Bilberoende.

Nu har våran bil varit inne på verkstad i över två veckor! Snacka om att få bil-abstinens!
För ungefär en månad sedan hade det inte gjort så mycket om bilen hade pajat, för då hade vi fortfarande kvar min gamla pärla.. Men så fort som den blir såld - då ska det smälla till! Typiskt. Och inget litet fel heller..

Växellådan. På en 07:a. Man tycker inte att det ska vara möjligt men jodå... växellådan höll på att stupa ur sa de. Vi har ju hört under en tid hur det "skramlat" lite i bilen.. Spec när man släpper kopplingen, men vi hade ju ingen tanke på att det kunde vara växellådan som var felet.

Som tur är får vi snart tillbaka den. Egentligen skulle vi fått den idag. "Senast tisdag" hade de sagt till oss, men som vanligt så blir aldrig saker och ting som det är tänkt. Killen som skulle fixa bilen blev sjuk och de hade ingen annan att sätta in på det... så då fick vi istället beskedet att den skulle bli klar imorgon. Problemet då är att Thomas ska på kurs vid fyra och stannar då kvar på jobbet fram till sex på morgonen därpå eftersom kursen håller på fram till nattskiftet hans..  Så vi kommer inte hinna hämta bilen imorn heller. Men på torsdag, då jäklar! Då ska vi inte vara bil-lösa längre, utan istället ska vi åka till IKEA och shoppa lite! Kanske inte det man ska göra efter ett dyrt byte av växellåda, men måste man så måste man!

Så ja.. tänk vad beroende man är utav bilen ibland fast man aldrig ens tänker på det...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0