Planer.

Imorgon är det dags för en liten makeover på mig igen.
Jag har fixat tid på Klippoteket för att förändra håret lite... vad det blir får ni se när det är klart, men hoppas verkligen att det blir bra :) Sugen på förändring nu, som alltid när hösten närmar sig.

Lite trist att det står så still på husmarknaden just nu också. Kommer inte ut några hus alls längre känns det som. Fyra hus under en månads tid... det kan knappt räknas. Och när tre av dem inte ens ligger i Grums utan ligger utanför så har det inte funnits något alls av intresse. Ett låg i Borgvik, ett i Slottsbron, och ett var en sommarstuga vid Hasseldalen. Det enda i Grums var vid Karlberg och där vill jag ändå inte bo..
Man kan ju hoppas att det ändrar sig snart och rullar på lite mer med försäljningen.

Annars då så är det Thomas ledighetsvecka nu. Idag ska vi dra till stan en sväng tror jag och titta lite, och senare kommer ev. Daniel och Paula på lite prat och käk. Var förövrigt till dem i förrgår kväll och hade det jättetrevligt och blev bjudna på riktigt god hemlagad pizza.
Imorgon står mer käk på menyn, då ska vi hem till mamma och pappa på kräftskiva. Blir väl bara Thomas och pappa som kommer äta kräftor antar jag medan vi andra håller oss till mammas hemgjorda köttfärspaj. Inga fel. Alltid trevligt att slippa laga mat själv :)


Kommentarer
Camilla Nilsson

Va kul, jag skulle också behöva klippa mig! Lägg ut en bild sen :)

2011-09-02 @ 12:30:08
URL: http://camillamnilsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0