kändes kanon! Har ju inte varit med om att vi fått in ett mål överhuvudtaget de matcher som jag spelat så det var riktigt roligt. Lite nervös var jag ändå efter första halvlek då det bara stod 2-1 till oss. Jag hade sagt till Therese redan innan att om vi förlorade idag hade jag börjat grina, och jag lovar, jag hade gjort det! Men nu slapp jag! =)
I andra halvleken ägde vi väl planen mestadels. Det kändes aldrig som det var någon större fara bakåt om man säger så.. Malin sprang ut och tog bollarna innan de kom fram till målet, så det enda jag behövde göra som back då var ju i princip att bara täcka bollen så inte någon i Hillringsberg kom och sparkade till den innan hon hann fram.
Två bollar till fick vi in innan matchen var slut, men det kunde lika gärna ha blivit ytterligare två då vi hade några ribb- och stolpträffar..

Oavsett hur mycket vi vann med så känns det bara oerhört skönt att vi faktiskt VANN! Vi får försöka ge järnet de sista matcherna som är kvar nu under hösten, fast chanserna för vinst kanske inte är sådär jätte enorma.. Men visst, vissa matcher kan vi faktiskt vinna om vi kämpar järnet..

Match hemma på onsdag igen mot Töcksfors (tror jag det var), så vill ni får ni gärna komma då också.
Idag hade jag en hejarklack bestående av Thomas, mamma och pappa, så ni får gärna uttöka den ytterligare till nästa gång.. ;D

Veckans träning:

Måndag: Styrketränat mage, bröst och triceps + fotbollsträning 1½ h
Tisdag:  Styrketränat ben, rumpa och rygg + promenerat 3 km
Onsdag: Mestadels vila
Torsdag: Styrketränat rygg och mage + löpbandet 16 min
Fredag: Styrketränat axlar och biceps
Lördag: Promenerat 4 km
Söndag: Fotbollsmatch 90 min


Ni ser mig längst bort där i mitten..back som man är ;P


Nr 18!

Helt sjukt..

Kolla in länken här nedan.. Hur smal ska man behöva vara egentligen?
Jag hoppas verkligen att det är så som de kanske tror i klippet - att hon gått ned så här mycket för en ny roll.. men ändå är det ju helt sjukligt. Vem kan tycka att det här är snyggt? Jag blir då verkligen avskräckt iaf.. Vem vill se ut som bara ben?
Vi vet ju alla att hon kan vara stor annars...skillnad mot dem som verkligen inte kan gå upp i vikt, oavsett hur mycket de försöker..



http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5673094.ab

Morgonpromenad

Då har man precis varit på en 4 km lång promenad medan tvätten håller på för fullt i tvättstugan. Istället för att bara sitta och uggla mellan tvättarna tänkte jag att jag lika gärna kunde göra något vettigt.. så städade lite här hemma först men bestämde mig sedan för att gå ut i den sköna solen.. Och riktigt härligt var det faktiskt, även om jag promenerade ensam.
Innan man går ut genom dörren så känns det så himla tråkigt, men när man väl tagit det steget ut så är det  faktiskt ganska skönt ändå. Och idag var faktiskt en sådan dag då jag egentligen inte var sådär jättesugen, men man får försöka hitta motivationen på något sätt.. Jag antar att det var just solen som hittade min motivation.
Har tagit ut Snuttan en sväng på balkongen nu så hon får springa av sig lite (dock sitter hon mestadels stilla), men hey, skönt för henne att komma ut oavsett. Ska snart dra ned till tvättstugan igen och slänga i mer tvätt, och sedan hoppas jag att Thomas vaknar till liv snart så man kan göra sig iordning och göra något vettigt. Pratade på att åka ut med båten men jag funderar på om det kanske blåser lite för mycket för det... Jaja, vi får väl se hur vi gör.

Imorgon är det dags för match igen, så ni som känner er sugna och manade får gärna komma förbi Värmskogs fotbollsplan klockan 12 och heja lite på oss. =) Vinner vi inte imorn så vet jag inte vad jag tar mig till...

