Avreagerar mig på de svenska lagarna!

Ack så trött jag blir på alla dessa försvarsadvokater som finns i Sverige, ja i alla andra länder också för den delen. För mig är det helt obeskrivligt hur man ens kan anta sig ett sådant arbete... att försvara någon som man vet begått ett brott, som kallblodigt mördat eller våldtagit någon.
Att de sedan uttrycker sig som de gör i media gör mig än mer galen!
" Han är skärrad, mår psykiskt dåligt och orkar inte prata med någon just nu".

Läser just nu om en gammal polis som misstänks ha mördad sin fru med tre knivhugg - i magen, ryggen och i bröstet. Advokaten: " Han mår skitdåligt. Han är förvirrad."
Samma sak med den 16-åriga tjejen som mördades för några dagar sedan utav sin s.k "pojkvän"... I varenda tidning har hans advokat uttryckt sig med ord som att han "mår dåligt, gråter och är ledsen, förstår ingenting", och de ska få det att låta som att det är såå synd om honom! Tjejen var 16 år och hade hela livet framför sig! Nog fan ska han må dåligt! Inget medlidande ska finnas till en sådan person... han ska få sitta inne LÄNGE och inte få något sänkt straff för att han är ung! Skicka han till USA eller något så han får ett ordentligt fängelsestraff! Eller skicka honom tillbaka till hans hemland där han kom ifrån, han gör ingen nytta i Sverige, what so ever!

Tyvärr blir det väl, med dessa korkade lagar som finns i Sverige, samhällstjänst, böter eller fängelse i max fem år för sådana som dessa personer. Ibland kan man undra vart världen är på väg!

Fem, sex unga tjejer som blivit mördade under ett år nu i Sverige... det säger väl allt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0