Familjen och fina vänner är värdefullt att ha!

Idag har det varit en dag fylld med fart och fläkt! Me like! :) Efter en vecka med en sjuk Felicia och en sjuk Anna så var det en riktigt skön avslutning!

Dagen började med en härlig vinterpromenad tillsammans med Camilla. Jisses, vad längesedan det kändes som det var sedan vi sågs! Vilken tur att jag hade blivit bättre från förkylningen för det hade varit tråkigt om vi inte hade hunnit ses denna gången heller!
Vi, tillsammans med Felicia då såklart, tog oss en promenad mellan Trulsen och Lassehall och med dagens behagliga temperaturer så konstaterade vi att det faktiskt kändes som våren var på väg. Solen värme riktigt skönt även om det lite då och då blåste kallt längs strandkanten. Ny bark hade de lagt på stigen, visserligen bra, men Felicias huvud guppade något där hon sov i vagnen längs vägen. Inget hon stördes av dock då hon verkade sova som en stock!
Synd att jag vart så fullbokad idag, annars hade vi gärna följt med Camilla in en sväng och tölat lite mer med henne och hennes föräldrar när vi kom tillbaks. Men, det får bli nästa gång! :)


Sedan hämtade jag upp Thomas och så bar det vidare till Daniel och Paula där det bjöds på söndagsfika! Lilla Rebecka var hos sin farmor o farfar så Felicia fick tyvärr inte leka med henne. Tur för oss dock att Paula är en sådan bra lekmamma så hon tog över den lekrollen ganska så väl denna dag. Felicia fick både gunga på "gunghäst" och pröva Rebeckas hoppgunga (som var både blandat rolig och tråkig ;P)

Ingen lugn stund hade vi som sagt, utan sedan bar det vidare direkt till Helene och Rio på kalas där Rio var den som firades. Hela tjocka Berglund-släkten var där så det var riktigt mysigt, och Felicia var så go hela tiden, trots att hon inte hade sovit på bra länge där en sväng.
Det bjöds på riktigt god marängtårta, Felicia lekte lite med Helenes olika köksredskap och var även väldigt intresserad utav Kimberlys halsband och jag och Natti satt på golvet och tölade om lite det ena och det andra, varvat med lite bebisprat med Sandra och tapetseringar med Helene!
Hockeyn var på på tv:n med. Sverige vann över Finland! Vilket betydde vinst i cupen! Go Sverige! :)


Nu är några tvättmaskiner igång nere i tvättstugan och jag och Thomas har nyss lagt lillan och intagit dagens enda riktiga måltid. Snart är det dags för lite söndagsmys och tv-tittande innan det är dags för en ny vecka, som bland annat börjar med ett besök på BVC imorn bitti med gumsan! :)Daniel, Paula och Rebecka! Bilden är dock tagen en annan dag än denna, som synes! :)


Camilla! Vi får börja ta lite mer bilder, det är lite tunt på den fronten på min dator!! ;)


Kommentarer
camilla

ja det får vi göra ;) Tack för idag vännen <3

2012-02-12 @ 22:29:44
URL: http://camillamnilsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0