Mysigt..

Haha var inne på en sida som Madde hade gjort en länk till i sin blogg. Och hittade coola (söta, knäppa, vidriga - ja, välj själv ;P) bilder på några freaky gubbar där. Var bara tvungen att publicera några här..





Och förresten..Ice Age 3 som jag kollade förut var skit cool =) Föredrar nog ändå fortfarande ettan, men gud så sköna de är!

Friday I'm in love!

Upp klockan 08.30 och gjorde några timmar på jobbet idag också. Även nu slutade jag i så bra tid så jag hade tid över till ett besök i gymmet. Blev inte sådär jätteintensivt men tränade iaf det jag hade lust för. Stötte på Björn där borta också, längesedan jag såg den killen nu faktiskt. Han har börjat jobba i Norge och är bara hemma på helgerna (då jag inte tränar så ofta) så kommer nog bli dåligt med tid till att tjöta med honom nu i fortsättningen..om man inte hittar han någonstans på Grums gator full och berusad efter lite helgpartaj vill säga ;P

Såg Daniel som jag gick i samma klass med under högstadiet på jobbet idag också förresten. Han var där och renoverade i skolköket så lite töl blev det med han med, också längesedan man såg..

Annars idag blir det nog ganska så soft. Regnet öser ned just nu (fast jag har hört att det kanske spricker upp fram mot kvällen) så det blir nog inga långpromenader eller så direkt. Ska fixa iordning lite käk snart och sedan blir det nog att kolla på Ice Age 3! Oh, som jag har sett fram emot den filmen! Det kommer nog bli kanon! Så får man passa på att fredagsmysa lite med älsklingen också innan han drar iväg på sitt nattskift.

Jobb, träning och röjning!

Masade mig upp imorse också för att jobba lite granna och tjäna lite stålar.
Det roliga är att Therese nog inte visste om att jag hade lite jobb idag, så hon ringde mig innan klockan sju imorse (antagligen för att höra om jag kunde rycka ut någon annanstans) och väckte mig. Eftersom jag var så borta så svarade jag aldrig så fick inte reda på vad hon ville, men antar att det var att jag skulle till Backv eller nåt. Nu spelar ju inte det någon roll då jag redan var upptagen.. Men kan erkänna att jag hade jäkligt svårt att somna om igen sen innan jag skulle upp halv nio.
Var iaf bort en liten sväng till Slottsbrons skola och röjde lite mer efter deras renovering där.. Kan inte städa varenda rum eftersom de fortfarande håller på och då släpar de även in massa skit där jag redan varit..så själva städen känns faktiskt ganska värdelös ibland.. Ganska hemskt att ha ett arbete som inte uppskattas särskilt mycket jämt faktiskt. Men men, jag är så van.. tur att man iaf får uppskattningen här hemma och att det rena håller sig rent åtminstone några dagar =)

Träningsvärk nåt så in i norden har jag i kroppen men drog ändå upp till badhuset och körde lite träning.. Thomas höll ändå på med musiken när jag kom hem så kunde lika gärna låta honom få fortsätta lite till medan jag svettades järnet!
Ganska mycket folk var det som hade masat sig upp iaf.. Tur att de grejerna jag ville träna vid var lediga i princip hela tiden..
Usch..vill jag verkligen veta hur det kommer kännas i min kropp imorgon?

Senare nu under dagen så fick jag ett röjnings-ryck och började städa ur vår "walk in -closet" här hemma. Jag har tänkt det så länge men har aldrig hittat någon ork, men eftersom jag städade ganska lite på jobbet idag hade jag lite energi över.. Äntligen är allt det oanvändbara ute och kläder som jag inte använder är utslängda... (Någon som är intresserad av kläder förresten...har en hel del som knappt är använda ;D, snabbt svar vill jag ha innan de åker till tippen ;D) Ska ta en tur dit imorn nämligen och slänga massa annan dret som jag hittade ute i kallförrådet.. Varför samla på sig en massa skit som tar plats när man ändå inte behöver?

