Bad dreams.

Varför är det alltid de dumma drömmarna som ska leva vidare i huvudet på en när man vaknar? Nästan dubbelt så ofta minns man de dåliga drömmarna framför de som är bra. På sistone har det varit många dåliga drömmar.

Härom dagen drömde jag att jag såg fotspår överallt utanför huset, i snön, och jag visste att det inte var jag som hade gjort dem. Tyckte då det var lite creapy att massa folk hade vandrat runt utanför på kvällen utan att jag hade sett dem.. så stod och smygtittade i fönstret och fick till slut se ett killgäng. De hade en massa utav mina kläder i sina händer! Sedan hade de även min mikro! Vart hade de fått dessa saker ifrån? Jo, då hade de smitit in i huset utan jag märkt det... jäklar va rädd jag var.. mörkt ute och kusligt var det. Usch! Men varför mina kläder och en mikro liksom? Jaja...

Och inatt då... drömmer så hemskt så man vaknar utav att ha tårarna i ögonen. I drömmen grät jag hela tiden, konstant alltså i flera timmar. Känslan sitter i när man vaknar igen. Går inte in något närmre på vad jag drömde, men kan säga som så att något jag räknat med ska vara kvar hela livet bara försvann... och gud va hemskt det var. Alla drömmar och alla känslor man hade bara försvann och allt kändes tomt och fruktansvärt.

Varför kan inte lyckliga och goda drömmar sitta kvar i huvudet lika bra som dessa? Hur ofta händer det liksom att man drömmer om ett lyckligt bröllop eller en underbar resa och vaknar upp lycklig som bara den?
Efter att ha drömt denna dröm känns det konstigt, men det blir nog bra snart då man klivit upp från sängen och fortsatt med sin dag.

Dagen kommer förresten innehålla ett besök upp till badhuset där det ska kollas innebandy. Grums möter Gunnarskog (som ligger sist..fast de har samma poäng) och de bara måste spöa dem! Thomas ska spela center idag så hoppas han kan göra lite poäng! =) Sedan bär det av hem till farmor och farfar där vi ska fira papporna i familjen. Först tänkte vi åka hem till Floran men eftersom mamma och pappa ändå skulle till farfar så kunde vi lika gärna åka dit allihop och fira dem tillsammans där. Sen så tycker nog bara farmor att det är roligt om vi kommer dit och hälsar på dem någon gång också. Thomas pratade på att det var hockey idag igen också, så det blir nog en titt på det med skulle jag tro.
Nu ska jag göra mig iordning för att åka upp till bandyn!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0