Slappsöndag.

Idag är det en riktig slapparsöndag, faktiskt riktigt skönt för en gångs skull!
Felicia har varit lite gnällig under dagen och börjat gråta lite då och då utan någon riktig anledning och varit i väldigt behov utav närhet. Tror det är tänderna som spökar.
Samtidigt som det är väldigt jobbigt att gå och bära på henne hela tiden så är det även riktigt mysigt att känna henne så nära, och känna att man kan vara så behövd utav någon.
Thomas har precis fått henne att somna, och innan dess så hade hon 37.8 i temp, så lite febrig är hon allt, vår lilla söting!

En tur utanför dörren tog vi idag faktiskt!
Vi var hem till den goa damen Kerstin som bor i huset som vi köpt. Vi ringde henne och frågade om vi kunde komma och mäta ena hennes vägg i sovrummet så vi vet säkert att vi får plats med allt det som vi tänkt köpa. Det var inga problem tyckte hon utan det var bara att komma dit. Själv hade hon börjat packa lite granna och i vardagsrummet hade hon dessutom varit flitig och stått och målat om en hel bokhylla, skitfint blev det faktiskt.
Efter att vi hade kollat lite och mätt så insåg vi att det nog kommer bli ganska så kanon med våra inredningsplaner! Nu återstår bara lite shopping för att få tag i allt som man vill ha! :)

Kerstin berättade även att hon förmodligen flyttar det mesta en vecka tidigare, så om vi ville så kunde vi nog komma och flytta in lite småsaker lite tidigare än utsatt datum. Det kan ju inte bli så mycket bättre då Thomas ändå har ledighetsvecka veckan innan och det passar ju perfekt om vi kunde börja lite tidigare då!

Det känns så himla skönt, nu är det inte lång tid kvar alls tills vi flyttar härifrån och får oss vårt egna hus! Det ska bli sååå kul! :)

Vår lilla goding växer dessutom så det knakar! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0