Nae, nu ska jag snart slänga i mig lite blåbärspannkakor som min söta sambo står och steker..Mmmm =) LyLLo MiG!

Underbart att vara sambo!

Jag skulle verkligen inte klara av att bo ensam i lägenheten. Bara Thomas är på jobbet och jag är kvar här några timmar så håller jag på att dö utav uttråkning! Jag behöver min livskamrat som kan umgås med mig, mysa med mig i soffan, laga middag tillsammans med mig.. Det finns så otroligt mycket som man inte tänker så ofta på men som man verkligen borde uppskatta mer.. Som...:
* att vakna bredvid varandra på morgonen
* någon att titta i ögonen och inse att man inte är ensam
* någon som muntrar upp en när man kommer hem från jobbet efter några långsamma timmar
* någon man kan käka frukost, middag och kvällsmat tillsammans med.
Alltså, oavsett vad vi gör - även om vi väljer att göra olika saker fast på samma ställe - så vet man ändå att han är där någonstans. Känner jag mig ensam eller ledsen är det bara att leta upp honom i något rum och få en kram och så känns allt mycket bättre igen. Fina ord, kramar och kel kan verkligen få en människa att må bra igen, speciellt när denna person är den som man älskar högst över allt.

Nu sitter jag ensam, Thomas är på jobbet och jag känner mig genast ganska uttråkad faktiskt... Träningsvärk har jag till tusen så jag orkar knappt göra något mer nu idag (har redan varit på en runda i stan med mamma o pappa o shoppat - kommer till det senare..) Fotbollsträning nu om 20 minuter egentligen men min kropp vill verkligen inte nu. Så fort jag gör saker - som att diska tex - så gör det ont i hela överkroppen. Och nu - efter mitt ben- och rumppass igår - så orkar jag knappt gå. Kan säga att det var fruktansvärt svårt att bara kliva in i bilen..

Men nu ska jag inte beklaga mig över det - nu ska jag istället berätta om mina shoppingkap som gjordes idag - och över min lycka att jag verkligen gick in på Intersport trots allt!
Där hade de rea, en skitbra rea, och på kläder som jag verkligen tyckte om! Därför passade jag på att lägga till fyra nya sporttoppar till min samling, bland annat puma, etirel osv =) Skitsnygga! Det som kändes kanon var att de tidigare brukar ligga på 250:- st, och nu var rea priset 100:- och fick dem för halva det! Alltså 200 :- för fyra istället för 250:- för ett! Min shoppingdag kunde verkligen inte blivit bättre där! I'm sooo happy! =)



Utöver detta köpte jag en snygg lila scarf som kommer bli snygg nu i höst, två trekvartsärmade tröjor (neutrala) och en läcker grön bikini på Kappahl för 90:- (också den på rean) =) Så jag kan inte vara så mycket gladare.
Förresten, köpte ju två nya mattor till hallen också, men de kommer jag lägga fram mer mot hösten. De går i svart och beige och jag vill ha de ljusa kvar lite till medan det är varmt ute.
Trots att dagen var bra blev ju inte saken sämre av att mamma och pappa bjussade mig på mat hela dagen =)

Nu väntar jag på att babe ska komma hem och då ska jag göra våfflor med grädde och sylt.. =)

Goodbye sovmorgon!

Blev ingen slapp morgon idag med utvilad skalle och en lugn smörgåsstund med morgontidningen i högsta hugg.
Istället blev det att snabbt slänga på sig lite smink, kasta i sig två smörgåsar och åka bort till Slottsbron för extra arbete. Tydligen har de gjort om skollokalerna där så det var byggdamm lite överallt som var tvunget att städas bort..och detta innan torsdag då ungarna börjar. Så jag la på ett kål och gjorde så mycket jag kunde under de tre timmarna jag var där. Kom längre än hälften så imorgon ska jag dra tillbaka och ta det sista.. Sedan kanske de behövde min hjälp även torsdag och fredag också i köket, men vi får se hur det blir med den saken..
Skönt faktiskt att få jobba lite mer så man får mer pengar när den dagen kommer.. Klarar inte av arbetslösheten!

