Uteliv.

Idag var det dags för en ny tur på gymmet! Denna gång var det armarna som fick sig en rejäl omgång, dessutom blev det ett litet pass på crosstrainern innan jag kände mig färdig för dagen och var tvungen att börja ta tag i andra bestyr.. så som handlande och matlagning!

Tidigare under morgontimmarna tog jag en 3 kilometare med lillan så hon skulle få sig en powernap.
Det har varit lite varmare i luften nu de senaste dagarna vilket har varit riktigt skönt, men jag saknar verkligen solen måste jag säga. På vår tur hamnade vi mitt i ett regnkaos, vilket inte var vidare trevligt, men som tur var luckrades molnen upp ganska snart och vi fick chansen att torka till. Solen sken faktiskt till och med, dock kortvarigt.

 

MEN, har hört att det imorgon ska bli soligt väder! Bara att hålla tummar och tår för att det stämmer!

 

På affären idag passade jag på att köpa lite frön som jag tänkt så här i trädgården och även i lite krukor. Hade varit trevligt om det var fint imorgon så man fick chansen att plantera dem. Tidigare har jag inte orkat bry mig alls om uteblommorna eftersom det ändå varit så rått och trist, men om solen kommer fram nu så ska vi göra sommarfint!
Att plantera i krukor och rabatter är ganska tråkigt i början då det tar ett tag innan det händer något över huvud taget, men när det efter någon månad börjar ta sig så är det faktiskt riktigt kul att följa! Förra året var första året som jag planterade lite i kruka själv, annars brukar jag bara köpa färdiga blommor. Satte då Krasse och shit vad det tog sig i slutet på sommaren! Kul att se när de gröna små bladen sticker upp för att sedan se dem växa och få blommor :)

 

Till veckan ska vi skura upp stenplattorna här utanför på baksidan så vi får en fin grilllplats! Ser fram emot en vecka med mycket hus- och trädgårsdpill! :)

 

Mamma och pappa är förresten i Ullared nu, de skickade mms förut på vad de hade shoppat än så länge. Mamma hade gått loss riktigt på barnavdelningen och shoppat massor med kläder till lillan! De stannar över natten så imorgon är det dags för en runda till för dem! Ska bli spännande att gå hem till dem på söndag och se alla inköpen! :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0