Vilken underbar seger!

Vilken match och vilken glöd!
Nu visade verkligen Färjestad alla sina fans att viljan finns där (trots att den varit ganska nedgrävd på sistone). Det är så här en slutspelsmatch ska se ut! De ska inte tro att SAIK bara ska lägga sig och ge segern till dem frivilligt - de måste kämpa för den, kriga för den!
Den här matchen hade allt - bråk (som ledde till massvis med utvisningar + matchstraff), en straff som kungen Rahm räddade, mål i boxplay (ett riktigt kämparmål utav Emil Kåberg som gjort sig förtjänt utav detta länge nu), sudden death och till sist - VINSTEN! Det enda FBK ska jobba på nu är att sitta mindre tid i utvisningbåset och ha koll på antalet spelare på planen så ska detta nog fixa sig fint till slut. Fortsätter de så här är de ett stort hot emot SAIK.
Alla var besvikna för att Färjestad inte kom på 4:e plats och därmed inte fick med sig någon extra hemmamatch.. men jag sa det till Thomas att jag tror inte den matchen spelar någon roll. Hemmaplan har inte varit någon fördel för FBK på sistone, utan snarare en nackdel. Att de spelar borta i Skellefteå kan faktiskt gynna dem, på något konstigt vis.

Nu blev man nästan sugen på att dra in på matchen på måndag. Det kan ju gå vägen. Det är ju kanske sista matchen vi isf får se utav FBK i år eftersom vi drar till Gran Canaria på onsdag. Blir de utslagna nu så blir det inget mer besök i LLA för denna säsong. Vi får väl se hur vi gör! =)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0