Annars då så är jag nyss hemkommen efter en tur på gymmet. Är hemskt stel i hela överkroppen sedan triceps- och bröstpasset igår (märks verkligen att man inte tränat nåt sånt under hela sommaren), så fick köra styrketräning på nedre delen utav kroppen idag. Blev där ca 40 minuter innan det var dags för lite solning tillsammans med Camilla. Så jäkla skönt att ligga där och slappa lite och känna värmen! Visserligen har det varit lite solsken idag, men det har blåst så fruktansvärt kallt så det har inte varit sådär underbart att vara ute faktiskt..

Nu är träningen igång på riktigt igen!

Men först en rolig nyhet!!! Jag har alltid tänkt på att min lilla fotbollskompis Rebecka är kort, men aldrig reflekterat över HUR kort... Och förut när vi pratade om det var jag ju tvungen att fråga henne, och vet ni vad...? Jag har hittat någon som är kortare än mig!! =) Om ni inte vet, så är jag ynka små 158 cm, men Rebecka var 156! Weeeiihoo, jag blev glad!

Eftersom jag nu är på första veckan som arbetslös så har jag all tid i världen till att träna och har så gjort i princip hela dagen idag! Känns så skönt att badhuset öppnar precis när jag slutar arbeta så man har något tidsfördriv på dagarna. Nu ska ni få se en träningsnarkoman i farten! =) Har redan idag varit på badhuset och tränat triceps, mage och bröst och nu på kvällen hade jag fotbollsträning 1½ timme.
Jag är så glad att jag har tid och ork till träning nu! Snart är det höst och jag ska bli mer tränad än någonsin tidigare! =)

Förra veckans träning:

Måndag: Tränat mage
Tisdag: Tränat ben och rumpa
Onsdag: Fotbollsträning 1½ h + promenerat någon km
Torsdag: Vila
Fredag: Promenerat 2-3 km
Lördag: Promenerat minst 5 km
Söndag: Promenerat dryga 2 km

En rolig, skön och härlig helg i Göteborg!

Då var den efterlängtade helgen över och man är hemma i Grums igen som vanligt.. dock är det en sak som inte är som det brukar denna vecka - nämligen att jag inte har något arbete för tillfället. Skönt för några dagar, men segt i längden tyvärr..

Hade det iallafall underbart! Var så skönt att få komma bort tillsammans med sin älskling och bara ha det mysigt. Helt ensamma var vi inte då vi bodde hos Thomas bror Mikael, så vi fick dela med oss av vår kärlek till honom också, i form av sprit, mat och godis! =)
Hände ganska mycket och orkar faktiskt inte gå in på detaljer, så tänkte ge er lite bilder att kika på istället =)


Familjen Berglunds favorit sysselsättning en sen kväll - dricka och kortspel!


Nästa dag blev det en tur till Liseberg där vi knatade runt flera timmar.. Varken jag eller Thomas är så mycket för att åka karuseller så vi snurrade mest på hjul och körde 5-kamp..Enda undantaget var Spökhotellet Gasten där jag skrek som en tok ;P

Mikael och Thomas


Mikael och Thomas framför Balder (som jag förövrigt aldrig skulle sätta min fot i ;P)


En variant av många som man kunde välja på i 5 -kampen.. Thomas vann väl den allt som allt men vi var faktiskt ganska jämna allihopa. Jag är ändå mest stolt över att jag dängde dem i basketen.. En tjej spöade skiten ur er! =D


Flera cider senare... ;D


På tåget på väg hem..

Var som sagt en lyckad helg och det var skitkul att träffa Mikael igen och ta ikapp allt vi missat senaste tiden. Får snart göras om igen! =)

Förväntansfull Göteborgshelg!

