Julen 2011

Julaftonen 2011 firades hemma hos mina föräldrar på Floravägen.
Thomas skulle egentligen ha jobbat eftermiddag men eftersom han ville vara med och fira Felicias första jul så tog han ut en pappadag! För att inte stressa runt till alla och en var så firade vi på Floran denna dag och valde att fira med Thomas sida i mellandagarna.

Kvällen innan jul kom Sandra hit med julklapp ifrån Pontus och Kimberly, den var uppskattad! :)

På morgonen öppnade Felicia några utav sina julklappar, bland annat den från farmor Inger, som bestod av en jättefin, rosa Bobbycar med dansande prinsessor på! Den var väldigt populär, dock var hon lite för liten för att använda den just nu, men när vi tog bort den ifrån hennes syn blev hon rasande förbannad! ;P
Senare kom Camilla med fler julklappar, bland annat en bok som blev väldigt populär och bara några timmar senare en aning söndertuggad ;P Tur att hon även fick ett pussel som än så länge fått vara intakt! :)

Senare fick hon sig ett litet julbad innan det blev påklädning och det bar upp till Floran på julmiddag. Gud så skönt det är att åka på mat hos folk och slippa laga till den själv! Man känner sig bra bortskämd! Och gott är det med! :)
Sedan blev det paketöppning! Felicia fick bland annat en helt ny bilbarnstol från alla i familjen Johansson, inkl gammelfarmor o gammelfarfar. Hon fick även lite pengar, kläder och leksaker. Till mig och Thomas blev det en fönsterlampa, pengar och presentkort på IKEA som blev väldigt uppskattat! :)

På kvällen åkte Thomas hem till den tomma lägenheten för att sova då han skulle upp tidigt och jobba 12-timmarn, medan jag och Felicia stannade kvar uppe på Floran. Jag kände att det inte var så kul att åka med Thomas hem klockan nio på julafton för att han skulle lägga sig o sova och sedan ändå lämna oss fem på morgonen. Lite mysigt var det att åter installera sig i sitt gamla sovrum i sin gamla säng och sova där. Jag var orolig att Felicia inte skulle sova bra utan hon skulle känna av att hon inte var hemma hos sig, men det gick kanon faktiskt :)

Jag kan säga att det var väldigt skönt att vakna morgonen därpå och sätta sig och äta frukost bestående av en god kopp thé, tekaka och mammas goda julskinka :)


Felicia med sin julklapp ifrån Pontus och Kimberly!
Mormor och morfars lilla julnissa! :)


Familjen Johansson/Berglund!
En utav julklapparna! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0