Gustaf Fröding!

Numer är jag lokalvårdare på deltid på Gustaf Fröding hotell!
Skrev på anställningspappren igår och åkte sedan upp till hotellet för info och introduktion! I receptionen stötte jag på fyra härliga tjejer som även de kommer arbeta på hotellet och att samarbeta med dem tror jag kommer bli kanon!
Det är inte självaste Fröding som anställer oss utan det är via Uniflex som vi kommer in på hotellet. De har nu anställt runt 20 personer som kommer gå runt som extrapersonal preis som mig. Om jag inte arbetar med någon utav de här fyra tjejerna så kommer det finnas andra tjejer runt om som man kommer arbeta med. Förr eller senare lär man väl känna allihop! :) Det är lokalvårdare det handlar om då, för er som inte redan hört det!

Efter introduktionen kändes det riktigt bra, lite rörigt, men ändå bra. Det svåra är inte städningen utan det är väl egentligen alla papper man ska ha koll på.. När man ska städa vilket rum, vilket som är utcheckat eller inte osv. Men man kommer väl in i det.
Det som känns väldigt bra är att när Uniflex ringer ut mig så vet jag att det är Fröding jag ska till.. inte som via kommunen där jag kan hamna lite var som helst, ibland på städ ibland på kök osv.. Det känns lite tryggt att ha sin speciella plats att åka till!

Eftersom Felicia inte är på dagis förrän till hösten så kan jag inte ta något annat än utringningsjobb, men nu när jag ändå har två utringningsjobb så är iaf mina förhoppningar om att jag kommer få lite mer arbetstillfällen iaf! Under juli/augusti kommer de ringa ut minst 10 pers från uniflex per dag, och om de anställt cirka 20 känns det ju som man har ganska god chans att vara en av de tio några gånger i veckan! Det bådar ju gott då jag, till skillnad mot typ alla andra som det verkar som :(.... har en skatt att betala in istället för att få tillbaka! Surt :(

Men det ser bra ut än så länge iaf, jag ser ljust på framtiden ;)
På söndag är min första arbetsdag och då kommer jag arbeta med två utav de fyra tjejerna som var med igår, så det kommer nog bli kanon!

Innan dess så är det vin, fotboll, pyssel i lillans rum och ett besök på Mongolian Steakhouse som gäller! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0