Imorgon drar jag och älsklingen till Götet på en weekend hos Thomas bror Mikael.
Vi ska bo hos honom i hans hus på Hissingen och där kommer det garanterat bli dricka, kort, spel och andra nöjen =)

Egentligen är det tänkt att vi ska till Liseberg på lördag, men som det verkar med vädret så kanske det inte blir av.. ska dra in något regnoväder och västkusten och Göteborg ska vara mest drabbat.. Så vi får väl se hur det blir.. om inte annat blir det väl en heldag med shopping och nöjen oavsett =)

Höres när jag är tillbaka! =)

Thomas..

..du är det bästa jag har! Älskar dig så himla mycket!
Ser så otroligt mycket fram emot hela vår framtid tillsammans - och längtar tills vi drar utomlands på mys-semester ;D

Ensam hemma en regnig kväll med 27 dresses på tv i bakgrunden

Hörde hur det helt plötsligt började smattra utanför fönstret! Nu är regnet igång igen!
Thomas har dragit till jobbet så jag sitter här ensam..första gången på jättelänge som jag får sova några nätter ensam. Tråkigt men samtidigt lite skönt ändå då man slipper lite utav värmen  som blir annars!  hehe.. ;D

Skapligt trött och sur blev jag imorse.. Skulle mött AnnBritt vid Backv. förskola för att visa henne hur man gör i köket. Gick upp två timmar tidigare för att göra henne en tjänst, och vad gör tanten? - Jo, hon kommer inte, som VANLIGT! Tänker inte ställa upp en enda gång till för den tanten alltså, kan inte bli mer trött på en person.. Sköter man inte sitt jobb kan man lika gärna säga upp sig självmant lika väl som att hålla på så där.. Fattar inte hur vissa kan få stanna kvar ibland alltså. Jag var ju inte mindre trött för att jag spelade en hel fotbollsmatch igår och sedan fastnade framför en film med Thomas fram till 00.30.

När jag kom hem från jobbet idag fick jag lägga mig i soffan och vila lite för att bli en riktigt människa igen. Thomas höll mig sällskap och sov han med, ihopkurade i soffan var vi =)

Senare drog jag mig bort till Camilla och var där några timmar, nästan fyra tror jag.. Satt och tölade och hennes mor var också med på ett hörn där ett tag =) Blev lite kollande på nätet - Facebook, Rikard Wallins lägenhet som var till salu, andra hus på Hemnet och lite bilder från bland annat då hon nyligen var på semester i Italien.
Hade en trevlig stund iaf, och när Putte kom och sa att maten var klar så var klockan redan bort mot tio så jag drog mig hemöver! Synd att tiden alltid ska gå så fort när man har roligt!


De har gjort om parkeringsrutorna här hemma också..breddade dem förut idag.. så våran plats har blivit förflyttad lite från skogen. Jäkligt skönt då det hamnar en jäkla massa dret från björkarna då jag har min där..verkar som det bara lyckas träffa min bil också konstigt nog.. =/ Nu ska man bara komma ihåg varje gång man svänger in att man ska svänga lite tidigare... Och så hoppas jag att jag är något så när pigg till morgonen så jag inte går till fel bil ;P

Trött som satan!

Hemkommen efter dagens fotbollsmatch borta i Jössefors! Så jäkla nära var vi på att knipa poäng men lyckades tyvärr inte denna gången heller. Vi spelade 0-0 ända tills det var en kvart kvar på matchen. Då fick vi en straff emot oss och målet var i princip ett faktum.. Domaren var helt störd också som dömde straff för den då det egentligen inte var någonting.. men tyckte faktiskt han var emot oss stor del utav tiden.. Flera hands skulle vi haft till vår fördel - men icke!

Började på bänken och tänkte att jag skulle få sitta hela första halvleken som sist, men jag fick hoppa ut efter 15 minuter ca. Hamnade då som vänster back och skötte mig ganska skapligt faktiskt.. Tycker inte att jag gjorde någon stor miss...inte vad jag tänkte på iaf ;P
Och i andra halvleken blev jag placerad som mittfältare efter ett tag...och jag som aldrig spelat där, bara hållt mig i backposition! Men det gick ganska bra det också faktiskt.. Efter vi fick straffen emot oss på slutet började jag ruscha som fan mot deras mål för att kunna vara med och panga in nåt.. vore ju roligt att få in något när man för en gångs skull kom bort från backposition.. ;P Men det lyckades ej.. däremot var jag fri långt fram på vänsterkant flera gånger, men bollen ville sig inte dit.
Fick en paus på typ tio minuter i andra halvlek, annars körde jag på för fullt hela tiden.

Och vet ni vad? Kände inte av benhinnorna! Inte än iaf..kanske kommer det imorgon och börjar värka.. men jag är glad så länge jag orkar gå iaf.

För övrigt fick jag världens ångvält rakt på mig i första perioden som sprang ihop med mig med världens smäll. Jag stöp rakt ned i backen, men stoppade bollen gjorde jag iaf! =) Vidare ont fick jag heller, kanske är jag en hård brutta! ;P

Matchen slutade 2-0 efter ett snöpligt mål på slutet..



Veckans träning:

Måndag: Vila
Tisdag: Sprang 2.5 km
Onsdag: Tränat mage
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Morgonpromenad 4 km
Söndag: Fotbollsmatch ca 65 min

Don't worry, be happy

Först och främst vill jag tacka er alla som kommenterat mitt förra inlägg och försökt få mig att må bättre! Jag kan nu meddela er att jag mår bra och att allt är som det ska vara. Ibland får man sådana där känslor ni vet, då det känns som att allt inte är hundra, och då det känns som man bara vill bort från allt.. Men de känslorna är borta nu, allt är bra igen!

Igår var jag faktiskt på snudd till lycklig! Hade en underbar dag med Thomas ute på sjön, en heldag kan man säga. Åkte bort till stugan där vi tog båten till andra sidan viken, på udden där, och slappade. Hade köpt med dricka, chokladflarn, bananer och jordgubbar (Mmmm) + tigermuffins som Thomas passade på att köpa på macken i Slottsbron ;P
Äntligen fick jag tillfälle till att sola, och då menar jag att ordentligt sola! Tidigare under sommaren så har det inte blivit så mycket av det, främst på grund av vädret då, men även på grund av att solen bara lyser på halva mig när jag sitter på balkongen. Balkongräckena är alltid iväg och jag har ingen ork att gå och lägga mig på gräsmattan.. Känns liksom lite fel att lägga mig utanför grannens fönster där nere... Och vill ju inte ligga borta vid skogskanten ;P

Men igår iaf så sken solen rätt på udden, ingenting som var ivägen för solen, inte ens ett enda moln! Jag kan säga att det brände som tusan! Prövade att lägga mig på berget en stund men det var inte vidare bekvämt då det lutade och var djupa bergskåror under mitt badlakan så gick istället runt där på udden och satte mig även vid picknickbordet de satt upp där. Det brände på lika mycket för det..så lite färg lyckades jag allt få =)
Till och med ett dopp blev det där ute på udden bland alla båtarna som for förbi! Skitmysigt! Thomas höll sig mest vid bänken med aftonbladet och lusläste igenom sportdelen så han skulle hålla sig sysselsatt. Men en sak var inte dålig... han fick av sig t-shirten och satt utan! Skräll! ;P

När jag kände att jag hade fått tillräckligt med sol så satte vi oss i båten och drog vårat fiskevarv =) Fiskelycka denna kväll också med fem abborrar och en gädda.. Och jag vann denna dag också! Jag bara drog upp och drog upp..Thomas blev nästan lite frustrerad där.. =)

Hemma runt tio och slängde i sig mat...nyköpta baugetter.. Mmmm =) Så hungriga vi var! Sedan ringde Thomas till sin bror och frågade honom vilka tider det passade att vi kom till han i Göteborg till helgen.. Så nu är tågbiljetter bokade! Fredag 14/8 åker vi härifrån runt 14 och söndag 16/8 återvänder vi hem vid 17. Kommer bli en kanonhelg i Götet!

Mitt sår på handen börjar äntligen läka förresten, från när jag brände mig i ugnen på jobbet! Så skönt att slippa känna svedan. Nu är det bara en massa hårda sårskorpor kvar som ligger och irriterar mig ;P

Imorgon är det dags för match igen.. var 1½ vecka sedan som jag spelade nu så har ingen aning om hur det känns i benet.. Har inte vågat springa så mycket och röra på mig heller. Tog ett varv på elljusspåret i tisdags och då värkte det efteråt..så ja, vi får se hur det går.
Bortamatch iaf i Jössefors.. men det ska inte vara helt omöjligt för jag tror de bara låg något snäpp över oss..Det enda vi måste fixa är att göra mål, för annars vinner vi aldrig! Har varit förluster tre matcher i rad nu, varav en var en riktig storförlust, och alla tre matcherna har vi blivit nollade. Jag har dock bara medverkat i en utav dem..Men får vi inte in något nu så är det ju ingen idé att ha något lag för då är enda chansen att få oavgjorda matcher med 0-0 resultat..och så som det ser ut nu verkar ju inte det så troligt....

Jaja, uppe tidigt idag och bara därför ska det nu bli en morgonpromenad, innan frukosten...(och jag som är så hungrig..hur ska detta gå?)

Bilduppdatering på vår tur på sjön kommer strax!

Frågetecken...

Hur mycket är det tillåtet att tänka egentligen? Hur mycket av allt detta man tänker på ska/får man släppa ut? Ska man spara en del utav det inom sig för att få andra att må bra eller ska man bara släppa ut allt för att få känna lättnaden själv?

Ibland vet jag inte hur jag ska göra. Ibland blir jag bara tyst och har ingenting att säga... Jag vet, det händer inte ofta, men ibland förekommer ändå dessa stunder.
Nu är jag tyst. Nu har jag en klump i bröstet av känslor som bara vill komma ut, men jag försöker ta det lugnt. Sätter mig i soffan och hoppas på att det ska ge med sig snart så man kan gå och lägga sig i lugn och ro.

Ibland känns det bara som att jag vill upptäcka världen..

Glömde..

..skriva ned förra veckans träning kom jag på..

Måndag: Fotboll 1½ h
Tisdag: Promenad 2.5 km + tränat mage
Onsdag: Fotbollsmatch 40 min
Torsdag: Vila
Fredag: Promenad 2.5 km
Lördag: Promenad 3 km + tränat mage
Söndag: Vila

Skulle egentligen varit iväg och spelat match just nu men jag tar det lugnt med benet några dagar till.. vågar inte riskera något och få så ont så jag får stanna hemma från jobbet och såna grejer. Match på söndag igen, kanske gör ett försök då.

Klappat hästar hos Cherie!

Yes, nu har man närmat sig en häst för typ första gången.
Jag har aldrig varit någon hästmänniska och ville aldrig ha en häst när jag var liten eller börja rida. Jag har alltid gillat de små oskyldiga djuren som är lena och lurviga..som kaniner och hundar. Katter har heller aldrig varit någon favorit faktiskt.
Men nu så, nu har jag stått bredvid en massa hästar och klappat dem på huvudet! I deras hage till och med, inget stängsel ivägen här inte. Dock blev jag lite skraj när en av Cheries två föl närmade sig mig och hon sa att han var en busig en och kunde bita på en.. då gömde jag mig bakom Cheries rygg hela tiden och sökte skydd! Aldrig att jag skulle vilja ha ett stort bitmärke i röven eller nåt! Tänk att man ska behöva bli rädd för ett litet föl istället för de två stora stoen som stod bredvid.
Men nu då, så är jag en erfarenhet rikare =)


Den bitglada ;P


(och det lite skygga fölet.)

Var riktigt kul att träffa henne igen iaf. Var några veckor sedan sist och hon var lika glad och pigg som vanligt. Sjukdomen syns inte alls på henne, utan hon ser ut som vilken glad människa som helst.. Ska nog mycket till innan något sänker henne, om det ens går ;D Inget "feschel" här inte!
Och snart så är skiten borta nu tjejen! Snart kan du pusta ut och leva livet normalt igen! Ser fram emot det! =)


Cherie gosar med vildingen!


Känner att jag redan saknar fotbollen också. Hoppade träningen idag eftersom jag fortfarande känner lite i benet. Therese sa att det var match på onsdag ifall jag ville vara med, men det känns så dumt också att inte ha tränat och kollat i lugnt tempo hur det är med benet innan man isf skulle slänga sig in i en match.. Där kan jag ju inte gå runt och söla utan där är det tempo som gäller!
Ja, vi får se hur det blir.. behöver de verkligen folk vill jag ju självklart ställa upp men jag kan ju inte lova något super resultat.. tyvärr..

När ska turen vända?



Varje gång som jag och Thomas har varit ute och fiskat så har han alltid dragit in de stora firrarna! Har det nappat dåligt är det han som har fått de få som vi har med oss tillbaka hem och har vi fått flera så är det alltid han som fått de största (ja, om han då inte fått allihop då vill säga!)
Denna kväll var en sådan kväll. Vi hade fyra fiskar med oss hem efter vår tre timmars långa båttur vid stugan och alla var Thomas fångst. Två gäddor och två aborrar...
Jo, jag fick faktiskt en mot slutet, innan vi skulle dra oss hemöver.. en liten, liten gädda! Inte större än våra drag ens! Så den kastade vi i sjön igen, skulle inte finnas något ätbart på den över huvud taget..  Det sorgliga var att denna gäddan fick jag på den spinnare som Thomas använt under princip hela tiden men när han höll i spöt  - ja, då ville de stora rackarna fram.. men när lilla jag höll i spöt kom det en bebis... kanske kände fiskarna att de skulle dra ned hela lilla mig i sjön om de skulle nappa, och därför struntade de i det? Kanske ville de vara snälla? Kanske gjorde de mig en tjänst? Vem vet, men lite ledsen var jag faktiskt över att inte få med en enda egen fångst hem!

Farfar blev iaf nöjd när vi svängde förbi dem halv tio på kvällen och levererade en stor påse med fisk!
Som tack fick Thomas en ask choklad (ska väl inte missunna han det..det var ju faktiskt hans fiskar - tur att jag inte gillar den chokladen) ;P

När ska jag få håva in gammelgäddan? =O

Benhinne-problem!

Usch va trist att värken ska sitta i så länge i benet! Nu blir det inget Säffle för mig denna morgon på match! Hade så otroligt gärna varit med (blev inte mindre sugen när Therese skickade sms och menade på att det hade varit bra med lite mer folk).. Men jag har faktiskt så pass ont så det inte är någon idé att ens försöka..
Igår när jag sprang från bilen på icaparkeringen och in till affären så började det värka och efteråt pulserade det bra länge innan det släppte. Säkert 30 min. Och då ska ni veta att jag parkerade på den parkeringsruta som fanns närmast ingången!
Böjer jag mig ned och sätter mig på huk så stramar det i  vänster benhinna och när jag sedan reser mig upp för att gå igen är de första stegen verkligen smärtsamma!

Jag hoppas jag kan göra något för att förebygga smärtan så jag kan fortsätta vara med att spela, annars får jag helt enkelt lägga av så jag inte förstör mig i benen..satsa på styrkan nu i höst istället.. MEN FOTBOLL ÄR JU SÅ KUL!!

TIPS NÅGON?
RSS 2.0